En is gondolkodok mar egyen. Anno amikor s5 vettem a szolgaltato nekem is fel aron felkinalta a fitet vagy a neot hozza de egyik se az esetem... ha az lgt nekem is hozza rakjak sztem nem gondolkozok rajta es hozom... igen a szija legalabb cserelheto :)kijelzoje milyen? Az orat ha akarod mindig mutatja vagy van benne mozgas erzekelo hogy ha olyan pozba emeled mintha orat neznel autonatan bekapcsol? Fenyben mennyire lathato? Most napfenyben ugye nehrz lenne eme csodalatos idojarasban megnezni:D
Nem hiszem, hogy szolgáltató fogja máshoz adni, mint LG-hez.
A legelső, amit nem kérdeztél (és hát így egy kicsit [/color] is), FULL kompatibilis a Note4-gyel! Ezáltal szakít más gyártók azon törekvésével, hogy csak az azonos gyártmányú okostelefonnal műküdik 100%-osan együtt.
Sorban a válaszok.
A kijelző épp jó még, közelről persze látszanak a pixelek, de a P-OLED technikának köszönhetően a kontraszt óriási.
Ha akarom, mindig mutatja az órát, de ez az OLED technológia korlátai miatt gyilkos dolog lenne, beégne.
Van benne többtengelyes elmozdulásérzékelő, így amikor ránézek, akkor azonnal bekapcsolja. Meg néha máskor is, amikor olyan mozdulatot végzek, ami hasonlít az ő értelmezése szerint az "óranézésre". De ez nem zavaró.
Valamint bekapcsolja minden olyan eseménynél, ami a telefonon jelentkezik. Tehát SMS, E-mail, Viber, RSS olvasó, Facebook, Messenger, bejövő hívás (itt elutasítani is és fogadni is tudod a hívást (értelemszerűen - mivel hangszórója nincs, csak mikrofonja - csak az elutasításnak van gyakorlati értelme), mind-mindnél szépen jelzi, hogy érkezett, berakja a hívóképeket is, szóval igen komplett kis dög.
Az egyetlen és legnagyobb hiányossága, hogy kihagytak belőle egy 1 dolláros alkatrészt, a fényérzékelőt. Gondolom, lesz egy 2.0 verzió belőle, amiben már lesz az is...
Így most csak manuálisan lehet állítani a fényerőt, 1-6-ig. 4-esen használom, így épp látható még napfényen (színpadon próbáltam, reflektorok kereszttüzében, az kb. ugyanaz, mint a napfény).
Az akkumulátorról nem tudok még nyilatkozni, mivel amíg újdonság, addig mindenki ezerrel nyomkodja, később fog beállni a rendes használatra, amikor már nem csak azért nyomkodom, hogy próbálgassam, állítgassam.
Most úgy tűnik, 48 óránál nem fog többet kibírni egy töltéssel később sem.
De ez tulajdonképpen elegendő is...