2024, 11 29, 03:34:10

Szerző Téma: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)  (Megtekintve 152867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alcapone386

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #625 Dátum: 2015, 01 18, 06:36:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Komolyan elhisszük De nagyon kérek mindenkit fejezzétek be a fórum fölösleges telepakolását képekkel. Tegyétek fel dropboxra és linkeljétek be, aki akarja majd megnézi, de gondoljatok már a szegény mobilról böngésző kollégákra is :)
Én pl Tapatalkon olvasok csak. Nekem jobban bejön, ha ide van rakva a kép. Ha mindig böngészőzni kéne, az ideg is kiverne. Akkor már nyugodtan böngészőből is olvashatnám a fórumot. Ezért jó tapatalk, mert minden 1 helyen van. Ha mobilnet a baj, akkor tapatalkot be lehet úgy állítani, hogy ne legyen kép betöltés. Persze ez csak egy vélemény.. :)

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #626 Dátum: 2015, 01 18, 10:51:17 »
Hmmmm....! Most vettem észre,hogy az én lengyel lolimat nem XEO ként érzékeli a teló, hanem SEB- ként. lehet ez ellen tenni valamit? Mert ezek szerint a magyar lolit sem XEH- nek fogja érzékelni! Azt pedig nem szeretném!

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #627 Dátum: 2015, 01 18, 11:10:29 »
Hmmmm....! Most vettem észre,hogy az én lengyel lolimat nem XEO ként érzékeli a teló, hanem SEB- ként. lehet ez ellen tenni valamit? Mert ezek szerint a magyar lolit sem XEH- nek fogja érzékelni! Azt pedig nem szeretném!
Lehet, de a csc change factory resettel jár a legtöbb esetben :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #628 Dátum: 2015, 01 18, 22:06:38 »
Sziasztok !

Felraktam most ezt a Lollipop 5.0-ás romot, de azóta finoman fogalmazva is anyázok. Miért fehér ebben a romban minden háttér ? Gondolok a tárcsázó, a névjegy , beállítási stb. háttérre. Lehet ezt valahogy módosítani vagy a szemet égető fehérség marad ?

Nem elérhető Pufi9

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: G935FOXX1APD2
« Reply #629 Dátum: 2015, 01 18, 22:19:37 »

Hali
Mi a különbség a kettő közt?

Nem elérhető pozi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S 7
  • PDA ROM: BTU
« Reply #630 Dátum: 2015, 01 18, 22:20:00 »
"Tegnap előtt ékszaka sikerült  a Kiessel felrakni az 5.0-t. Nem minden futott rajta rendesen. Aztán kb 01-06 h -ig 97%-  ról reggelre leesett a töltés wifi nélkül 15% alál. Nem csináltam semmit. Egész nap szemmel láthatóan ette az aksit. Percek alatt majd 10% - ot  tehelés nélkül. Ujra telepítettem gyári beállítások után. A fogyasztás így is óriási volt. Fél napot se bírt volna ki. Közben a Sammobilon megjelent a Tmobilos telepìtő. Odinnal csináltam tiszta telepítést , Kiessel visszaraktam a beállításokat. Továbbra is   nagy volt a fogyasztás. Ujból telepítettem es egyenként felhúztam az appokat. Így már jól megy, de egy pár app nem   működik rajta. Nagy még szerintem a fogyasztása ha a wifi és a gps be van kapcsolva a Kitekathoz képest. Selymesebb,  simább, gyorsabb de még  bőven van mit csiszolni rajta. Kíváncsi vagyok mi lesz reggelre. Ha nagy a fogyasztás, megy vissza a régi. Majd meglátjuk." - Ismerősnek írtam.
Míg írtam, töltőn volt, wifi bekapcsolva. A töltés esett 3-4%- ot.  Mi okozhat ekkora fogyasztást?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #631 Dátum: 2015, 01 18, 22:25:20 »
"Tegnap előtt ékszaka sikerült  a Kiessel felrakni az 5.0-t. Nem minden futott rajta rendesen. Aztán kb 01-06 h -ig 97%-  ról reggelre leesett a töltés wifi nélkül 15% alál. Nem csináltam semmit. Egész nap szemmel láthatóan ette az aksit. Percek alatt majd 10% - ot  tehelés nélkül. Ujra telepítettem gyári beállítások után. A fogyasztás így is óriási volt. Fél napot se bírt volna ki. Közben a Sammobilon megjelent a Tmobilos telepìtő. Odinnal csináltam tiszta telepítést , Kiessel visszaraktam a beállításokat. Továbbra is   nagy volt a fogyasztás. Ujból telepítettem es egyenként felhúztam az appokat. Így már jól megy, de egy pár app nem   működik rajta. Nagy még szerintem a fogyasztása ha a wifi és a gps be van kapcsolva a Kitekathoz képest. Selymesebb,  simább, gyorsabb de még  bőven van mit csiszolni rajta. Kíváncsi vagyok mi lesz reggelre. Ha nagy a fogyasztás, megy vissza a régi. Majd meglátjuk." - Ismerősnek írtam.
Míg írtam, töltőn volt, wifi bekapcsolva. A töltés esett 3-4%- ot.  Mi okozhat ekkora fogyasztást?
Szerintem töltő, vagy aksi hiba.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pozi

• PFC Fan
« Reply #632 Dátum: 2015, 01 19, 06:34:00 »
"1/2 7 h van. Éjszaka 3-4 órát olvastam, reggelre 94 % lett a 100 ból. Ez nem rossz, csak mintha wifin zabálna. Ma megtudjuk."

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #633 Dátum: 2015, 01 19, 06:41:08 »
"1/2 7 h van. Éjszaka 3-4 órát olvastam, reggelre 94 % lett a 100 ból. Ez nem rossz, csak mintha wifin zabálna. Ma megtudjuk."
Jaja. Wifi húzza. Reggel 4 kor húztam le töltőröl most 6:40 van. Igaz csak készenlét volt nem nyúltam hozzá, de 100%még mindig. Ahogy ezt begépeltem, most ment le 99%ra. Igaz én a minimum cput átállítottam 300mhz re. Alapból valamiért 1290mhzn volt.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #634 Dátum: 2015, 01 19, 06:48:57 »
Jelentem megint előjött a vissza gomb hiba. A vicc, hogy UK rom van fent, és rootolt. Random jön elő. Amióta ez a rom van fent, most először jött elő. Érdekes bug.....restartsegít.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #635 Dátum: 2015, 01 19, 07:09:33 »

Vibert használsz?
Abban van egy olyan beállítás, hogy akkor is bekapcsolva tartja a WIFI-t, ha egykénként ki lenne kapcsolva.

Küldve az én SM-G900F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #636 Dátum: 2015, 01 19, 09:29:13 »
Jelentem megint előjött a vissza gomb hiba. A vicc, hogy UK rom van fent, és rootolt. Random jön elő. Amióta ez a rom van fent, most először jött elő. Érdekes bug.....restartsegít.

Érdekes nekem még nem jött elő ez a hiba 1x se.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #637 Dátum: 2015, 01 19, 09:57:20 »
Cseréljünk telefont :))

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #638 Dátum: 2015, 01 19, 10:19:42 »
És megnézted h egykezesben működik-e a vissza gomb? Meg ilyenkor ugrás a szerviz menübe billentyűzet tesztre, stb... :) Power managementhez nyúltál? Mert valaki azt mondta h az okozhatja :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #639 Dátum: 2015, 01 19, 10:41:59 »
Cseréljünk telefont :))

:) de biztos van valami oka

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #640 Dátum: 2015, 01 19, 10:55:02 »
Sziasztok !

Felraktam most ezt a Lollipop 5.0-ás romot, de azóta finoman fogalmazva is anyázok. Miért fehér ebben a romban minden háttér ? Gondolok a tárcsázó, a névjegy , beállítási stb. háttérre. Lehet ezt valahogy módosítani vagy a szemet égető fehérség marad ?
jo hogy utána olvastál bármit is az 5.0 androidnak:DDDDD ha megtetted volna nem ért volna ekkora csalódás:DDD  azért ezen most nagyot röhögtem megint :DDD lehet módosítani általában knoxugrással lehet felrakni témákat...:D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #641 Dátum: 2015, 01 19, 12:32:43 »
jo hogy utána olvastál bármit is az 5.0 androidnak:DDDDD ha megtetted volna nem ért volna ekkora csalódás:DDD  azért ezen most nagyot röhögtem megint :DDD lehet módosítani általában knoxugrással lehet felrakni témákat...:D
Naja :) Mielőtt felraktam az 5.0át mindent végigolvastam, és mérlegeltem megéri-e?! :) Még így is voltak meglepetések, de ez tényleg poén:) Nem ő az első, aki telepítés után veszi észre a fehér hátteret :))
Amúgy nem értem a samut. Fekete háttérrel jobb lenne a fogyasztás. Bár igaz nem sokat vagyok a menüben, de a fekete jobban tetszene. Tárcsázót meg rögtön leváltottam, és olyan skint raktam be ami bejön :)

Sammobile: Unknown Country. Ez melyik földrészen található?:D

Nem elérhető meszi28

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s5
  • PDA ROM: g900fxxu1ang9
« Reply #642 Dátum: 2015, 01 19, 14:03:40 »
sziasztok
elore is bocsi lehet ostobasagot kerdezek de ezeket talaltam meg s5hoz ha valamelyiket sikerul fol raknom a telo tovabra is tokeletesen fog mukodni vagyis nem lehet olyasmi hogy nem ismeri fel a simet vagy nem tud csatlakozni valamire vagy valamihez?
ezeket talaltam meg a samobilon velemeny?

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #643 Dátum: 2015, 01 19, 14:17:55 »
sziasztok
elore is bocsi lehet ostobasagot kerdezek de ezeket talaltam meg s5hoz ha valamelyiket sikerul fol raknom a telo tovabra is tokeletesen fog mukodni vagyis nem lehet olyasmi hogy nem ismeri fel a simet vagy nem tud csatlakozni valamire vagy valamihez?
ezeket talaltam meg a samobilon velemeny?
Ezek gyári romok. Amennyiben a telefonod g900f akkor jo lesz. Ha odinnal akarod felrakni, azt a romot valaszd ki amelyiket a szolgaltatod adta ki. Ha még nem használtál odint, akkor létezik kies en keresztüli frissítés is. Az biztos azt a romot rakja fel, amire a telodnak szüksège van.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #644 Dátum: 2015, 01 19, 16:08:24 »
Amúgy nem értem a samut. Fekete háttérrel jobb lenne a fogyasztás. Bár igaz nem sokat vagyok a menüben, de a fekete jobban tetszene. Tárcsázót meg rögtön leváltottam, és olyan skint raktam be ami bejön :)

Ez nem a Samu, hanem a Google. Az fehérített, de totál. Már a KitKat kezdte kicsiben.
A Samsungnak is valószínűleg jobb lenne a fekete vagy sötét háttér az Amoledhez, de a Google egyre kevésbé engedi a hozzápiszkálást. Másrészt kérdés mennyire foglalkozna ezzel az átszínezéssel a Samu.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #645 Dátum: 2015, 01 19, 16:45:04 »
Ez nem a Samu, hanem a Google. Az fehérített, de totál. Már a KitKat kezdte kicsiben.
A Samsungnak is valószínűleg jobb lenne a fekete vagy sötét háttér az Amoledhez, de a Google egyre kevésbé engedi a hozzápiszkálást. Másrészt kérdés mennyire foglalkozna ezzel az átszínezéssel a Samu.
Samuban optimalizálásnál biztos meg tudták volna oldani. Gondolom google akkor ragaszkodott hozzá. Igen én is a superAmoled miatt mondtam. Érdekes dolog amúgy ez. Amikor indult az Android, épp az volt a lényeg, hogy minden gyártó olyan kinézetet csinált amilyet akart. Persze most is meg van a launcher vagy samunál más néven touchwiz, de mégis azt érzem, hogy egyre inkább megszabnak dolgokat. Nehogy az legyen, hogy, ha már majdnem minden kütyün android fog menni, akkor kitaláljanak kötelező elhagyhatatlan felületet. Igaz nem lenne meglepő fordulat.Volt már rá példa. Pl.: iphone azaz Apple kijelentette, hogy 4 colnál nagyobb telefonnak nincs értelme, erre kijött idén a "gigászi" iphone....vagy ugye tapasztalhattuk....támogatjuk, hogy minden lakásba legyen internet.....szépen elterjedt és mit találtak ki? Na akkor jöhet az internetadó :)) Na csak beleszaladtam kicsit az off. ba, de remélem érthető. Eddig "szabadságot" adott az android, most meg már root nélkül mem.kártyára se írhatunk/másolhatunk alapból...:(

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #646 Dátum: 2015, 01 19, 16:58:38 »

nekem sincs gondom a frissítéssel, pedig nyúzom rendesen
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pozi

• PFC Fan
« Reply #647 Dátum: 2015, 01 19, 20:17:44 »
"1/2 7 től 20 h-ig 100% ról indulva Wifi és gps bekacsolva 72%.  Ez tartalmaz 4-5 órai könyv olvasást, 2-3 telefont, némi időjárás frissítést. Szereintem ez egy kicsit mintha sok lenne  a Kitekathoz képest, de azért nem sok. Intenzív használatról szivesen olvasnék hasonló tesztet."
Apropó. Odinnal visszarakható a Kitekat?"

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #648 Dátum: 2015, 01 19, 20:50:33 »
"1/2 7 től 20 h-ig 100% ról indulva Wifi és gps bekacsolva 72%.  Ez tartalmaz 4-5 órai könyv olvasást, 2-3 telefont, némi időjárás frissítést. Szereintem ez egy kicsit mintha sok lenne  a Kitekathoz képest, de azért nem sok. Intenzív használatról szivesen olvasnék hasonló tesztet."
Apropó. Odinnal visszarakható a Kitekat?"
4-5 óra folyamatos kijelző mellett (mert ugye azt írod könyvet olvastál és minek írnád ha igazi könyv lenne és nem ebook :D valhogy se hogy se lenen értelme:D )  neked ez sok?:D eddig a legtöbb kijelző időm amit anno kitkat alatt behúztam 5 óra :45 perc volt.... ha játszom vele (psp emulátor ami azért zabál) 2 óra :40 perc és itt szokott lenni 20%on.. szal azért nah... folyamatos bekapcsolt kijelző mellett 4-5 óra és csak 72%-ra merült le az akksi ne legyen már sok... vagy elírtad és nem írtad oda hogy 72%-ot merült.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #649 Dátum: 2015, 01 19, 23:47:32 »
nah most ennél az új lolipop boa3 előre rootolt alexander verziónál... egyszer azt írja ha lolin vagyunk nem kell wipe és downgrada majd jön az install rész és ott azt írja kell annak is aki már lolin van... nah most mivan?:D