"Tegnap előtt ékszaka sikerült a Kiessel felrakni az 5.0-t. Nem minden futott rajta rendesen. Aztán kb 01-06 h -ig 97%- ról reggelre leesett a töltés wifi nélkül 15% alál. Nem csináltam semmit. Egész nap szemmel láthatóan ette az aksit. Percek alatt majd 10% - ot tehelés nélkül. Ujra telepítettem gyári beállítások után. A fogyasztás így is óriási volt. Fél napot se bírt volna ki. Közben a Sammobilon megjelent a Tmobilos telepìtő. Odinnal csináltam tiszta telepítést , Kiessel visszaraktam a beállításokat. Továbbra is nagy volt a fogyasztás. Ujból telepítettem es egyenként felhúztam az appokat. Így már jól megy, de egy pár app nem működik rajta. Nagy még szerintem a fogyasztása ha a wifi és a gps be van kapcsolva a Kitekathoz képest. Selymesebb, simább, gyorsabb de még bőven van mit csiszolni rajta. Kíváncsi vagyok mi lesz reggelre. Ha nagy a fogyasztás, megy vissza a régi. Majd meglátjuk." - Ismerősnek írtam.
Míg írtam, töltőn volt, wifi bekapcsolva. A töltés esett 3-4%- ot. Mi okozhat ekkora fogyasztást?