de ennek a note nak ilyen lekerekített a széle, az az üveg nem gáz rajta? rásimul rendesen? amúgy még élőbe nem láttam üveget, én a fóliát is kb 4-6 havonta cserélem mert nem karcolódik mert vigyázok rá, nem vastag az az üveg? többet ér mint a fólia? tudok veled bizniszelni 2200 ft ért 1et? fel is teszed nekem? ehhez nincs kézügyességem.. ATI pls valami tesztet az üvegről légy szíves, és h miben jobb mint az IPHONE v stb.. miért érdemes megvenni és a suliba mit mondtak róla mennyire menő dolog? köszi! előre is!
Engem kérdeztéL?
Igen lekerekített a széle és ezért keletkezik sima üvegeknél egy "halo effect" ami pont olyan mint a buborék csak szépen ott jelenik meg ahol az üveg nem érinti a telefon üvegét, vagyis a két oldalán egy csíkban egész végig.
Vannak olyanok, amelyek éppen csak azt a részt terítik be ahol van kijelző, de csak szélességbe, ezeket viszont nagyon precízen kellene feltenni, hogy a kijelző minden részén legyen üveg.
Itt van egy példa, hogy nézhet ki:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzért is van ilyen flex üveg ami hajlíthatósága miatt rá tud simulni a kerekített részekre is "halo effect" nélkül.
A nilkin-el is az a gond, hogy sima tehát ott is biztos van ilyen probléma de ha nem ront bele a képbe az effect sztem nem gáz, csak akkor ha zavar a teló többi része, ami szerintem zavar
Itt pl. egy teszt iphone-al:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginKommentbe érdekesség a videó alatt:
Paul Kirkorian1 hete
the glass screen protector is what saved me from a heavy deductable on my galaxy note 4. Not only that it feels much more natural to the touch than film protectors.
A suliba senkinek nincs ilyenje, legalábbis én nem tudok róla de sztem nincs.
Ezt nem értem, hogy miért jobb mint az iPhone egy üveg?