Feltettem a 4.30. ra az új 05.08.-t.minden oké.Nem tudom miért írja ki az alábbi t és mi a megoldas.Régen hasznalom,de mar rég nem volt ilyen!Nincs elég hely a particion!
Valszleg valamit elb*szott a frissítésnél és csere helyett a meglévő mellé tette a romot... Javaslom egy 4 fileos gyári és utána fuss neki újra
Én visszaraktam a gyári JB-t a 3+1 -el, már am is tervbe volt. De az üzemidő áááá nem tudom sírjak vagy nevessek 30 perc alatt 5% csökkenés kb. 5 perc aktív használattal a többi alvó mód (készenlét). Úgy veszem észre nekem mindegy milyen rom van fent gyári akksi, új akksi... siralom. Jó tudom 4 éves készülék.
Nálam is hasonló probléma volt. Szimplán elhasználódik a hardver. Többet eszik a proci, a ram jobban felejt, a nand chip belassul, stb... Sajnos ezeket a telefonokat 2-3 évre tervezték, csoda h a kijelződ nem égett be
Nekem akku cserével azért javult 2-3 órát az üzemidő, de egy s5 órákkal veri nagyobb procival és kijelzővel. Elhaladt felette az idő. Pihen a polcon, és amikor mókolni támad kedvem őt nyúzom, így aztán az újonc nem lesz instabil