0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi szépen.
És te melyik verziót használod? Mondjuk nekem az eddigi verziók is azt csinálták. Lehet azért mert minden rom előtt full wipe-ot csinálok és rom előtt rom után dalvik cache?
-20150421-- Updated CM sources- Reverted to CM camera HAL but using some Replicant exif fixes- Using jemalloc as default again
Szia, szerintem az előzőt felrakhatod mellé, igazából én sem találom a picot, de én nem is használok gapps-ot így érdemben segíteni sajna nem tudok.
Köszi már megtalaltam a megoldast!Még azt kerdeznem ,ja kernelt akarok cserélni,azt hogy tegyem,mert meg olyat nem csinaltam,most lenne az első. Elore is köszi:D
Én egyelőre jó kernelt lolira még nem találtam, szóval azzal várok még.
-20150430-- Updated CM sources- Fixed mute button incall- Added car dock analog audio support (not tested)- Rewritten SELinux policy
Sziasztok!Szeretném kérdezni, hogy szinte minden romnal,gmailen levél írás közben lefagy két betű között.A bekapcsolo gomb hosszú nyomvatartasa után újra indul, de 30% -l kevesebb lesz az aksi toltottsege!Ennek mi lehet az oka.Előre is Köszönöm a választ!/a legutolsó a 4.30. van fenn,de az elozoeknel is csinálta!/>
ha az akku ekkorát ugrik, érdemes egy battery stats wipe, és ha tudja a kernel, akkor fuel gauge chip reset is...Am mostanság mennyit bír a kicsike? Am semmire sem reagál?Másik billentyűzet? És melyik 2 betű között fagy le?
Milyen más lett a Recovery Küldve az én GT-I9100-emről
Nekem nagyon sok helyzetben lefagy,eddig nekem ez a leggyengebb:'(
Igen nagyon más lett,azzal öltem meg a telcsimet!Fogalmam sincs,hogy kell használni,nem lehet benn csak a személyes adatokat törölni?!Kérem mondjátok meg,hogy ennél hogy kell full törlést csinálni?Előre is köszönöm!Most gyári 3+1 fájlost kellett visszatennem és onnan kezdem a visszarakását a CM 12-nek!
-20150508-- Updated CM sources- CWM Recovery is back- W.I.P changes for SELinux and encryption