0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Valamit csak javitottak benne hamár nem ugyanaz a jele. Régebben a hónapokat is másképpen jelezték,lehet hogy ez se már nem januári
Egyesült királyság kiadta ezt G900FXXU1BOA3 ez mitől lehet másabb G900FXXU1BOA3?
Nem jól másoltam.Mitől másabb ettől?G900FXXU1BNL9
You are not allowed to view links. Register or LoginElső blikkre ennyi infóm van.Körbe nézek XDA-n is.
Van aki felrakta már az UK lollipop vezsönt ?
Megvarom az elore rootoltat azt neki fogok... mar illo lesz meg csak bnl7en vagyok...Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
Előre root-olt ? o.O valamiről lemaradtam ?
Most tettem fel az Egyesült Királyságit :G900FXXU1BOA3.A rottal kínlódtam,de sikerült.Lényeges különbséget eddig nem látok at előzőhöz képest.Azt hittem Angol lesz a kezdő nyelv,de Poland volt.
Itt megtalálod: You are not allowed to view links. Register or LoginÉn lehet feltolom a simát. Már leszedtem
Az alkalmazás váltó gyorsan reagál?
Ez BNL9 es ugye? Részben értem nem vagyok jó angolos sajnos Ha jól értem előre rootolt knox 0x0 5.0 bn9 es rom multi csc vel? Tehát magyar régió kód is megoldható vele?
Hu gyerekek... honapok ota errol van szo. a root topikban meg leiras is van hogy kell felrakni az elore rootolt verziot ami minden uj verzional kijon es ez altal nem ugrik a knox.. most tudom mindjart jon a hogy kell felrakni kerdes... Egyelore meg csak bnl9 van es igen valaszthato a regiokod. De sztem mar dolgoznak az uj angol romon...Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
Nekem is simán felment a UK rom.utána odatoltam neki mindjárt a TWRP is és megvolt a root is evvel.Most vagyok .Mindent szépen felrakott az apk amiket használok.Kicsit a navigációval(a 3 betüs) megjött a bajom ,,,mert nem akart elsöre beindulni,de mostmár az is megoldódott.Még csak az ikonokat összerakom és mehet egy elmentés TWRP.
Én is felraktam. Nem csináltam wipe-ot. Eddig jól fut. Sokkal jobban, mint a BNL9. Gyors lett az alkalmazás váltó. Egyedül ugye a root ugrot. Knox 0x0 ha valaki kérdezné.
ja,,,,,de az eddig is nálam már 4.4.2 ugrott
Üdv.Frissítettem holland Voda 4.4.2.-ről Lollipopra.A problémám, hogy mikor az ikonokat rendezni szeretném, azonnal leáll a Touchwiz. Kies-sel frissítettem.Lehet neki valami csinálni, vagy várni kell a következő frissítésre ?You are not allowed to view links. Register or Login
Nyomj egy factory resetet. Nekem helyrehozta.