0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Már leszedtem a 64 bitest, a 32 bitest is a 7-zip ből, és továbbra sem megy.
Odin addig jut hogy <ID:0/003> SetupConnection... Ilyenkor mi van?
Semmi Ha még nem volt Download módban csatlakoztatva a telód a PC-ez, akkor most telepíti a drivertha feltelepítette, akkor utána már jó lesz
Sajnos nem jó. Már háromszor próbáltam, de csak hiba üzenetet kapok.
ha csatlakoztattad download módba , akkor ellenőrizd az eszközkezelőben, hogy jól van-e telepítve a driverha ott jól van minden, akkor annak mennie kell
Quadrant 30000 felett
A TC-vel kiszedtem. Most indul újra. Ha valaki felteszi ne ijedjen meg, de eléggé sokáig szöszöl a Samsung logoval.
ezek az ide oda másolgatós meg átnevezős dolgok csak akkor kellenek ha akarom a szolgáltatós csc-t ugye? egyébként a szervizbe nem szolnak h milyen rom van, én rendszerint norvég romokat szoktam feltenni telefonokra ls ugy gariztatni, még nem volt gond
Sziasztok Német rom felrakása után Power gomb hosszan nyomva előugró ablakban alul nincs a rezgés , hang és csendes mód lehetőség . Értesítési sávban a hangerő ikon szintén nem tudja a csendes módot .Másnál is így van ?
Igen, így van. Az 5.0 nem tudja a csendes módot. Majd ha jön az 5.1, az megoldja.
Van ott egy új ikon "Mind", ha ezt "Nincs"-re állítod, akkor kussban van a telefon és elvileg nem jelez semmilyen eseményt/értesítést. Sőt lehet kivételeket hozzáadni.
csak el ne aludj mert ébreszteni nem fog.
Az veszélyes, HÚÚÚ, de veszélyes!!!
nálam nem,mert sose használom,rep módban van éjszaka,úgy meg ébreszt,nem is tudom mi értelme,csak irtam,mert sokan elaludtak emiatt.
hát én vhogy nem tudom állítani a LED-et..
A színét?Azt nem is. Ahhoz külön program kell. Nekem többször is megzuhant, így hagytam. Vannak progik, amik tudják szabályozni a LED színét ,amelyek meg nem, azoknál marad a default...