0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
lol és tényleg... nem tudom mért stop táblát írtam xDDDDDDDDD
Istenem ezert hianyzott a root... hogy a fulesen felhuzhassam a hangerot vegre -.-:DTapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
tudnál nekem írni egy leírást mi szerint csináljam meg a root-ot ? nehogy véletlen tégla legyen belőle :S
Egy részletes leíráaz tényleg jól jönne,de gondolom az is lesz hamarosan.Enyimé Galaxy S5
Inkább behajtani tilos tábla szerű.
mar írták fent van statuszbarban egy ikon ha két ujjal húzod le a statusbárt egy stoptábla szerű ikon az van alatta hogy mind arra rányomsz és teljesen némít.. szerkesztésnél meg átrakod a felső 8 ikon közé és nem kell két ujjal szórakozni.
Nah kb 3 nap hasznalat utan bnl7en... szinte tokeletes az uzemidon javitottak ... a program vallto nem mondom hogy tokeletes mar de sokkal jobban kapkod mint a bnl2ben. Nulla problema nincsenek fck. Kapkodos a rendszer bar mar az elozo verziot is gyorsabbnak ereztem mint a kitkatovolt de mintha itt is torent volna elorelepes nincsenek hebe hoba gondolkodasi idok. mar megy az fb stb amik eddig nem akartak ugy hogy fain mar teljesen hasznalhato Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
Nekem a telefonos rész akadozik. Kicsit nehezen veszi észre magát, ha fel akarom venni, vagy lerakni.Néha a home gombra lassan reagál (2-3mp). De ha épp megy akkor gyorsan. Nálam a fogyasztás kicsit több mint KK alatt. FB app az nekem is megy, igaz én béta teszter vagyok.
Factory reset volt telepítés után?
BNL2-ről érdemes BNL7-re váltani? Van valami szembetűnő változás vagy javítás?
Kicsit visszaolvasol és látod, hogy igen. Megy a face. Gyorsult stb.
Nekem eddig is ment. Küldve az én SM-G900F-emről
Sziasztok,miért nem tudom beilleszteni a 4-file-os ROM cuccait az ODIN-ba? Ezt a hibát adja mindíg.md5 error! A file neve ez: CSC.tar.md5Még nem találkoztam ilyennel...PLS HELP!Köszönöm,atomprof
másik verz.szám odin?újra letölteni, hátha hibás?
Köszi, tudnál nekem linkelni egy olyan odin-t, ami tuti jól működik WIN7-en? Amit én szedtem le az állandóan lefagy...