2024, 11 29, 05:49:27

Szerző Téma: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)  (Megtekintve 152871 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #650 Dátum: 2015, 01 20, 07:39:19 »
Szerintem óránként,közepes használat mellett 5-10% akku fogyasztás,nagyon jó eredménynek vehetö,legyen az bármelyik 5" kijelzö  ;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #651 Dátum: 2015, 01 20, 12:17:47 »
Hong Kong nak BOA1 rom jött ki. Egyre változatosabb a kínálat :)

Nem elérhető cika0415

• PFC Fan
  • PDA: SM - G900F
  • PDA ROM: G900FXXU1BNL9
« Reply #652 Dátum: 2015, 01 20, 13:02:47 »
Vélemények az XEH -ról ?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #653 Dátum: 2015, 01 20, 13:21:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Vélemények az XEH -ról ?

Működik.
Viszont a wipe-t nem úsztam meg. Egy két progi vinnyogott. Próbáltam újra rakni a kérdéses progikat, de csak a "szűz" telepítéskor lett tökéletes. Azóta minden zsír.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #654 Dátum: 2015, 01 20, 14:37:37 »
Működik.
Viszont a wipe-t nem úsztam meg. Egy két progi vinnyogott. Próbáltam újra rakni a kérdéses progikat, de csak a "szűz" telepítéskor lett tökéletes. Azóta minden zsír.

Ugyeugye? Wipe kell :)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #655 Dátum: 2015, 01 20, 15:24:55 »
én még mindig wipe mentes xeh vagyok :)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #656 Dátum: 2015, 01 20, 19:08:10 »
Nem értem h egyeseknek miért fáj annyira teljes wipe-al újra tenni a telefont...
Az összes játékállás meg ilyenek fent vannak google felhőben, ahogy az összes app is tudja menteni a beállításait sd kártyára... A háttérképet, stb. szintén menti a samsung és a google is, am meg ha rootolt a rendszer, akkor titanium bakcup...
Most lehet büszkének lenni h én wipe nélkül frissítettem és nem lett semmi, várj csak. Inkább később boruljon meg a telefon amikor már sokkal több szemét lesz rajta, aztán sírhatsz h milyen lassú a telefon és hogy mennyi mindent ki kéne mentened bla bla bla... Ha működik a rendszer wipe nélkül, örülj neki, nem fog sokáig tartani ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #657 Dátum: 2015, 01 20, 19:45:24 »
Működik.

Hogyan sikerült fölrakni a XEH-t? Mert én akármit csinálok átvált SEB-re!

Moderator Comment ezt a kérdésedet már 3x megválaszolták a root topicban!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #658 Dátum: 2015, 01 20, 20:30:41 »

ezt a kérdésedet már 3x megválaszolták a root topicban!
és már írták is hogy teljesen felesleges minden topikban megkérdezned 5X...:D
De most komolyan válaszolja meg nekem valaki nem oltári teljesen mindegy min van? Mitől lesz jobb Xeh-en? sose foglalkoztam ezzel egy telefonon se.. olyan is volt hogy abszolút nem magyar régió kóddal ment vissza telefon szervizbe ott se foglalkoztak vele. Akkor áruljátok már el linkelnek eg programot amivel lehet csc-t változtatni de már bocsánat a kifejezésért a rootoláshoz nem értetek a többségében... akkor miért nem maradtok a kiesnél és az otánál vagy miért nem tök mindegy min van... Bocsánat hogy most már kikelek magamból csak már napok óta ezen az idióta "ÚRISTEN NEM XEH A ROM RÉGIÓ KÓDJA JAJ ISTENEM IGAZ AZTSE TUDOM MIRE JÓ DE NEM AZ" hüly.. ségen megy az ugrálás... Minden egyes topikban...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #659 Dátum: 2015, 01 20, 20:38:07 »

Tessék komolyan venni a moderátor felszólítást, mert többször nem kéri senki! Úgy látom kaptál kulturált javaslatot a fórumtársaidtól és moderátor felszólítást is.

Én most szólok utoljára, egyszerre egy helyen kérdezz, és lehetőleg a helyén. Nem kell megismételni egy kérdést 5x. A következőkben legyél szíves oda figyelni, mert ha a fórumszabályzatot moderátori felszólítás ellenére sem tartod be, a következő lépcső a pihenő...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #660 Dátum: 2015, 01 20, 20:45:34 »
Tessék komolyan venni a moderátor felszólítást, mert többször nem kéri senki! Úgy látom kaptál kulturált javaslatot a fórumtársaidtól és moderátor felszólítást is.

Én most szólok utoljára, egyszerre egy helyen kérdezz, és lehetőleg a helyén. Nem kell megismételni egy kérdést 5x. A következőkben legyél szíves oda figyelni, mert ha a fórumszabályzatot moderátori felszólítás ellenére sem tartod be, a következő lépcső a pihenő...

Ámen. Én lenni egyetért. :)

Régiókód meg mind1. Lényeg, hogy wipe legyen ^-^:D

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #661 Dátum: 2015, 01 20, 20:48:31 »
Sziasztok!

Amióta nyalókára frissített a teló nagyon gyorsan merül.
Minden gyári. Ha nincs wifi kapcsolva akkor is gyorsan merül.

Van ötletetek mi okozza?

Nem elérhető pozi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S 7
  • PDA ROM: BTU
« Reply #662 Dátum: 2015, 01 20, 20:54:36 »
Hogyan lehet visszarakni a Kitekatot?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #663 Dátum: 2015, 01 20, 21:36:46 »
Sziasztok!

Amióta nyalókára frissített a teló nagyon gyorsan merül.
Minden gyári. Ha nincs wifi kapcsolva akkor is gyorsan merül.

Van ötletetek mi okozza?
Újraindítás volt mióta gyorsan merül.. beragad a camera néha a loliban ilyenkor újra kell indítani de lehet szükséged lesz egy gyári beállításokra nyomsz .. de ott a beállításokban az akkumulátor fül nézd meg mi szívja

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #664 Dátum: 2015, 01 20, 21:50:27 »
Nem tudom ismeritek e ezt a programot, de jó célt szolgál. Camera Block Free. Egy egyszerű app, amivel a kamerát tudod tiltani egy gombnyomással, illetve meg is lehet nézni benne, mely appok férhetnek hozzá. Meglepő, hogy mennyi app kap rá engedélyt. Play áruházból letölthető, root nem kell hozzá.
Amikor fényképezni akarsz aktiválod a kamerát, ha nem kell, letiltod.

Ugyan ez mikrofonra is elérhető, bár bejövő hívásnál zavaró.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #665 Dátum: 2015, 01 20, 23:10:22 »
Nem értem h egyeseknek miért fáj annyira teljes wipe-al újra tenni a telefont...
Az összes játékállás meg ilyenek fent vannak google felhőben, ahogy az összes app is tudja menteni a beállításait sd kártyára... A háttérképet, stb. szintén menti a samsung és a google is, am meg ha rootolt a rendszer, akkor titanium bakcup...
Most lehet büszkének lenni h én wipe nélkül frissítettem és nem lett semmi, várj csak. Inkább később boruljon meg a telefon amikor már sokkal több szemét lesz rajta, aztán sírhatsz h milyen lassú a telefon és hogy mennyi mindent ki kéne mentened bla bla bla... Ha működik a rendszer wipe nélkül, örülj neki, nem fog sokáig tartani ;)

Nekem pl azért fáj , mert a játék mentésemet nem menti el . és már 2x veszett el emiatt mentésem és rohadt idegesítő ha közel 90 es szintről újra kezdeni 6 hónap belefektetett munkával. Volt amit már csak emiatt nem kezdtem újra , mert rohadtúl nem volt kedvem teljesen újra kezdeni.Neked akkor szerencséd van  ,hogy pont olyan játékaid vannak amit enged felhőbe menteni.De nekem mellesleg semmi gondom nem volt frissítéssel. Amúgy azt vettem észre , hogy helymeghatározás elég rendesen szívja aksít ha nagy pontosságra van állítva , meg ha google is lesi épp hol merre jársz. Energia takarékos módra rakva gps-t jobb az akksi idő.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #666 Dátum: 2015, 01 20, 23:26:49 »
Lolika repült. Egyszerűen lassabbnak érzem/látom, mint a Kit Katet. Mondjuk a BOA3 egész jó volt, de mégsem....
A 3fájlos romot hagytam frissülni a legutolsó K.K.-jére és rootoltam a gyári kernel cserés módszerrel. És tényleg jobb. Nekem.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #667 Dátum: 2015, 01 20, 23:45:25 »

félve megkérdezem biztos úr! hogy az életben is próbálod bannolgatni az embereket akik többször kérdezik meg tőled ugyan azt? :) téged mellesleg nem akartak még LIKVIDÁLNI? :) pl gyereked megkérdi "odafele" 3x h mikor érunk oda?! akkor bannolod az autóbol 1 kis időre? :D :D csak kérdem, hamár virtuálba ekkora a lendület :) semmi rossz szándékkal, de kajakra :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #668 Dátum: 2015, 01 21, 01:22:43 »
Nekem pl azért fáj , mert a játék mentésemet nem menti el . és már 2x veszett el emiatt mentésem és rohadt idegesítő ha közel 90 es szintről újra kezdeni 6 hónap belefektetett munkával. Volt amit már csak emiatt nem kezdtem újra , mert rohadtúl nem volt kedvem teljesen újra kezdeni.Neked akkor szerencséd van  ,hogy pont olyan játékaid vannak amit enged felhőbe menteni.De nekem mellesleg semmi gondom nem volt frissítéssel. Amúgy azt vettem észre , hogy helymeghatározás elég rendesen szívja aksít ha nagy pontosságra van állítva , meg ha google is lesi épp hol merre jársz. Energia takarékos módra rakva gps-t jobb az akksi idő.
Hm ami bejelentkezik googléra és engedte, hogy oda mentsen (a legtöbb játékom ilyen) azzal lényegtelen volt eddig mi a régiókód visszatöltött... :) komolyabb játékaim nincsenek.. max warezosok azoknak meg a mentését ki lehet másolni a telóról ha tudom hogy wipe lesz... bár eddig max a need for speed mw volt ilyen aminél megtettem de már azzal se játszom:D én csak ilyen pötyögős unalom űzős dolgokat szoktam játsztani meg legfőképp psp emus játékok:)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #669 Dátum: 2015, 01 21, 09:31:07 »
félve megkérdezem biztos úr! hogy az életben is próbálod bannolgatni az embereket akik többször kérdezik meg tőled ugyan azt? :) téged mellesleg nem akartak még LIKVIDÁLNI? :) pl gyereked megkérdi "odafele" 3x h mikor érunk oda?! akkor bannolod az autóbol 1 kis időre? :D :D csak kérdem, hamár virtuálba ekkora a lendület :) semmi rossz szándékkal, de kajakra :)
Azért nem teljesen ugyan az. Amikor regisztrál az illető, van egy pipa, hogy elolvastam illetve elfogadom a fórum szabályzatát. Ezt általában reflexből kipipálja mindenki, de fingja sincs, hogy mi is az. Ha nem tartja be, akkor ilyenkor alkalmazható egy rövid idejű kizárás.

Na de maradjunk a gyerekes példánál: hiába szólsz rá a gyerekre, hogy ne másszon fel a meggyfára. Szólsz neki 3 szor de nem figyel rád. Egyszer csak jól levonzza a gravitáció, jól megüti magát, esetleg eltöri a kezét, aztán majd az apuka kérdezi a mentőstől, hogy "ott vagyunk már??" :) Mi ebből a tanulság? Ha a gyerek betartja ezt az egyszerű szabályt, most a pálinkafőzőben ülne, és várná aput, hogy a biztonságosan leszedett "cefrét" kifőzze :) :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #670 Dátum: 2015, 01 21, 10:44:43 »
Hogy a Te szavaiddal éljek, semmi rossz szándékkal, csak kajakra: szerintem jobban jársz ha nem huzigáld azt a gyufa szálat...  ;)

Téma lezárva...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető misike01

« Reply #671 Dátum: 2015, 01 21, 15:22:09 »

Azért fontos nekem a MAGYAR szoftver és a MAGYAR, azaz XEH régió kód, mert MAGYAR vagyok, és ha már egyszer kiadták a MAGYAR Lolipopot, akkor arra van szükségem, nem pedig a más országra kiadott szoftver régió kódjának a megváltoztatására, mert az akkor sem a mi országunkra lett kiadva!

Köszönettel: misike01

Global Moderator Comment Moderálva. A hozzászólás topikra vonatkozó része érintetlen. Legyél szíves így használni a fórumot. Senki nem akart bannolni, csupán figyelmeztetve lettél. Nagyon köszönöm.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #672 Dátum: 2015, 01 21, 15:30:48 »
Azért fontos nekem a MAGYAR szoftver és a MAGYAR, azaz XEH régió kód, mert MAGYAR vagyok, és ha már egyszer kiadták a MAGYAR Lolipopot, akkor arra van szükségem, nem pedig a más országra kiadott szoftver régió kódjának a megváltoztatására, mert az akkor sem a mi országunkra lett kiadva!

Köszönettel: misike01
irtam már ,root,és 1 csc changer playröl.root nélkül nem fog menni.ez is csak akkor ha olyan rom van fent amiben van xeh.

más de ehhez,mms,se megy csak saját csc-vel(már akinek fontos mms.)

Nem elérhető misike01

« Reply #673 Dátum: 2015, 01 21, 15:56:43 »
irtam már ,root,és 1 csc changer playröl.root nélkül nem fog menni.ez is csak akkor ha olyan rom van fent amiben van xeh.

más de ehhez,mms,se megy csak saját csc-vel(már akinek fontos mms.)

A sammobilról letöltött független magyar lolipopot raktam föl odinnal, és ez váltott át nekem SEB-re! Viszont a magyar lolipophoz még nincs root!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #674 Dátum: 2015, 01 21, 16:11:29 »
A sammobilról letöltött független magyar lolipopot raktam föl odinnal, és ez váltott át nekem SEB-re! Viszont a magyar lolipophoz még nincs root!
root topicban le van irva mit,hogy.nem az váltott ,seb -re hanem az ami elötte,vagy elötte fent volt,a lényeg kell root,csc changer,anélkül úgy is marad.ezért nem kell mindent feldobálni,ha kell a xeh,tmh,stb stb.