2024, 12 01, 02:19:23

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 - rom topik  (Megtekintve 274563 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tuareg79

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo,WAZE,Sygic
  • PDA: Note 4 N910F
  • PDA ROM: Galaxy.A7(2017)port.S1DQA1
Re: Samsung Galaxy Note 4 - rom topik
« Reply #1325 Dátum: 2017, 01 10, 15:38:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mibe különbözik  a note 7 rom az s7 edge romnál? Sok a különbség? Gondoltam rá azt is kipróbálom (note 7 romot  ), csak tartok tőle, hogy baja lesz a telómnak. 

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Üdv!Innen letudod szedni az Echoe note7 port romját,szerintem az egyik legstabliabb port rom,nincs fagyás,szépen pörög, regisztráció után tudod letőlteni,  You are not allowed to view links. Register or Login  full wipe,odinnal felrakod a BL-t és a modemet, és sd kártyáról ,recovery-ből telepíted!De ha érdekel valakit google drive-ra fel tudom tölteni a komplett csomagot, " Note7port rom + BL + Modem + AEL kernel v12 + rom control + Xposed Installer !

Nem elérhető tuareg79

• PFC Fan
« Reply #1326 Dátum: 2017, 01 10, 16:06:48 »
Üdv!Innen letudod szedni az Echoe note7 port romját,szerintem az egyik legstabliabb port rom,nincs fagyás,szépen pörög, regisztráció után tudod letőlteni,  You are not allowed to view links. Register or Login  full wipe,odinnal felrakod a BL-t és a modemet, és sd kártyáról ,recovery-ből telepíted!De ha érdekel valakit google drive-ra fel tudom tölteni a komplett csomagot, " Note7port rom + BL + Modem + AEL kernel v12 + rom control + Xposed Installer !
Bocsánat,S7 EDGE port romot akartam írni :) ,de azt hiszem,hogy van benne ceruza is!

Nem elérhető tuareg79

• PFC Fan
« Reply #1327 Dátum: 2017, 01 10, 16:11:20 »
Ezt tudom ajánlani, NOTE7 PORT ROM,ez is nagyon jó,de sajnos nincs benne magyar nyelv,az akksi idő is nagyon jó,és nagyon stabil,itt több romot is találsz,mindeggyik szuper , You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ballas

« Reply #1328 Dátum: 2017, 01 10, 16:33:09 »
Az edge romban nincs ceruza (gondolom).

Van benne ceruza  ^-^

Nem elérhető tuareg79

• PFC Fan
« Reply #1329 Dátum: 2017, 01 10, 17:24:16 »
Már nem emlékszem,de a gyáriban benne van az a funkció,hogy kikapcslot képernyőnél kihúzod a tollat ,és egyből tudsz jegyzetelni fekete képernyőnél?Ha nincs akkor ez kell hozzá, ScreenOffMemo.apk :)

Nem elérhető seficsabi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F, Samsung Galaxy Note 4 SM-910F
  • PDA ROM: S5 Lollipop 5.0 illetve 4.4.4 Note 4
« Reply #1330 Dátum: 2017, 01 11, 17:48:44 »
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy Note 4 N910F-es lemerül az aksi a teló kikapcsol. eddig nincs gond. Amikor bekapcsolom feláll a rendszer de nem kéri a sim kódot ée rakja ki a phone leállt, üzenetek leállt stb. Hálozat nincs,olyan mintha nem lenne benne sím kártya. Megmozgattam a símet, kivettem vissza de semmi változás. Egy dolog rakja helyre a telót, újra rakom.
Most feltettem a régebbi 5.0.1 verziót.
Ha valakinek volt ilyen gondja az ossza meg velem hogy újrarakás nélkül rendbe hozható-e???
Köszi a segítséget.
Sefi

Nem elérhető szakiszabi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: glonass-a
  • PDA: Samsung galaxy note 4
  • PDA ROM: Android 6.0.1
« Reply #1331 Dátum: 2017, 01 24, 12:00:00 »
Sziasztok root-tal kapcsolatban érdeklődnék rootoltam a note4-em és van ami működik van ami nem. Van ami blokkolhatja egyes appok működését, gondolok itt faceniff re. Például a wifikill freedom működnek. kezdő vagyok a témában de próbálkozom, segítséget előre is köszönöm.

Nem elérhető tr4x

• PDA: SE Arc
  • PDA ROM: Official 2.3
« Reply #1332 Dátum: 2017, 02 04, 15:34:56 »
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy Note 4 N910F-es lemerül az aksi a teló kikapcsol. eddig nincs gond. Amikor bekapcsolom feláll a rendszer de nem kéri a sim kódot ée rakja ki a phone leállt, üzenetek leállt stb. Hálozat nincs,olyan mintha nem lenne benne sím kártya. Megmozgattam a símet, kivettem vissza de semmi változás. Egy dolog rakja helyre a telót, újra rakom.
Most feltettem a régebbi 5.0.1 verziót.
Ha valakinek volt ilyen gondja az ossza meg velem hogy újrarakás nélkül rendbe hozható-e???
Köszi a segítséget.
Na ez durva. Nem hittem, hogy másnak is van ilyen gondja. Nekem másodszorra jött elő. Konkrétan nem érzékeli a SIMkártyát, és semmiféle hálózatot nem talál. Nekem is azzal kezdődik h kikapcsol a telefon, olyan mintha csontra lemerülne, pedig előtte még volt benne 30-35%.. töltőről visszakapcsolom és jön a jelenség. Ha bárki tud erre megoldást, akkor az nekem is segítség lenne.

Nem elérhető zordi

• PDA ROM: 5.0.1
« Reply #1333 Dátum: 2017, 02 07, 09:51:56 »
Sajnos nekem is így kezdte a szerencsétlenkedést az N910F em és nekem is 5.0.1 van rajta. Semmit nem tudok kezdeni vele csak a szenvedés megy!  :'(  Új rendszert sem tudok rátenni valamiért.  :'( :'( :'(

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #1334 Dátum: 2017, 02 07, 11:36:23 »
Sajnos nekem is így kezdte a szerencsétlenkedést az N910F em és nekem is 5.0.1 van rajta. Semmit nem tudok kezdeni vele csak a szenvedés megy!  :'(  Új rendszert sem tudok rátenni valamiért.  :'( :'( :'(
Miért ragaszkodtok az 5.0.1-hez? Nálam kitünően fut a 6.0.1. 2 éves elmúlt,2 havonta elkezd szarakodni,belassul,újrahúzom a gyári legújabb romot és 2-3 hónapig megint  censored a. Igaz,ilyenkor az 52 appot macerás újra rakni,de inkább újra rakom,mint mentésből visszaállitom...az nem mindig vált be. Játékom nincs a telefonon,a többinél nincs mentett cucc.

Nem elérhető tr4x

« Reply #1335 Dátum: 2017, 02 07, 11:59:33 »
Miért ragaszkodtok az 5.0.1-hez? Nálam kitünően fut a 6.0.1. 2 éves elmúlt,2 havonta elkezd szarakodni,belassul,újrahúzom a gyári legújabb romot és 2-3 hónapig megint  censored a. Igaz,ilyenkor az 52 appot macerás újra rakni,de inkább újra rakom,mint mentésből visszaállitom...az nem mindig vált be. Játékom nincs a telefonon,a többinél nincs mentett cucc.
Nekem 6.0.1 után kezdett behülyülni. 1,5 évet ment stabilan, majd ősszel lefrissítettem és utána jött elő először. Továbbra is keresem a végleges megoldást, mert nekem nem pálya az h két havonta megszívat.

Ja és fogalmam sem volt róla, hogy Exynos-os a telefonom. Sosem foglalkoztam vele, de azt hittem európába csak Snapdragonnal adták ki. Ha főzöttROMot nézek, fontos hogy N910"C"-re legyen?

Nem elérhető tr4x

« Reply #1336 Dátum: 2017, 02 07, 12:24:54 »
Bocs, hogy így egymás után írok, csak ahogy merülök el a témában úgy jönnek a kérdések.
Szóval szeretnék egy másik rendszert felrakni a telefonra, nézegettem a N7 portokat.
Ez konkrétan N910C-re van: You are not allowed to view links. Register or Login

Szépen megmutatja, hogy lépésenként mit csináljak, de már ott elakadok, hogy honnan szerezzek ilyen custom recoveryt, vagy a gyárival is meg tudom ugyanezeket csinálni? Évek óta nem foglalkoztam hasonlóval, nagyon le vagyok maradva a dolgokkal.

Vagy létezik ennél egyszerűbb/másabb megoldás (továbbra is a cél egy stabil főzött rom felhegesztése a telefonra, mindegy nekem, hogy odinnal vagy telefonról)? Esetleg konkrét leírás lépésenként, ami az alapoktól indít? (igen néztem a GYÍK topikot, csak sajnos az sem mostanában frissült, lehet a fele már nem aktuális)

Nem elérhető zordi

• PDA ROM: 5.0.1
« Reply #1337 Dátum: 2017, 02 07, 12:40:46 »
Neked legalább elég egyértelmű a dolog nem úgy mint nekem.  :'(  mert a készülékem egy N910F de bármilyen szolgáltató kártyáját elfogadja, holott ha jól tudom akkor az F az szolgáltatós? Akkor milyen 6.0 át tegyek rá?  :shock:

Nem elérhető tr4x

« Reply #1338 Dátum: 2017, 02 07, 14:00:00 »
Bocs, hogy így egymás után írok, csak ahogy merülök el a témában úgy jönnek a kérdések.
Szóval szeretnék egy másik rendszert felrakni a telefonra, nézegettem a N7 portokat.
Ez konkrétan N910C-re van: You are not allowed to view links. Register or Login

Szépen megmutatja, hogy lépésenként mit csináljak, de már ott elakadok, hogy honnan szerezzek ilyen custom recoveryt, vagy a gyárival is meg tudom ugyanezeket csinálni? Évek óta nem foglalkoztam hasonlóval, nagyon le vagyok maradva a dolgokkal.

Vagy létezik ennél egyszerűbb/másabb megoldás (továbbra is a cél egy stabil főzött rom felhegesztése a telefonra, mindegy nekem, hogy odinnal vagy telefonról)? Esetleg konkrét leírás lépésenként, ami az alapoktól indít? (igen néztem a GYÍK topikot, csak sajnos az sem mostanában frissült, lehet a fele már nem aktuális)

Hmm.. Rootoltam, tettem fel custom recoveryt, pontosan azt ami a videóban is van, SD-kártyáról elkezdtem telepíteni a ROMot, pontosan követve a lépéseket, wipe-pal kezdve, tényleg mindent pontosan ugyanúgy, ahogy a csávó mutatja. Kezdtem megnyugodni h pontosan minden ugyanúgy történik, tökegyszerre végez a telefonom is minden művelettel, mint a videóban szereplő készülék, majd a legeslegvégén amikor már minden lefutott újraindulásnál megállt a Samsung logónál, holott a videóban lévőnél lefutott 1 perc alatt.

Ez volt kb negyed órája, azóta is samsung logózik, igen aggódás az most megy rendesen. De majd kiderül mi lesz ebből. Nem bánom ha valaki tanáccsal lát el. Köszi!

Nem elérhető tr4x

« Reply #1339 Dátum: 2017, 02 07, 15:06:58 »
Ez volt kb negyed órája, azóta is samsung logózik, igen aggódás az most megy rendesen. De majd kiderül mi lesz ebből. Nem bánom ha valaki tanáccsal lát el. Köszi!

Azóta kikapcsoltam már, mert az istennek se töltötte be a dolgokat. Recovery módot még értelmezi, gondolom akkor nem lett teljesen tégla. Az a rossz, hogy elképzelésem sincs mit rontottam el. Ha valamit pirossal kiszed, akkor legalább tudom h IGEN ezt kell másképp csinálni.
Ha van itt olyan, aki tudja, hogyan menjek tovább, az kérem írja majd le nekem. Köszönöm!

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #1340 Dátum: 2017, 02 08, 20:02:46 »
Azóta kikapcsoltam már, mert az istennek se töltötte be a dolgokat. Recovery módot még értelmezi, gondolom akkor nem lett teljesen tégla. Az a rossz, hogy elképzelésem sincs mit rontottam el. Ha valamit pirossal kiszed, akkor legalább tudom h IGEN ezt kell másképp csinálni.
Ha van itt olyan, aki tudja, hogyan menjek tovább, az kérem írja majd le nekem. Köszönöm!

Milyen romod volt a telefonon ,mielőtt ezt a portot feltetted?
ennek a 6.0.1-s alap rom kell , meg minden note7 portolt romnak

Ez a rom jobb tőle állítólag, sokkal több minden megy rendesen

Nem elérhető clay

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I9001 S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3.
« Reply #1341 Dátum: 2017, 02 10, 23:32:11 »
Sziasztok.

Van esély arra hogy a Nougat-ot megkapja idén? Vagy csak duma. Mert ha nem akkor belevágok a rootolásba. S7 edge verzió érdekelne vagy N7. DR.Ketan romot dicsérik. Még az a gondom, hogy a rom letöltés már nem olyan mint régen. A Mega is germózik..... letöltés túllépés stb.

Moderator Comment Egy dolgot , egy helyre írunk

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #1342 Dátum: 2017, 02 11, 05:42:42 »
Sziasztok.

Van esély arra hogy a Nougat-ot megkapja idén? Vagy csak duma. Mert ha nem akkor belevágok a rootolásba. S7 edge verzió érdekelne vagy N7. DR.Ketan romot dicsérik. Még az a gondom, hogy a rom letöltés már nem olyan mint régen. A Mega is germózik..... letöltés túllépés stb.

Nem kap a Note4 7.x.x-t, kár várni rá
regisztráld be magad a megára és nem fog szórakozni

ha F-d van , akkor a Nemezis romot ajánlom, azt nagyon dicsérik

Nem elérhető reggy

• PDA: HTC HD2 LEO
  • PDA ROM: Miri HD2 6.5.X - V 25.0 WWE / 2.15.50.14 / 15.42.50.11U
« Reply #1343 Dátum: 2017, 02 11, 15:14:16 »
Na ez durva. Nem hittem, hogy másnak is van ilyen gondja. Nekem másodszorra jött elő. Konkrétan nem érzékeli a SIMkártyát, és semmiféle hálózatot nem talál. Nekem is azzal kezdődik h kikapcsol a telefon, olyan mintha csontra lemerülne, pedig előtte még volt benne 30-35%.. töltőről visszakapcsolom és jön a jelenség. Ha bárki tud erre megoldást, akkor az nekem is segítség lenne.

Basszus! Nekem ugyanez volt miután a legújabb gyári frissítés felment rá...
Nem érzékelte a Sim-et és folyamatosan eldobálta a Bluetooth kapcsolatot, újraindítás általában megoldotta, de meguntam és lecseréltem ideiglenesem lecseréltem egy S7-re... (amíg nem jön a Note 8 :))
Viszont a Note4-et jobb szerettem, így szívesen venném, ha adnátok tanácsot mit tegyek vele, hogy újra megbízhatóan működjön.

Nem elérhető clay

• PFC Fan
« Reply #1344 Dátum: 2017, 02 11, 20:38:03 »
Jól néz ki ez a Nemesis ha rootolom. Link vagy útmutatást tudtok adni.?... hogy el ne csesszem a rootolást.....? Utoljára S3-at rootoltam vagy 3 éve.... azóta változtak a progik, illetve már el is feljtettem.
Előre is köszönöm.

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #1345 Dátum: 2017, 02 11, 21:05:00 »
Jól néz ki ez a Nemesis ha rootolom. Link vagy útmutatást tudtok adni.?... hogy el ne csesszem a rootolást.....? Utoljára S3-at rootoltam vagy 3 éve.... azóta változtak a progik, illetve már el is feljtettem.
Előre is köszönöm.
Nem tudom,hogy mennyire ragaszkodsz a tökéletes dolgokhoz,én sajnos nagyon. Ha 20x nem raktam fel szinte az összes főzött romot akkor 1x sem. Az elején rohadtul tetszik,pár nap elteltével elkezdenek idegesíteni az apróságok. Az egyiknél az,hogy nincs magyar nyelv,az összesnél nincs ujjlenyomat olvasó...azaz ki lehet váltani,de akkor csak külön-külön a programokra. A végén mindig visszakerült a legújabb gyári rom. Minden nap végigolvasom az xda ide vonatkozó részeit,de egy jó ideje áll a dolog,csak a CM és AOSP 7.1-es romokat fejlesztik láthatóan,ezeket is többször kipróbáltam,de általában 3 percen belül a hideg rázott tőle. Én HTC sense-n nevelkedtem,ahhoz képest egy CM olyan mint egy megnyúzott leopárd.

Nem elérhető reggy

« Reply #1346 Dátum: 2017, 02 11, 21:55:43 »
Az első oldalról ha letöltöm a vodás 4.4.4-es gyári romot, akkor odinnal vissza tudom downgradelni a jelenleg 6-os Note4-emet?

Nem elérhető clay

• PFC Fan
« Reply #1347 Dátum: 2017, 02 11, 22:28:11 »
Köszönöm az infókat.... én is ettől félek mert amikor az S3-at rootoltam pár éve, ugyanez volt a gondom. Valami mindig hibádzott. Ezért is kérdeztem.... hátha fejlődött a rom épités és simán felrakhatjuk az okosságokat. De úgy látom ilyen téren, a házi mókolás nem fejlődött. Igaz, a gyári romok sem 100-asok de még mindig a legstabilabbak.

Nem elérhető reggy

« Reply #1348 Dátum: 2017, 02 11, 22:32:33 »
Az első oldalról ha letöltöm a vodás 4.4.4-es gyári romot, akkor odinnal vissza tudom downgradelni a jelenleg 6-os Note4-emet?

Ja! és ha válaszolnátok! van valami beállítás amire oda kell figyelnem? Mert a leírásban nem túl részletesnek tűnnek a lépések így elsőre! :) Pl: PIT-et be kell tölteni? Valahol azt olvastam, hogy nem, de akkor miért lenne mellékelve! :)

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Mate 20 Pro LYA-L29
  • PDA ROM: 10.0.0.220(C432E7R1P5)
« Reply #1349 Dátum: 2017, 02 12, 11:32:31 »
Igen vissza lehet frissiteni 4.4.4-re csak a pit fájl is kell hozzá meg nem az i fájlos rom hanem a4 fájlosa lehet vissza frissiteni.