0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Mikor volt az EFS mentés, a romolás előtt, mert ha igen, akkor rootold a 6-st és tedd vissza az EFS mentést
Sziasztok! N910c-re melyik custom romot ajànljàtok?Lehetőleg 6-os vagy 7-es android, kevés bug, hosszabb készenléti idő, mint a gyárival.
ezt ajánlom én is ezt használom, már igen régóta annyira jó.
Sziasztok. Feltettem én is az ajánlott romot. Szép is, jó is. Megoldotta a hibát amit a gyári rom és a tmx sem tudott orvosolni szinte a kezdetek óta.... De nagyon hiányzik a lebegő billentyűzet. Fel lehet rá varázsolni? Már nagyon megszoktam. Beállítások között csak az 1kezes mód van az meg nem ugyanaz.
Biztos fellehet, ha megvannak a fájlokÉn a googlenak az új billentyűzetét a Gboard-ot használom, nagyon jó
ezt ajánlom én is ezt használom, már igen régóta annyira jóYou are not allowed to view links. Register or Logina letöltő link is ott van
Üdv! Akkor is fel tudom rakni ezt a romot, ha előtte más custom rom van rajta? Dr. Ketan féle még 5.1.1-es rom. Szivesen kipróbálnám én is az ajánlott romot. A tollfunkciók teljes értékűek? Gondolok itt a gyorsjegyzet funkció kijelöléseire. Köszönöm előte is a segítséget.
Igen , fellehet tenni, csak akkor a 6.x-s bootloadert is tenni kellminden működik tökéletesen, kivétel az ujjlenyomat, de arra is van alternatíva megad
Köszönöm. Lehet hogy odinos hivatalos Telekomos romot nézem meg előbb aztán ezt a változatot.Tapatalkkal küldve az én SM-N920G eszközömről
Sziasztok!Letöltöttem note 4 n910c függetlent kicsomagolásnál sérült fájlként irja!Kérek segítséget,hogy milehet a baj.
Szia rstwingo! Feltettem az általad ajánlott romot és nagyon tetszik !! Viszont van egy két dolog pl a playstorbol feltett játékok nem kompatibilisek a note7-el ! Nem lehet valahogy kiküszöbölni hogy azok a játékok fussanak???Esetleg a modellszámot átírni?? Választ előre is köszi!!
Rootolt gyàri romra, bàrmilyen a készülékhez való kernelt fel lehet tenni?
Sziasztok.Rootoltam egy f-es note 4-et minden rendben volt. Cwm már nem ment fel rá. Először működött, de kikapcsolgatott, vagy átkapcsolt vagy fagyott. Egyszer kikapcsolt müködés közben azóta tégla. Van valami lehetőség az életre keltésére?
Ennél a telónál is van még unbrick jig?