0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
20 éve mobilozok (van egy rakás boxom), szóval láttam már embert, aki flashel... Szóval szervizfutárt nem hívnék, ha én is meg tudom oldani, igazán a kérdés arra irányult, hogy szabad-e visszafelé flashelni Odinnal Knox Warranty ugrás nélkül, mert korábban, más Samsungnál a 4.2~4.4 váltásnál nem lehetett visszalépni.
Am egyik ismerősömnek mondták samu szervizben, hogy tilos nekik downgradelni, szal valsz hiába is hívnál "szakembert"
Meg is oldódott, visszament az újabbik 4.4.2.Itt meg a beragadó kameraprocess a baja a fiamnak. (De ez már itt ).
elég idegesítő bug, hogy gps bekapcsoláskor mindig a high accura ugrik a mód, hiába állítom be minden alkalommal csak a gps legyen...
Ez nem bug, hanem figyelmesség a telefontól. Egyébként nem is értem mi a gondod ezzel.
Figyelmesség neked, ha egy beállitást nem jegyez meg? :-)5.0 előtt is megjegyezte, és az összes korábbi S telom...
Sziasztok.Munkatarsam is feltette odinnal az 5.0t, de vissza akar menni 4.4re.Sammobilerol, odinnal lehet knox ugras nelkul flashelni gyari 4.4est? Akar tmobil akar fuggetlent?Nem volt rootolva, knox 0x0Koszi a segitseget
4 filos rommal, 4 filos rommal kismillioszor levan irva... sima egy filos rom nem megy vissza csak a 4 filos:)Küldve az én SM-G925F-emről
Ezer bocs!Segítenél abba hogy hol találok 4 fájlos telenorost?
Hm. Tényleg nekem is ilyen.
Frissült ma magától a telefonom. BOC7-ről BOD3-ra.
Xposed et valakinek sikerült már loli alatt beizzítani? Ahogy olvasom custom recovery alól is kell telepíteni, így gondolom knox ugrasztó... You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári samun nem működik még. Known issues:- It seems to boot loop on Samsung stock ROMs!Update: Samsung has changed quite a few things in their version of ART. It will take more time to adjust Xposed for it.
Na ezaz:(
Hamarosan jó lesz az. Amúgy miket szoktál használni belőle?
srácok, most komoly csak külső sd kártyára lehet áthelyeztetni az appokat? a sajátjára nem engedi, és marhára elegem van, hogy semmit nem tudok frissíteni mert nincs hely...kb ha 20 appom van telepítve. frankó ez az art, semmivel nem lett gyorsabb a telefon, de zabálja a helyet próbáljak külső appot az áthelyezésre? vagy csak külsőre lehet? emlékeim szerint mintha régen s3-on tudtam volna a sajátra...
Mi az első számú probléma? Nem enged semmit se telepíteni?A belső sd csak egy dedikált tárhely, osztozik rajta az "SD" és a /data partíció is. Tehát ugyan oda helyeznéd át az appokat.