Hát jó óra elteltével(vagy több) végigolvastam a topikot
Látom nagyon sokan az akksiról beszéltetek a Snapi elméletileg jobban teljesít itt egy videó:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTekerjetek 6:42-re, de csak ha nem baj, hogy angol
Elég nagy a különbség, 3-4 órás kijelzőidő a koreai exynos-al és a snapival pedig 6 és fél óra.
Van egy olyan csatorna aki kommentelt a videó alá, hogy a tapasztalatai igazak voltak, miként az exynos-os gyengébben teljesít akksiban.
Amúgy éjjelre arra nem gondoltatok, hogy bekapcsoljátok az Ultra Power Saving módot?
A wifi-t ugyanúgy be lehet kapcsolni, mert lehet netezni ugyanúgy csak minden fekete fehér, meg lehúzza a proci órajelét stb..., de éjjelre egy próbát megér, hogy bekapcsolt wifi mellett javul-e, igaz nem tudom, hogy az alkalmazások, mint a facebook működik-e tehát ha kapsz üzit vagy valami értesít-e de az üzi és a hívás biztos működik.
Amúgy Note 3 topikból jövök, nagyon sokáig 3-at terveztem venni, de örülök, hogy nem volt lehetőségem még megvenni, mert mostmár ha el tudnám adni 80k-ért ami eléggé valószínűtlen akkor rögtön meg tudnám venni, ha nem akkor még gyűjtenem kell de már csak 20k kb, mert 60-ért csak sikerül elnyomni
Remélhetőleg minél hamarabb Note 4 tulaj leszek én is