Hali megint én vagyok!
Lenne még néhány kérdésem ha nem gond. (mert nem akarom elrontani a telót...)
Láttam h kijött egy újabb verzió, ezt hogyan kell feltenni? Ugyan úgy mint amikor a stock androidra tettem fel a 0926-osat? Csak azért kérdezem mert nekem még a CWM 6.0.5.1 van beflashelve az meg 4.4.4 androidig támogatott csak. Szóval amikor ezt a rendszert raktam fel akkor 4.2.2 android volt előtte fent és ugye azzal kompatibilis volt és tudta törölni a cache-t (a dalvik cache-t nem töröltem mert nem volt olyan menüpont...) Tehát felrakhatom a frissítést ezzel a CWM-el?
Ha esetleg vissza akarnám tenni a stock androidot akkor mehet a restore/backup? Mert olvastam olyat h nem mindig lehet visszarakni a régit mert más lehet a bootloader. Meg láttam egy videót ha nem tetszene ez a lollipop akkor a gyári firmware-t kéne beflashelni az Odin-nal (GT-S7275R). Tényleg így kell? Tehát nem mehet a backup visszaírása? Bocs ha nagyon nagy hülyeségeket írtam... csak pár napja foglalkozom a témával...
Kicsit más dolog.
Lehet találtam egy bug-ot.... (vagy csak elállítottam vmit
)
Tehát olyat tapasztalok ha hosszan megnyomjuk a Home gombot akkor ugye megjelenik az utoljára használt appok listája. Eleinte lapok voltak, de most már csak vízszintes sávok vannak csak, az appok nevével...
Most vagy én állítottam el vmit valahol vagy nemtudom...
Meg olyat is tapasztalok h lehúzom az értesítési sávot eddig ok de amikor vissza akarom tolni akkor nem szépen visszamegy hanem eltűnik az a része amelyik a főképernyőt kitakarja, a többi része meg (a kijelző tetején lévő sáv) meg ott marad és nem változik át az akku ikonjára meg a wifire meg satöbbire. ilyet tapasztaltatok ti is?