2024, 12 05, 05:29:15

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 375413 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2014, 12 16, 16:29:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ebay-en is meg van úgy néz ki, 20 dollcsi:
Akarod mondani 43 USD, azaz kb. 10e Ft.

Annyiért ugye meg....
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
  • PDA: Note 4(N910C)
  • PDA ROM: N910CXXU1BOC3
« Reply #576 Dátum: 2014, 12 16, 17:22:02 »
Akarod mondani 43 USD, azaz kb. 10e Ft.

Annyiért ugye meg....

Jaaa tényleg, az a randa szállítási költség :D
Ez az érdekes amikor többet fizetsz a szállításért mint a termékért magáért...
De az amúgy nem 53 ?
Legalábbis nekem azt írja, hogy 33.76 a szállítás.

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #577 Dátum: 2014, 12 16, 17:30:31 »
Egy ~200ezres telefon garanciáját ilyen könnyen beáldozod?
Ugrik vele a gari? Nem lehet vissza zárni? :shock:
Ez az első Samsungom, HTC One-ról váltottam. Nem ismerem a Samsungokat.

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
« Reply #578 Dátum: 2014, 12 16, 17:40:53 »
Ugrik vele a gari? Nem lehet vissza zárni? :shock:
Ez az első Samsungom, HTC One-ról váltottam. Nem ismerem a Samsungokat.

El is felejtettem mondani, nem tudtam, hogy tájékozatlan vagy még erről :D
4.3 androidtól hozta be a Samsung ezt a Knox-ot ami ha az alap 0 vagy 0x0-ról 1-re vagy 0x1-re vált akkor az visszafordíthatatlanul ott fog maradni és ha látják, hogy a knox ugrott nincs gari és nem is lesz.
Még nincs megoldás visszaállítani és nem is lesz, mert eddig bőven lett volna idő találni megoldást rá.
A note 3-nál volt lehetőség rootolni úgy, hogy nem ugrott a knox, én sajnos megszívtam, mert épp 4.3-nál rootoltam és romoltam mitsem tudva erről a knox fosságról.(Note 2-vel)
A note 4-re még nincs knoxmentes kiút rootolásra tehát ha kell gari még várj és ha lesz egy biztos módszer akkor rootolj.

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #579 Dátum: 2014, 12 16, 18:36:31 »
El is felejtettem mondani, nem tudtam, hogy tájékozatlan vagy még erről :D
4.3 androidtól hozta be a Samsung ezt a Knox-ot ami ha az alap 0 vagy 0x0-ról 1-re vagy 0x1-re vált akkor az visszafordíthatatlanul ott fog maradni és ha látják, hogy a knox ugrott nincs gari és nem is lesz.
Még nincs megoldás visszaállítani és nem is lesz, mert eddig bőven lett volna idő találni megoldást rá.
A note 3-nál volt lehetőség rootolni úgy, hogy nem ugrott a knox, én sajnos megszívtam, mert épp 4.3-nál rootoltam és romoltam mitsem tudva erről a knox fosságról.(Note 2-vel)
A note 4-re még nincs knoxmentes kiút rootolásra tehát ha kell gari még várj és ha lesz egy biztos módszer akkor rootolj.
Köszi!Akkor egyelőre nem rootolok.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #580 Dátum: 2014, 12 16, 18:49:51 »
Jaaa tényleg, az a randa szállítási költség :D
Ez az érdekes amikor többet fizetsz a szállításért mint a termékért magáért...
De az amúgy nem 53 ?
Legalábbis nekem azt írja, hogy 33.76 a szállítás.
Nekem budapesti címre szállítással 22,13 USD-t ír szállítási költségnek...

De néztem olcsóbbat, ez a legolcsóbb:

Ez 8.99 USD az áru maga és 24.16 USD a szállítás.
Szóval számomra ez még a luxus árkategória, közel 8300 Ft-ot kiadni érte.

Cseles a fiú, a fotón ott látszik, hogy 24.99 USD az ára a Verizonnál. :)
Ő pedig a szállításért kér ennyit.
Gondolom, azért csinálja, hogy ha valamiért pénzvissza van, csak a 8.99-et kelljen visszautalnia... :D

Egyelőre még csak Amerikából lehet ilyet rendelni, de meg vagyok győződve arról, hogy rövidesen lesz ez Hong Kongból is rendelhető, féláron!

Na, majd akkor én is veszek... :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #581 Dátum: 2014, 12 16, 19:35:41 »
Nekem budapesti címre szállítással 22,13 USD-t ír szállítási költségnek...

De néztem olcsóbbat, ez a legolcsóbb:

Ez 8.99 USD az áru maga és 24.16 USD a szállítás.
Szóval számomra ez még a luxus árkategória, közel 8300 Ft-ot kiadni érte.

Cseles a fiú, a fotón ott látszik, hogy 24.99 USD az ára a Verizonnál. :)
Ő pedig a szállításért kér ennyit.
Gondolom, azért csinálja, hogy ha valamiért pénzvissza van, csak a 8.99-et kelljen visszautalnia... :D

Egyelőre még csak Amerikából lehet ilyet rendelni, de meg vagyok győződve arról, hogy rövidesen lesz ez Hong Kongból is rendelhető, féláron!

Na, majd akkor én is veszek... :D
Birom amikor valaki 200ezres telefonnal rohangal es azt mondja luxus arkategoria ra egy 8ezres kiegeszito :D legyen az barmi..:D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #582 Dátum: 2014, 12 16, 21:56:00 »
Birom amikor valaki 200ezres telefonnal rohangal es azt mondja luxus arkategoria ra egy 8ezres kiegeszito :D legyen az barmi..:D
Szerintem gyorsan felejtsd el, hogy rajtam köszörülöd a nyelvedet. Nem igazán ismersz ahhoz, hogy megengedhesd ezt magadnak!

Sok mindent megveszek, amire szükségem van, gyakorlatilag az árcédula megtekintése nélkül.

Gondolom, odáig nem terjedt a figyelmed (mert a kötözködéshez nem szükséges gondolkozni), hogy nem a termék árát sokallottam, hanem a postaköltséget, ami mesterségesen (igen, huncut csalás) magasnak van írva.
Egy márkás, kiváló minőségű Nillkin üveg kb. 2.200 Ft postával együtt Hong Kongból. Olyan van most rajta és van még egy tarcsiban...

Mindegy, fogjuk rá, hogy valószínűleg rossz napod van.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #583 Dátum: 2014, 12 17, 00:06:32 »
Szerintem gyorsan felejtsd el, hogy rajtam köszörülöd a nyelvedet. Nem igazán ismersz ahhoz, hogy megengedhesd ezt magadnak!

Sok mindent megveszek, amire szükségem van, gyakorlatilag az árcédula megtekintése nélkül.

Gondolom, odáig nem terjedt a figyelmed (mert a kötözködéshez nem szükséges gondolkozni), hogy nem a termék árát sokallottam, hanem a postaköltséget, ami mesterségesen (igen, huncut csalás) magasnak van írva.
Egy márkás, kiváló minőségű Nillkin üveg kb. 2.200 Ft postával együtt Hong Kongból. Olyan van most rajta és van még egy tarcsiban...

Mindegy, fogjuk rá, hogy valószínűleg rossz napod van.
de ennek a note nak ilyen lekerekített a széle, az az üveg nem gáz rajta? rásimul rendesen? amúgy még élőbe nem láttam üveget, én a fóliát is kb 4-6 havonta cserélem mert nem karcolódik mert vigyázok rá, nem vastag az az üveg? többet ér mint a fólia? tudok veled bizniszelni 2200 ft ért 1et? :D fel is teszed nekem? ehhez nincs kézügyességem.. :D ATI pls valami tesztet az üvegről légy szíves, és h miben jobb mint az IPHONE v stb.. miért érdemes megvenni és a suliba mit mondtak róla mennyire menő dolog? köszi! :D előre is! :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #584 Dátum: 2014, 12 17, 00:21:01 »
Milyen tokot ajánlotok a készülékhez? Kihajtható fedelű jegyzetfüzetszerűt keresnék, de bármire nyitott vagyok. A SlimCover nem jó, mert nem védi a telefont.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
« Reply #585 Dátum: 2014, 12 17, 06:58:02 »
Milyen tokot ajánlotok a készülékhez? Kihajtható fedelű jegyzetfüzetszerűt keresnék, de bármire nyitott vagyok. A SlimCover nem jó, mert nem védi a telefont.

Nekem van 2 db van 1 spigen Capsule, ami kicsik vastagítja, de jó vedelmet ad, és egy Ringke slim, ez van most fent rajta. + nillkin uveg. egyelőre ez nekem eleg vedelem.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #586 Dátum: 2014, 12 17, 16:25:51 »

Én ezt rendeltem, de készülj fel, hogy mivel nincs Magyar képviselet, hetekig szállítják (én egy hete rendeltem és Jan. 08-ra igérik):
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
« Reply #587 Dátum: 2014, 12 17, 17:14:18 »
de ennek a note nak ilyen lekerekített a széle, az az üveg nem gáz rajta? rásimul rendesen? amúgy még élőbe nem láttam üveget, én a fóliát is kb 4-6 havonta cserélem mert nem karcolódik mert vigyázok rá, nem vastag az az üveg? többet ér mint a fólia? tudok veled bizniszelni 2200 ft ért 1et? :D fel is teszed nekem? ehhez nincs kézügyességem.. :D ATI pls valami tesztet az üvegről légy szíves, és h miben jobb mint az IPHONE v stb.. miért érdemes megvenni és a suliba mit mondtak róla mennyire menő dolog? köszi! :D előre is! :D

Engem kérdeztéL? :D
Igen lekerekített a széle és ezért keletkezik sima üvegeknél egy "halo effect" ami pont olyan mint a buborék csak szépen ott jelenik meg ahol az üveg nem érinti a telefon üvegét, vagyis a két oldalán egy csíkban egész végig.
Vannak olyanok, amelyek éppen csak azt a részt terítik be ahol van kijelző, de csak szélességbe, ezeket viszont nagyon precízen kellene feltenni, hogy a kijelző minden részén legyen üveg.
Itt van egy példa, hogy nézhet ki:

Ezért is van ilyen flex üveg ami hajlíthatósága miatt rá tud simulni a kerekített részekre is "halo effect" nélkül.
A nilkin-el is az a gond, hogy sima tehát ott is biztos van ilyen probléma de ha nem ront bele a képbe az effect sztem nem gáz, csak akkor ha zavar a teló többi része, ami szerintem zavar :D

Itt pl. egy  teszt iphone-al:

Kommentbe érdekesség a videó alatt:

Paul Kirkorian1 hete

the glass screen protector is what saved me from a heavy deductable on my galaxy note 4. Not only that it feels much more natural to the touch than film protectors.

A suliba senkinek nincs ilyenje, legalábbis én nem tudok róla de sztem nincs.
Ezt nem értem, hogy miért jobb mint az iPhone egy üveg? :D

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #588 Dátum: 2014, 12 17, 17:32:58 »
Engem kérdeztéL? :D
Igen lekerekített a széle és ezért keletkezik sima üvegeknél egy "halo effect" ami pont olyan mint a buborék csak szépen ott jelenik meg ahol az üveg nem érinti a telefon üvegét, vagyis a két oldalán egy csíkban egész végig.
Vannak olyanok, amelyek éppen csak azt a részt terítik be ahol van kijelző, de csak szélességbe, ezeket viszont nagyon precízen kellene feltenni, hogy a kijelző minden részén legyen üveg.
Itt van egy példa, hogy nézhet ki:

Ezért is van ilyen flex üveg ami hajlíthatósága miatt rá tud simulni a kerekített részekre is "halo effect" nélkül.
A nilkin-el is az a gond, hogy sima tehát ott is biztos van ilyen probléma de ha nem ront bele a képbe az effect sztem nem gáz, csak akkor ha zavar a teló többi része, ami szerintem zavar :D

Itt pl. egy  teszt iphone-al:

Kommentbe érdekesség a videó alatt:

Paul Kirkorian1 hete

the glass screen protector is what saved me from a heavy deductable on my galaxy note 4. Not only that it feels much more natural to the touch than film protectors.

A suliba senkinek nincs ilyenje, legalábbis én nem tudok róla de sztem nincs.
Ezt nem értem, hogy miért jobb mint az iPhone egy üveg? :D
  :D :D halálos 1 forma vagy :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #589 Dátum: 2014, 12 17, 21:31:44 »
Nem a gáz a jó szó. A felületének a 98%-a tökéletes, ahol sík az alap kijelzőüveg.
Sajnos a legszélén körben olyan 2 mm végig van, ahol nem lehet rásimítani. Pici erőhatásra rásimul, de mivel teljesen sík a védőüveg, már jön is fel 1 mp múlva.
Már ilyen volt az S3 is.
Gondoltam, hogy a Note4 van annyira prémium készülék, hogy meg fogják oldani.

Nem kéne ám sokat hajoljon, csak talán 1-2 tizedmillimétert a széleken, amit a flexibilis anyagból készült védőüveg már elméletileg eltűrhet.

Meglátjuk, várom a tapasztalatokat, aztán meglátjuk.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, sajnos alapból így nem túl sok értelme van a védőüvegnek, ráadásul nem is túl esztétikus. De véd 100%-osan. Csak nem szép.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #590 Dátum: 2014, 12 17, 21:44:54 »
Nem a gáz a jó szó. A felületének a 98%-a tökéletes, ahol sík az alap kijelzőüveg.
Sajnos a legszélén körben olyan 2 mm végig van, ahol nem lehet rásimítani. Pici erőhatásra rásimul, de mivel teljesen sík a védőüveg, már jön is fel 1 mp múlva.
Már ilyen volt az S3 is.
Gondoltam, hogy a Note4 van annyira prémium készülék, hogy meg fogják oldani.

Nem kéne ám sokat hajoljon, csak talán 1-2 tizedmillimétert a széleken, amit a flexibilis anyagból készült védőüveg már elméletileg eltűrhet.

Meglátjuk, várom a tapasztalatokat, aztán meglátjuk.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, sajnos alapból így nem túl sok értelme van a védőüvegnek, ráadásul nem is túl esztétikus. De véd 100%-osan. Csak nem szép.
akkor nem kell... marad a fólia... :) köszcsi!

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
« Reply #591 Dátum: 2014, 12 17, 21:58:07 »
Az a 0.12mm-es védőüveg szerintem nem nagyon látszana, csak kár, hogy itt nincsen ilyen termék mint az iloome flex, mert nagyon vékony úgyhogy szerintem nem lenne feltűnőbb a fóliánál és üveg ami mégis csak nagy biztonságot nyújt törés ellen és a karcok nem olyan könnyen keletkeznek, hogy 1 hónap után ha akarod ha nem már tiszta karcos.
Én szívesen kipróbálnám az iloome flex-et és sztem jó is, de azért 50 dollár  censored  egy üvegért..., igaz ebbe a szállítás a gond.
Amúgy az amazon.com szállít európai országokba,  csak még nem tudom mennyiért.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #592 Dátum: 2014, 12 18, 09:13:19 »
Az a 0.12mm-es védőüveg szerintem nem nagyon látszana, csak kár, hogy itt nincsen ilyen termék mint az iloome flex, mert nagyon vékony úgyhogy szerintem nem lenne feltűnőbb a fóliánál és üveg ami mégis csak nagy biztonságot nyújt törés ellen és a karcok nem olyan könnyen keletkeznek, hogy 1 hónap után ha akarod ha nem már tiszta karcos.
Én szívesen kipróbálnám az iloome flex-et és sztem jó is, de azért 50 dollár  censored  egy üvegért..., igaz ebbe a szállítás a gond.
Amúgy az amazon.com szállít európai országokba,  csak még nem tudom mennyiért.
Jó lenne nekem fólia is rá, ha LENNE igazi oleofobikus (zsírtaszitó) bevonat rajta.
De olyan bevonat, ami a Nillkin üvegeken van, olyan nem létezik egyszerűen fóliára, pedig az rettenetesen jó lenne!
(Legalábbis én még nem találtam olyan fóliát.)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
« Reply #593 Dátum: 2014, 12 18, 12:16:17 »
Amazon-on is lehet rendelni és itt 13 dollár a szállítás az én címemre Romániába de sztem Magyarországra sem eltérőbb sokkal :D

Order Summary
Items:   $19.99
Shipping & handling:   $12.99
Total before tax:   $32.98
Estimated tax to be collected:*   $0.00
Order total:   $32.98

Ja és ha ma rendelném sima szállítással( mert van gyors de azzal 100 dollár az össz :D ) akkor január 6-22 között érkezne meg.
Olyant is lehetne csinálni, hogy pl. rendelnél 2-őt egyiket ugye magadnak a másikat elküldenéd nekem 20 dollár, szállításnak vagyis 13 dollárnak a fele értékében és a postai költséggel együtt úgy, hogy én kifizetem és akkor tudom átvenni, így pedig te is jól járnál egy 7.5 dollárral meg én is mert egyáltalán sikerülne beszerezni egy normális védőüveget, mert ebay-ről tudnák rendelni vagy amazon-ról, csak kellene hozzá paypal fiókra pénz, amit nem tudok rakni, mert nincs bankkártyám és senki nem fog küldeni rá :D

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #594 Dátum: 2014, 12 18, 14:31:27 »
Jó lenne nekem fólia is rá, ha LENNE igazi oleofobikus (zsírtaszitó) bevonat rajta.
De olyan bevonat, ami a Nillkin üvegeken van, olyan nem létezik egyszerűen fóliára, pedig az rettenetesen jó lenne!
(Legalábbis én még nem találtam olyan fóliát.)
  Szia  ..... lehetséges,hogy ez megfelel ?  nem ismerem .....

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
« Reply #595 Dátum: 2014, 12 18, 14:46:58 »
  Szia  ..... lehetséges,hogy ez megfelel ?  nem ismerem .....

Lehetséges,  hogy az viszont írta volt, hogy több fóliája volt de egyik sem igazi oleophobic bevonatos annak ellenére, hogy azt írja rajta.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #596 Dátum: 2014, 12 18, 16:19:52 »
Lehetséges,  hogy az viszont írta volt, hogy több fóliája volt de egyik sem igazi oleophobic bevonatos annak ellenére, hogy azt írja rajta.
Az az igazság, hogy ilyen drága fóliát még nem próbáltam.

Általában 4-5ezer Ft/fólia volt a határ, ahol megálltam. Mert ugye mindig kettőt rendeltem belőle, hogy legyen tartalék is, ebből a 25 dollárosból ugye 50 USD lenne 2 db, ami barátok között is 13-14e Ft most...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #597 Dátum: 2014, 12 18, 22:16:03 »
A korábban linkelt fóliánál nem találtam postaköltséget sehol ,megkérdeztem email-ben , 5 dollár a postaköltség. Angliából jön .

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #598 Dátum: 2014, 12 18, 23:28:28 »
A korábban linkelt fóliánál nem találtam postaköltséget sehol ,megkérdeztem email-ben , 5 dollár a postaköltség. Angliából jön .
Köszönöm.
30 USD az nem kevés, főleg most, hogy 256 Ft lett 1 dollár...

Így tulajdonképpen nem olcsóbb, mint az amerikai flexibilis üveg.

Mivel holnapután reggel utazok Kínába a szokásos év végi 4 hetes turnéra, így ki fogom bírni a mostani Nillkin üveggel, aztán ha január közepén hazajövök, akkor majd meglátom, lesz-e már Hong Kongból olcsóbban flexibilis üveg.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Gabesz839

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X, Nexus4,
« Reply #599 Dátum: 2014, 12 19, 13:41:53 »
Üdvözlet . Érdeklődnék hogy van olyan aki esetleg LG G2-röl váltott note 4 re. Az akkumulátor üzemidő összehasonlításképp