0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Csak Én érdezm úgy hogy a BOB kicsit laggosabb lenne mint a BOA volt?
Csak root-al Csak röhelyes , hogyha nincs előtte pipa miért indul el .De van 1 gyanum , hogy szinkronizálás miatt indul el ilyenkor is.
Nálam is volt ilyen pipa gond.Az autocallrecordert is ez kezeli.A kivételek között ott van.Mégis előfordul,hogy nem vesz fel.
Sziasztok!Mik a tapasztalatok a BOB7-es Lollipoppal? Ismerősömnek BOA3 van fent, neki rosszalkodik a kamera, meg van vele egyéb más gondja is. Személy szerint egyikkel se volt dolgom, mert van bennük egy nagy "hiba".
pontosan mi a kamera hiba? Fczik a kamera app + neha kiirja hogy nem erzekeli a kamerat ? Mert akkor ez az s5 fele elso szerias hardwer hibas kamera gond.. szerviz es javitjak.
Valami ilyesmi igen, de neki október környéki az S5-es, mármint akkor rakták össze. Az enyém első szériás és kitkat alatt nincs vele gond
nekem volt szervizelve emiatt mar kicsereltek a kamera mpdult stb... jelenleg az elso ane 2 es rom van fent kitkatbol rajta... oktoberben volt szervizben azota nem volt gond... de most akartam fotozni es a hatlapi kamera kaptam egy hiba uzenetet.. ujrainditas utan jo lett... ha megint kijon mar irok is a szerviznek...
Alexander Bob7 romnjánál a kernelt is fel kell ráküldeni odinból vagy csak modem és bootloader? és ha igen a kernelt melyik részbe is kell tallózni odinban?!?
A kernel települ a zip fájlból. Neked csak a modemet meg a bootloadert kell felpakolni. Külön kernelt nem is kapsz hozzá.
5.1-ről tud valaki valamit? Nexusokra elvileg már kijott.
Előbb S6-ra adják majd ki az tuti.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
az az ocsmany hogy nem azzal jon ki eleve... pedig tesztelesre mar biztos reg megkaptak... egy honap mire jon az s6.. siman a nexus frissitese utan .. mar eleve azzal kellet volna jonnie
Csak az akksi idő növekedjen, a többi parasztvakító funkció nem hoz lázba.
Ebből kiindulva még várhatunk You are not allowed to view links. Register or Login