Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megpróbálom rövidre fogni. Rég jártam itt a fórumon és rég olvasgattam. Régebben csináltam egy pár romfrissítést, mindig csak gyári romokat használtam. Most jelenleg a 4.1.2 van fent az alapsáv: I9100XXLS6 kernel 3.0.31-462349 build JZ054K.I9100XXLSJ.
Nincs rootolva.
Mivel mostanában lassulást tapasztalok, amúgy is újra kellene raknom a kicsikém és látván a fórumra, azt tapasztalom, van egy pár új rom, bár ezek telepítése eltér az eddig általam használt módoktól. Tetszene az általatok használt Lollipop. Az lenne a kérdésem mit javasoltok egy megbízható romra lenne szükségem ez az LP megfelelő lenne-e, és hogy az első oldalon lévő módon fentebb írt romra rátehető-e? Anno brick bug nálam DANGER-t írt. Nem tudom, hogy ennek függvényében a Lollopop feltehető-e? Ebben kérném segítségeteket. Ha igen szeretném a rendszer partíciót is növelni.
Abban kérném segítségeteket, hogy ezt pontosan hogyan kell meg tenni. Valamint, ha jól értelmezem, a jelenlegi rendszerre teszem a CWM KitKat romot. Tehát a két zippet felmásolom a külső SD-re majd elsőnek a reocveryből a Recovery_CWM_6.0.4.7_I9100.zip.telepítem, majd a gapps jön, a „cm-12-20150319-UNOFFICIAL-i9100.zip”. Bocsi az esetleges h… kérdésekért, de eddig mindig csak Odinnal cserélgettem a romokat.
Segítségeteket nagyon megköszönöm. Üdv. Padisaxi