2024, 11 29, 05:38:09

Szerző Téma: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)  (Megtekintve 152870 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető cika0415

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: SM - G900F
  • PDA ROM: G900FXXU1BNL9
Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #675 Dátum: 2015, 01 21, 16:15:08 »
Üdv. Mindenkinek.

Először is köszönöm a véleményeket.
Ha van olyan hogy 4 fájlos magyar XEH Lollipop, linkelné valaki ? Szeretném teljesen letakarítani a telefonomat. Ezáltal full wipe stb.. illetve bármilyen egyéb javaslatot szívesen fogadok. Lehetőleg root nélkül, nem érzem szükségét.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #676 Dátum: 2015, 01 21, 16:28:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A sammobilról letöltött független magyar lolipopot raktam föl odinnal, és ez váltott át nekem SEB-re! Viszont a magyar lolipophoz még nincs root!
Na részemről ez az utolsó hozzászólás csc vel kapcsolatban.

Magyar ROM hoz nem biztos, hogy lesz Root knox 0x0. Ebből adódóan nyilván nem tudsz csc-t cserélni. Ezt úgy látom te is érted. Azt hogy Magyar vagyok nekem csak ezért kell magyar loli. Na ez szép válasz volt. Megható, de ezt hagyjuk majd a népszavazásra. Ha mindenképpen magyar XEH kell és Magyar CSC akkor az alábbit próbáld:

4 fájlossal térj vissza 4.4.2re. Erre rakj rá, egy a sammobilról származó 4.4.2 Magyar XEH romot. Ha ez megvan, nyomj egy factory resetet. Ezután dugd rá PC re. Kies feldobja, hogy van frissítés. Ez lesz az 5.0 loli. Ha felment, factory reset (ezt te döntöd el, hogy factoryzol e). Így lesz, egy Magyar XEH romot magyar CSC vel. Így lesz gyári magyar. Így ha kijön frissítés az OTA is fog működni. Ezt lehetne egyszerűsíteni is, de az jelen esetben inkább bonyolítás lenne. (4 fájlos olymód átalakítása, hogy magyar ROM ot raksz bele 4.4.2 ből, de az csak 1 lépés előny lenne.) Ha így is átíródik a CSC, akkor a 4fájlos átalakítást próbáld, viszont ezt én még nem csináltam. Elvileg ha sammobilról leszeded a magyar 4.4.2 XEH ROMOT akkor azt másold be a 4 fájlos PDA.tar helyett. De ez csak elmélet. Aki már csinálta így, megerősíthetné a feltételezést!

Másik lehetőség: Felrakod a BOA3 UK előre rootolt romot, és amikor kérdi magyar CSC-t választasz...erről is készült már leírás. Így lesz egy UK romod magyar CSC vel. (Nekem is ez van, attól még Magyar maradtam....Én is és a készülék is). BOA3 egy optimalizáltabb ROM, azaz részemről. Kipróbáltam a Magyart is, nekem nem jött be. Ha rootolt a ROM természetesen OTA felejtős.

Ettől kimerítőbb választ ne várj, azaz tőlem biztos ne. Mindenki próbált segíteni, de ugyan azt kérdezed meg, csak más szavakkal.

Feltöltöttem saját használatra a 4 fájlos 4.4.2 romot, így most ezt is megosztom, ha nem találnád/találnátok:

Sok sikert!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #677 Dátum: 2015, 01 21, 16:34:03 »

de szerviz előtt nem árt a csc ;) nekem volt ismim,mikor szervizeltetni akarta,(igaz még gs3 )kor,-on bukott meg,és át is húzták garit simán,attol füg nézi-e vagy sem,de ez zsákbamacsi :D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #678 Dátum: 2015, 01 21, 16:37:25 »
de szerviz előtt nem árt a csc ;) nekem volt ismim,mikor szervizeltetni akarta,(igaz még gs3 )kor,-on bukott meg,és át is húzták garit simán,attol füg nézi-e vagy sem,de ez zsákbamacsi :D

Ez már tényleg csak szervizes kérdése. Mivel sammobilról gyári romot szedhetsz le, így nem tehetsz róla, hogy átírja a CSC-t. Pl jajj én Magyarországon vettem a készüléket, de Lengyel vagyok, így a Lengyel ROM ot tettem fel. A garinak meg kéne maradnia. Ez nem root.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #679 Dátum: 2015, 01 21, 16:42:07 »
Ez már tényleg csak szervizes kérdése. Mivel sammobilról gyári romot szedhetsz le, így nem tehetsz róla, hogy átírja a CSC-t. Pl jajj én Magyarországon vettem a készüléket, de Lengyel vagyok, így a Lengyel ROM ot tettem fel. A garinak meg kéne maradnia. Ez nem root.
nem root,de ha xeh,tmh,stb tettél fel ,arra is frissits.mert az a hivatalos rá,a többire nem válalnak felelösséget,ez van,ha kukacost fogsz ki,és olyan kedvük van ,gari nuku,és nem tehetsz semmit,odin nem hivatalos,magyarázhatod. ;) csak kies.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #680 Dátum: 2015, 01 21, 16:45:27 »
nem root,de ha xeh,tmh,stb tettél fel ,arra is frissits.mert az a hivatalos rá,a többire nem válalnak felelösséget,ez van,ha kukacost fogsz ki,és olyan kedvük van ,gari nuku,és nem tehetsz semmit,odin nem hivatalos,magyarázhatod. ;) csak kies.

Naja. Remélem nem romlik el kamerám 2 éven belül. Nincs kedvem vacakolni vele. Elmenne rá vagy 2óra is  :D

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #681 Dátum: 2015, 01 21, 16:49:36 »

Magyar ROM hoz nem biztos, hogy lesz Root knox 0x0. Ebből adódóan nyilván nem tudsz csc-t cserélni. Ezt úgy látom te is érted. Azt hogy Magyar vagyok nekem csak ezért kell magyar loli. Na ez szép válasz volt. Megható, de ezt hagyjuk majd a népszavazásra. Ha mindenképpen magyar XEH kell és Magyar CSC akkor az alábbit próbáld:

4 fájlossal térj vissza 4.4.2re. Erre rakj rá, egy a sammobilról származó 4.4.2 Magyar XEH romot. Ha ez megvan, nyomj egy factory resetet. Ezután dugd rá PC re. Kies feldobja, hogy van frissítés. Ez lesz az 5.0 loli. Ha felment, factory reset (ezt te döntöd el, hogy factoryzol e). Így lesz, egy Magyar XEH romot magyar CSC vel. Így lesz gyári magyar. Így ha kijön frissítés az OTA is fog működni. Ezt lehetne egyszerűsíteni is, de az jelen esetben inkább bonyolítás lenne. (4 fájlos olymód átalakítása, hogy magyar ROM ot raksz bele 4.4.2 ből, de az csak 1 lépés előny lenne.) Ha így is átíródik a CSC, akkor a 4fájlos átalakítást próbáld, viszont ezt én még nem csináltam. Elvileg ha sammobilról leszeded a magyar 4.4.2 XEH ROMOT akkor azt másold be a 4 fájlos PDA.tar helyett. De ez csak elmélet. Aki már csinálta így, megerősíthetné a feltételezést!

Másik lehetőség: Felrakod a BOA3 UK előre rootolt romot, és amikor kérdi magyar CSC-t választasz...erről is készült már leírás. Így lesz egy UK romod magyar CSC vel. (Nekem is ez van, attól még Magyar maradtam....Én is és a készülék is). BOA3 egy optimalizáltabb ROM, azaz részemről. Kipróbáltam a Magyart is, nekem nem jött be. Ha rootolt a ROM természetesen OTA felejtős.

Ettől kimerítőbb választ ne várj, azaz tőlem biztos ne. Mindenki próbált segíteni, de ugyan azt kérdezed meg, csak más szavakkal.

Feltöltöttem saját használatra a 4 fájlos 4.4.2 romot, így most ezt is megosztom, ha nem találnád/találnátok:

Sok sikert!

Na végre egy értelmes válasz! Most van az, hogy nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Sajnálom, hogy vitává fajult ez az egész! Ha valaki így kezdte volna már régen készen lennék a magyar független Lolipoppal!
Még egyszer köszönöm: misike01

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #682 Dátum: 2015, 01 21, 17:27:21 »
Na végre egy értelmes válasz! Most van az, hogy nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Sajnálom, hogy vitává fajult ez az egész! Ha valaki így kezdte volna már régen készen lennék a magyar független Lolipoppal!
Még egyszer köszönöm: misike01
Nincsmit. A piros betüs rész az nem 100%. Még nem próbaltam. Ha mégis kipróbálod, csak magyar 4.4.2 es sammobilról származó rommal csináld.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #683 Dátum: 2015, 01 21, 18:01:03 »
Nincsmit. A piros betüs rész az nem 100%. Még nem próbaltam. Ha mégis kipróbálod, csak magyar 4.4.2 es sammobilról származó rommal csináld.
Nálam a 4 filosba magyar xehes rom van be másolva:) én mindig ugy használom a 4 filost szóval jó a piros részed is :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #684 Dátum: 2015, 01 21, 18:18:42 »
Nálam a 4 filosba magyar xehes rom van be másolva:) én mindig ugy használom a 4 filost szóval jó a piros részed is :)
Tőled koppintottam régebbről ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #685 Dátum: 2015, 01 21, 20:05:31 »
A full reset billentyű paranccsal jelly bean-en még működött.Kitten már nem és lollin sem használható
* 2767 * 3855 #

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #686 Dátum: 2015, 01 22, 06:46:20 »
Az értesítési panelen ki lehet valahogy kapcsolni az S kereső és a gyors kapcsolódás gombot? Egyszer valahogy sikerült eltuntetni, ha jól emlékszem...
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #687 Dátum: 2015, 01 22, 09:00:31 »
Az értesítési panelen ki lehet valahogy kapcsolni az S kereső és a gyors kapcsolódás gombot? Egyszer valahogy sikerült eltuntetni, ha jól emlékszem...
Nekem mèg nem,pedig próbàlkoztam rendesen :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #688 Dátum: 2015, 01 22, 10:39:12 »
Nekem mèg nem,pedig próbàlkoztam rendesen :hmm:
Ha lehet, akkor szerintem root mindenképp kell hozzá.

Nem elérhető misike01

« Reply #689 Dátum: 2015, 01 22, 10:45:49 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

ÉS SIKERÜLT!!!!! Köszönöm azoknak akik valóban segítettek!

misike01

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #690 Dátum: 2015, 01 22, 11:44:15 »
Kép

ÉS SIKERÜLT!!!!! Köszönöm azoknak akik valóban segítettek!

misike01
Nincsmit :) Melyik verziót csináltad?

Moderator Comment Kép idézését kerüljük lehetőleg! (fórum szabályzat 1. pont)

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári nyalóka
« Reply #691 Dátum: 2015, 01 22, 13:32:56 »
Ha lehet, akkor szerintem root mindenképp kell hozzá.
Az engem is érdekelne hogy hogyan lehet

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #692 Dátum: 2015, 01 22, 13:48:49 »
Az engem is érdekelne hogy hogyan lehet
#677 es hozzászólásomban ott a válasz. Szerintem mind a 2 működik, de a 4 fájlos átalakításos variációval magyar rom bemásolással jobb lehet.

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #693 Dátum: 2015, 01 22, 13:49:52 »
#677 es hozzászólásomban ott a válasz. Szerintem mind a 2 működik, de a 4 fájlos átalakításos variációval magyar rom bemásolással jobb lehet.
Köszi

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #694 Dátum: 2015, 01 22, 13:50:11 »
Köszi
Nincsmit :)

Nem elérhető misike01

« Reply #695 Dátum: 2015, 01 22, 14:36:13 »
Nincsmit :) Melyik verziót csináltad?

Kép idézését kerüljük lehetőleg! (fórum szabályzat 1. pont)

Sajnos az a rossz hírem van, hogy egyik sem jött össze a kettő közül! Viszont a 4 fájlos rom sokat segített! Föl raktam a 4 fájlos romot, rootoltam towelroottal, asztán fölraktam a csc select nevű progit, átállítottam XEH-re, aztán factori reset, ujraindítás! A rom most már magyar és nem rootolt, aztán föl a kiesre és frissítés! És lőn magyar lolipop a telómon! Arra figyeljetek, hogy mindezt sim és memo kártya nélkül, valamint soha nem szabad fölengedni a telót a netre, még a kiessel történő frissítéskor sem! Csak akkor amikor már fönt van a lolipop! Ez nagyon fontos, mert ezzel szívtam meg háromszor is!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #696 Dátum: 2015, 01 22, 14:41:42 »

Sajnos az a rossz hírem van, hogy egyik sem jött össze a kettő közül! Viszont a 4 fájlos rom sokat segített! Föl raktam a 4 fájlos romot, rootoltam towelroottal, asztán fölraktam a csc select nevű progit, átállítottam XEH-re, aztán factori reset, ujraindítás! A rom most már magyar és nem rootolt, aztán föl a kiesre és frissítés! És lőn magyar lolipop a telómon! Arra figyeljetek, hogy mindezt sim és memo kártya nélkül, valamint soha nem szabad fölengedni a telót a netre, még a kiessel történő frissítéskor sem! Csak akkor amikor már fönt van a lolipop! Ez nagyon fontos, mert ezzel szívtam meg háromszor is!
mondtam csak csc changer,select,fog segiteni. ;) de az a fő sikerált. :ok:

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #697 Dátum: 2015, 01 22, 14:56:19 »
mondtam csak csc changer,select,fog segiteni. ;) de az a fő sikerált. :ok:
Na akkor ne legyen követendő példa. Reméljük akinek ilyen gondja van, végig olvassa a fórumot.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #698 Dátum: 2015, 01 22, 15:35:34 »
Na akkor ne legyen követendő példa. Reméljük akinek ilyen gondja van, végig olvassa a fórumot.
Megpróbálom valahogy beoperálni a faq-ba, de nem ígérek semmit :(

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
« Reply #699 Dátum: 2015, 01 22, 16:06:02 »
van aki nyalóka alatt ART-t használ? vagy felesleges átváltani ?