A sammobilról letöltött független magyar lolipopot raktam föl odinnal, és ez váltott át nekem SEB-re! Viszont a magyar lolipophoz még nincs root!
Na részemről ez az utolsó hozzászólás csc vel kapcsolatban.
Magyar ROM hoz nem biztos, hogy lesz Root knox 0x0. Ebből adódóan nyilván nem tudsz csc-t cserélni. Ezt úgy látom te is érted. Azt hogy Magyar vagyok nekem csak ezért kell magyar loli. Na ez szép válasz volt. Megható, de ezt hagyjuk majd a népszavazásra. Ha mindenképpen magyar XEH kell és Magyar CSC akkor az alábbit próbáld:
4 fájlossal térj vissza 4.4.2re. Erre rakj rá, egy a sammobilról származó 4.4.2 Magyar XEH romot. Ha ez megvan, nyomj egy factory resetet. Ezután dugd rá PC re. Kies feldobja, hogy van frissítés. Ez lesz az 5.0 loli. Ha felment, factory reset (ezt te döntöd el, hogy factoryzol e). Így lesz, egy Magyar XEH romot magyar CSC vel. Így lesz gyári magyar. Így ha kijön frissítés az OTA is fog működni. Ezt lehetne egyszerűsíteni is, de az jelen esetben inkább bonyolítás lenne. (4 fájlos olymód átalakítása, hogy magyar ROM ot raksz bele 4.4.2 ből, de az csak 1 lépés előny lenne.)
Ha így is átíródik a CSC, akkor a 4fájlos átalakítást próbáld, viszont ezt én még nem csináltam. Elvileg ha sammobilról leszeded a magyar 4.4.2 XEH ROMOT akkor azt másold be a 4 fájlos PDA.tar helyett. De ez csak elmélet. Aki már csinálta így, megerősíthetné a feltételezést!Másik lehetőség: Felrakod a BOA3 UK előre rootolt romot, és amikor kérdi magyar CSC-t választasz...erről is készült már leírás. Így lesz egy UK romod magyar CSC vel. (Nekem is ez van, attól még Magyar maradtam....Én is és a készülék is). BOA3 egy optimalizáltabb ROM, azaz részemről. Kipróbáltam a Magyart is, nekem nem jött be. Ha rootolt a ROM természetesen OTA felejtős.
Ettől kimerítőbb választ ne várj, azaz tőlem biztos ne. Mindenki próbált segíteni, de ugyan azt kérdezed meg, csak más szavakkal.
Feltöltöttem saját használatra a 4 fájlos 4.4.2 romot, így most ezt is megosztom, ha nem találnád/találnátok:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginSok sikert!