de ha nézted volna lejebb,februárban már az 5,1,tehát nem 5.0.1-2,hanem a teljesen új 5.1,kicsit elkapkodták ezt.most meg nevetségesen toldozzák,foldozzák..
You are not allowed to view links.
Register or Login
Végig olvastam. Én csak egy hírt linkeltem, mert van aki csak a fórumon informálódik.
Amúgy cyanogenmod majd hogy nem naponta frissít. Én jobban örülök neki, ha javítanak valamit és rögtön jön a frissítés, mint hogy hónapokig várjak, hogy összejöjjön annyi db frissítés, hogy szembetűnő legyen a verzió szám változás.
Ha belegondoltok minden fejlesztés így történik. Kiadnak valamit, legyen az telefon, autó, tv, hűtő, stb... szépen megveszik az emberek ebből máris jól járt a gyártó, ezek után várja a visszajelzéseket és azok alapján kiad javításokat (mobilok esetén frissítés, autók esetén visszahívásnak más esetekben ráncfelvarrásnak hívják), így több ezer vagy millió teszter fizet azért, hogy örüljön egy-egy javításnak. Melyik az a gyártó aki fizet nagy számban a tesztelésért? Házon belül csak a kötelezőket viszik végig, a finom hangolás a felhasználókra vár. Erre találták ki a névtelen segítségnyújtás opciót a telefonokon. Háttérben adatokat küld, ha pl nem tudsz futtatni valamit.