Másnap megjelent. Olyan, mintha egy porszem belenyomódott volna a kijelzőbe. Övtáskában volt, kulcs meg minden nélkül. A lencsét is a táska cipzárja karcolta meg.
Zagg dolgozik a tempered glass problémán. Én hdx fóliát vettem tőlük, mert nem akartam várni, illetve fel áron volt, így £25-én, ami a normál ár, inkább vettem kettőt.
Csak még nem volt érkezésem felrakni.
Ha meg nagyon durván odalesz valami miatt, folyószámla-biztosítással £30-ért adnak egy újat. Annyira nem zavar, nem lövöm el a lehetőséget, majd csak ha már nagyon muszáj.
Figyelj, ha van eredeti samsung garid égesd be a kijelzőt és kész
Igaz elég sok idő kell, de felhúzod a fényerőt max-ra, developer-be bekapcsolod azt, hogy töltés közbe ne kapcsoljon ki és utána csak rajta kell hagynod a töltőn és vársz amíg beég, igaz nem tudni mennyi idő míg beég, talán pár hét vagy lehet kevesebb
, csak persze az idő alatt más telefont kell használj
Amúgy az exynos nem az akksi miatt éri meg, hanem teljesen megéri, a snapdragon egyetlen előnye, hogy gyorsabb LTE-re képes de szerintem, sokkal fontosabb, hogy a telefon maga általánosan mindenben gyorsabb és jobb az akkuidő.
Előző komimban a videóban látszik milyen jól teljesít a speed testben, ott hagyja az iPhone-t és a Nexus-t egész végig lekerülte csak a végén szerencséje volt és így is csak nem is 2 hanem 1,5 mp-vel.
Igaz ez az alkalmazástól is függ igazi speed teszt az lenne ha mindent stock dolgokkal tesztelnének, mint a kamera,beállítások, stock böngésző, galléria(ugyanolyan mennyiséggel), számológép, stb...
Az a szar, hogy a 2. körbe néhány alkalmazást nem tud memóriába tartani és újra kell töltse és ilyenkor már egyáltalán nem lehet tudni melyik tölt be gyorsabban, inkább úgy kellene, hogyha kész home gombot megnyomja és nem megy tovább hanem megvárja a többit.