AMúgy itt fogom én venni:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginMegkérdeztem van-e gyári garancia, azt írták, van 2év(ami 1 év, ahogy olvastam itt és regi után +1), kérdeztem, hogy a papírokat majd ki is töltik ami a dobozban van ha megvásárolnám a készüléket, ugye?(Csak mert a Note 2-nél nem töltöttek ki semmit, igaz nem is mondtam, mert akkoriba nem tudtam a gyári meg bolti garanciás dolgot
)
Amúgy az SD kártyára írás, pl. nálam rájöttem, hogy elég jó lenne asszem, mert az ACR-el csak belső tárhelyre tudok menteni és az a gond vele, hogy a zenelejátszó listába minden felvétel ott van.
Szóval a Lollipop upgrade megéri, habár kicsit fura a tárcsózónál az 5.0 zöld színe van a beállításoknál, más helyeken meg az eddigi kék, ami mondjuk jobban tetszik, nekem. Itt is a videó róla:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginDe amúgy a tárcsázó, most sokkal jobban tetszik nekem, amit fura lesz megszokni az a toolbar, hasznos mondjuk az átlátszóság.(Legalább nem fogom látni az alján a mobilszolgáltatóm nevét
)
Én amit várok a telefonban, hogy végre karcmentes lesz megint mint újon volt a 2, pillantást vethetek legszebb kijelzőre ami van most okostelefonokban, kipróbálhatom az ujjlenyomatot, és végre élvezhetem az ágyból való tv irányítást bármelyik tv-vel mert van egy wifi-s de abba az a legnagyobb shit, hogy nem lehet ki/be kapcsolni, meg a wifi-re is rá kell legyen csatlakozva tv és a telefon, szerencsére a tv automatán csatlakozik ha már be van állítva, mert hanem hasztalan lenne az egész.
Azt amúgy megértem, hogy be kapcsolni nem lehet mert a TV kikapcsolt állapotban nincs wifi-re csatlakozva de az, hogy nem lehet kikapcsolni gáz(LG smart), míg a samsung-nál ki lehet az appjukban.(De ki lehet, amúgy ha időzítőt állítasz
)