Szerintem is, nekem Arecher C7 van meg egy UPC, ami csak 5 G-n 25%- on megy hogy legyen WiFree.
Akkor nincs tippem, pedig rajtad kívül ilyen nagy éjszakai fogyasztással még nem találkoztam.
Majdnem biztos hogy gubanc van, mert ekkora különbség nem lehet az LG és a Samsung közt.
Az úgy történt, hogy még a WRT54G routerem volt, amikor átálltam Nokiáról Androidra (N97-ről Galaxy S 1-re). A Nokia csak akkor használta a WLAN-t, amikor épp szüksége volt rá, egyébként szinte 0 fogyasztása volt, ALIG volt gyorsabb a merülés engedélyezett WiFi-vel, mint nélküle.
ÉS akkor átraktam a kártyámat a Galaxy S 1-be és egy éjjel merült 12-15%-ot úgy, hogy hozzá sem értem.
Ez ugyanígy ment az S2-vel is, közben vettem egy ZTE Blade-t (akkor jelent meg), ami érdekes módon nem merült.
Majd jöttek a Samsungok megint, mind merült nagyon WiFi-vel, aztán jött egy LG 2x, ami megint nem.
Azóta megint csak Samsungok voltak, és most május végén megvettem az LG G Pro 2-t. MEGINT nem merült éjszaka, csak alig.
Szóval egyszerűen nem értem.
Ha arra állítom be (WiFi speciális beállítások), hogy SOHA, akkor 8-10%.
Ha MINDIGre, akkor pedig 15% feletti a fogyasztása az éjszakai 8 óra alatt. A router úgy 2,5 méterre van légvonalban, sem fal, sem bútor nincs közöttük.