2024, 11 28, 13:35:31

Szerző Téma: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)  (Megtekintve 152836 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Red John

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #325 Dátum: 2014, 12 20, 22:15:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, tudnál nekem linkelni egy olyan odin-t, ami tuti jól működik WIN7-en? Amit én szedtem le az állandóan lefagy...
ide raktam a 3.0.7-et én ezzel csináltam
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #326 Dátum: 2014, 12 20, 22:23:28 »
ide raktam a 3.0.7-et én ezzel csináltam
Köszönöm... :ok:

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #327 Dátum: 2014, 12 22, 10:40:58 »
Kamera változott valamit. Vagy ugyanazt tudja mint eddig?
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #328 Dátum: 2014, 12 22, 10:48:32 »
Kamera változott valamit. Vagy ugyanazt tudja mint eddig?
Mert valtozott volna? Ugyan az

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #329 Dátum: 2014, 12 22, 11:36:12 »
vajon SM-G900FD re mikor jön? :P :D

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #330 Dátum: 2014, 12 22, 13:01:57 »
Nekem előjött az egyik Lilipop probléma. Az  mm-qcamera-daemon eszi az akksit. Cserébe melegszik is a készülék.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #331 Dátum: 2014, 12 22, 14:20:38 »
Nekem előjött az egyik Lilipop probléma. Az  mm-qcamera-daemon eszi az akksit. Cserébe melegszik is a készülék.
Ez nem csak lolipop hiba. Sok embernek Kit Katon is ez volt. Az más kérdés, hogy nem lett javítva.... :shock:
Esetleg valami kamerát kezelő alkalmazásod nem frissült mostanában? Lehet az okozza....
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #332 Dátum: 2014, 12 22, 14:24:44 »
Ujjabb frissités: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #333 Dátum: 2014, 12 22, 14:45:09 »
De nem s5-re...
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #334 Dátum: 2014, 12 22, 14:52:36 »
de ha nézted volna lejebb,februárban már az 5,1,tehát nem 5.0.1-2,hanem a teljesen új 5.1,kicsit elkapkodták ezt.most meg nevetségesen toldozzák,foldozzák.. :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #335 Dátum: 2014, 12 22, 15:50:06 »
de ha nézted volna lejebb,februárban már az 5,1,tehát nem 5.0.1-2,hanem a teljesen új 5.1,kicsit elkapkodták ezt.most meg nevetségesen toldozzák,foldozzák.. :D

Mert az iost pl nem kell most irrba szajba jonnek arra is a foltozasok... vicc az osszes... idobe kesz akarnak lenni a helyett hogy ulnenek rajta kicsit meg inkabb... nah mindegy evvan... mondjuk az ios legalabb ahogy kijon minden keszulek kapja... nem kell ra a gyartotol varni meg fel evet :D
Ettol fuggetlen most ezzel a bnl7tel nalam no problem teszi a dolgat gyonyoruen...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #336 Dátum: 2014, 12 22, 15:54:40 »
Mert az iost pl nem kell most irrba szajba jonnek arra is a foltozasok... vicc az osszes... idobe kesz akarnak lenni a helyett hogy ulnenek rajta kicsit meg inkabb... nah mindegy evvan... mondjuk az ios legalabb ahogy kijon minden keszulek kapja... nem kell ra a gyartotol varni meg fel evet :D

teljesen igazad van, :D csak ez a kapkodás minek?most elkezdik kiszorni(bár idáig g3-mon semmi gondom véle)de mint sajna minden droid verza,majd,5.1.2,-5,2 körül lészen jó :D én már megszoktam,csak mindenki várja mint a messiást,mi vagyunk a tesztalanyok :D majd gs6-lg-g4,már jobb lészen meg az utánnuk jövök. :ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #337 Dátum: 2014, 12 22, 16:10:15 »
teljesen igazad van, :D csak ez a kapkodás minek?most elkezdik kiszorni(bár idáig g3-mon semmi gondom véle)de mint sajna minden droid verza,majd,5.1.2,-5,2 körül lészen jó :D én már megszoktam,csak mindenki várja mint a messiást,mi vagyunk a tesztalanyok :D majd gs6-lg-g4,már jobb lészen meg az utánnuk jövök. :ok:
Ennyi.. igazabol nekem azt mondja meg valaki mit kellet rajta varni mint a messiast... :D keszulek kepesseggein nem javit uj funkciot nem ad .. nem lesz hirtelen holografikus a kijelzo stb... az hogy uj szinek ikonok gyorsabb stb meg most nagy ugy... ki lehet varni ezek nelkul vegulis a tuti verziot:)  mas kerdes hogy vagyunk mi geekek akik azert se tudjak kivarni...:D jelenleg itt maguk a lengyel atlag falhasznalok hisztizhetnek hogy rajtuk tesztelik mert jott otan nem olvasott csak jo had szoljon mindenre az igen alapon felment azt csak les maximum... mi meg dontherunk megvalszeg mi mar ertelmes verziot kapunk... bar teszem hozza nekem mar tenyleg nincs nulla problemam ezzel se..;)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #338 Dátum: 2014, 12 22, 16:21:53 »

Végig olvastam. Én csak egy hírt linkeltem, mert van aki csak a fórumon informálódik.
Amúgy cyanogenmod majd hogy nem naponta frissít. Én jobban örülök neki, ha javítanak valamit és rögtön jön a frissítés, mint hogy hónapokig várjak, hogy összejöjjön annyi db frissítés, hogy szembetűnő legyen a verzió szám változás.

Ha belegondoltok minden fejlesztés így történik. Kiadnak valamit, legyen az telefon, autó, tv, hűtő, stb... szépen megveszik az emberek ebből máris jól járt a gyártó, ezek után várja a visszajelzéseket és azok alapján kiad javításokat (mobilok esetén frissítés, autók esetén visszahívásnak más esetekben ráncfelvarrásnak hívják), így több ezer vagy millió teszter fizet azért, hogy örüljön egy-egy javításnak. Melyik az a gyártó aki fizet nagy számban a tesztelésért? Házon belül csak a kötelezőket viszik végig, a finom hangolás a felhasználókra vár. Erre találták ki a névtelen segítségnyújtás opciót a telefonokon. Háttérben adatokat küld, ha pl nem tudsz futtatni valamit.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #339 Dátum: 2014, 12 22, 16:49:49 »
Végig olvastam. Én csak egy hírt linkeltem, mert van aki csak a fórumon informálódik.
Amúgy cyanogenmod majd hogy nem naponta frissít. Én jobban örülök neki, ha javítanak valamit és rögtön jön a frissítés, mint hogy hónapokig várjak, hogy összejöjjön annyi db frissítés, hogy szembetűnő legyen a verzió szám változás.

Ha belegondoltok minden fejlesztés így történik. Kiadnak valamit, legyen az telefon, autó, tv, hűtő, stb... szépen megveszik az emberek ebből máris jól járt a gyártó, ezek után várja a visszajelzéseket és azok alapján kiad javításokat (mobilok esetén frissítés, autók esetén visszahívásnak más esetekben ráncfelvarrásnak hívják), így több ezer vagy millió teszter fizet azért, hogy örüljön egy-egy javításnak. Melyik az a gyártó aki fizet nagy számban a tesztelésért? Házon belül csak a kötelezőket viszik végig, a finom hangolás a felhasználókra vár. Erre találták ki a névtelen segítségnyújtás opciót a telefonokon. Háttérben adatokat küld, ha pl nem tudsz futtatni valamit.
Cmet azért én nem említeném egy lapon egy bármely nagyobb gyártó készülék frissítésével cm alapjáraton max 300 mega ... már ebből szembetűnik hogy jóval kevesebb dologra kell azért benne figyelni:) azért a nagy gyártóktól azt se várjuk el hogy naponta küldjék a frissítést az is kb olyan lenne... kijavít egy hibát elküldi abból adódóan már nem fog menni a gyári camera app pl .:) Akinek meg ez kell vegyen olyan készüléket amin garancia vesztés nélkül használhat cmet vagy alapból az van rajta:) Meg azért az is elég idegesítő hogy naponta ha wifire nyomom elkezd csipogni hogy megint újraindítás kell mert frissítettek valamit:) winfo..on se hagyom... havonta egyszer engedem neki hogy végig nézze a frissítéseket és mehet...:)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #340 Dátum: 2014, 12 22, 16:52:39 »
Cmet azért én nem említeném egy lapon egy bármely nagyobb gyártó készülék frissítésével cm alapjáraton max 300 mega ... már ebből szembetűnik hogy jóval kevesebb dologra kell azért benne figyelni:) azért a nagy gyártóktól azt se várjuk el hogy naponta küldjék a frissítést az is kb olyan lenne... kijavít egy hibát elküldi abból adódóan már nem fog menni a gyári camera app pl .:) Akinek meg ez kell vegyen olyan készüléket amin garancia vesztés nélkül használhat cmet vagy alapból az van rajta:) Meg azért az is elég idegesítő hogy naponta ha wifire nyomom elkezd csipogni hogy megint újraindítás kell mert frissítettek valamit:) winfo..on se hagyom... havonta egyszer engedem neki hogy végig nézze a frissítéseket és mehet...:)
arrol nem beszélve,én s1-2-3 an is proszáltam(én hülye)nem 1 cm-et,aksi,brutál xar,fényképező szintugy,sose kell cm mégegyszer,valami brutál xar, :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #341 Dátum: 2014, 12 22, 17:08:59 »
arrol nem beszélve,én s1-2-3 an is proszáltam(én hülye)nem 1 cm-et,aksi,brutál xar,fényképező szintugy,sose kell cm mégegyszer,valami brutál xar, :D
igen ha már javítás az akksi sose ment nekik... pedig ugye három negyed annyi dolog nem fut rajta a háttérben mint egy gyári romban...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #342 Dátum: 2014, 12 22, 17:13:44 »
igen ha már javítás az akksi sose ment nekik... pedig ugye három negyed annyi dolog nem fut rajta a háttérben mint egy gyári romban...
igen ,ezt én se értettem,s értem,alig van benne,rajta ,valami,aksi meg brutál xar. :D és van ott még sok más hiba is,én csak a 2 fontosat emeltem ki. :D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #343 Dátum: 2014, 12 23, 07:22:22 »
Off:
Ma a nejem telója frissült 4.4.4 újabb verziójára. ACE 4.
ON. :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető sasa25

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S / Samsung Omnia II/ GalaxyS III
  • PDA ROM: GamerzRom v10.0 Ninja JW4 Odexed Semaphore 2.7.4
« Reply #344 Dátum: 2014, 12 23, 10:47:10 »
SM-G900F XEO G900FXXU1BNL9 Android 5.0 18.12.2014

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #345 Dátum: 2014, 12 23, 11:15:01 »
SM-G900F XEO G900FXXU1BNL9 Android 5.0 18.12.2014

Mega link: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #346 Dátum: 2014, 12 23, 13:01:21 »
Akkor varjuk a devbase verziot ;)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #347 Dátum: 2014, 12 23, 13:09:53 »
Frissítés megtörtént.

Szokásos semmirenemjó teszt: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #348 Dátum: 2014, 12 23, 14:08:17 »

Frissítés megtörtént.

Te nem hasznalsz rootot vagy a knoxod miatt mind1 mar? Mar csak azert kerdem mert en ezekkel a hirtelen frissitesekkel varnek mert egyszer csak aszondja a samsung itt lezartam nem tudsz visszamenni kitkatra sehogy knox ugras nelkul es akkor mar helo knox mentes root.

Nem elérhető lawyer92

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári nyalóka
« Reply #349 Dátum: 2014, 12 23, 14:11:35 »
mit tartalmaz a BNL9 ? nem találtam róla semmit :(