2024, 12 01, 07:48:36

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 375178 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #250 Dátum: 2014, 11 17, 21:35:32 »
Sziasztok, nektek nem jelentek meg apró hajszálkarcok a polírozott keret részen? Csak puha anyaggal megtörölve fényben nézegetve látszik, nem feltünő csak érdekel mik a tapasztalatok, tesztben említik, hogy a töltővel is könnyű megkarcolni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #251 Dátum: 2014, 11 17, 22:01:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, nektek nem jelentek meg apró hajszálkarcok a polírozott keret részen? Csak puha anyaggal megtörölve fényben nézegetve látszik, nem feltünő csak érdekel mik a tapasztalatok, tesztben említik, hogy a töltővel is könnyű megkarcolni...
Igen, bizony, emiatt mondtam, hogy ez volt az első és egyben utolsó fémkeretes (-házas) készülékem.
A fényesre csiszolt alumínium könnyebben karcolódik, mint a sima plexi (nem GG).
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #252 Dátum: 2014, 11 17, 22:06:15 »
Igen, bizony, emiatt mondtam, hogy ez volt az első és egyben utolsó fémkeretes (-házas) készülékem.
A fényesre csiszolt alumínium könnyebben karcolódik, mint a sima plexi (nem GG).
Kíváncsi vagyok, hogy a Samu Protective tokban mennyire marad meg épen a készülék..  :hmm:

Nem elérhető ruphor

• PFC Fan
  • PDA: samsung i9005
« Reply #253 Dátum: 2014, 11 17, 22:18:00 »
Egy kijelzőcsere Note4-ben most kicsivel 100e alatt van. MEGÉRI a root? :D

Minek akarsz EFS-t menteni??? Ameddig nincs rootolva, addig teljesen védett, nem állítódhat el. Akkor meg???

Nem azt mondom, hogy korrekt a Samsung ezzel a KNOX-szal, de simán használható root nélkül is.

Akinek hiányzik a root/romolás a Note4-nél, az vegyen egy olcsó szutykot és naponta 2x ROM-olja/rootolja, hogy ne legyen hiányérzete!!!

Akijelzőcsere egy új telefonnál volt , ha jól emlékszem egy Nokia. Ha már egy telefon működik , csak a leejtés a veszély, amit garanciával nem cserélnek. Igen ez a knox baromság nem túl etikus , hiszen nem minden telefonnál van. Most még nem sok ROM létezik Note 4-re de nekem hiányzik a NOte 3 ra írt ROM, az nagyon jó és szép is volt.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #254 Dátum: 2014, 11 17, 22:20:25 »
Nektek mennyire zavaró? Remélem nem lesz idővel nagyon gáz...mondjuk nekem az s5 kerete alig észrevehetően de mattult, hajszálkarcos lett..ezis alig észrevehető. Ti mióta nyúzzátok?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #255 Dátum: 2014, 11 17, 22:27:52 »
Akijelzőcsere egy új telefonnál volt , ha jól emlékszem egy Nokia. Ha már egy telefon működik , csak a leejtés a veszély, amit garanciával nem cserélnek. Igen ez a knox baromság nem túl etikus , hiszen nem minden telefonnál van. Most még nem sok ROM létezik Note 4-re de nekem hiányzik a NOte 3 ra írt ROM, az nagyon jó és szép is volt.
Szerintem akkor vegyél Note3-at inkább :D
De komolyan, nekem is teljesen elegendő volt annak a tudása, az ráadásul rootolható is volt garanciamegtartással.
De komolyan, ha a Note3-at keresed, akkor vegyél azt! Szerintem.

A Note4 az más.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #256 Dátum: 2014, 11 17, 22:33:38 »
Valaki próbált már hárombetűs navit rárakni? Gyári független, Exynos 5433-as procis az enyém.

Rámegy ugyanaz, ami az LG G3-on tökéletesen fut (tehát a 2k felbontás nem gond neki), ám a program futása szaggat, kb. 1 fps-sel mozdul a térkép, a gombok érintésére több mp-es késéssel reagál.
Talán az Exynos proci miatt lenne ez, azt nem tudná kezelni a program?
Valaki próbálta szolgáltatós, qualcomm-os procival szerelt készülékkel, azzal hogyan megy?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #257 Dátum: 2014, 11 18, 00:24:28 »
Valaki próbált már hárombetűs navit rárakni? Gyári független, Exynos 5433-as procis az enyém.

Rámegy ugyanaz, ami az LG G3-on tökéletesen fut (tehát a 2k felbontás nem gond neki), ám a program futása szaggat, kb. 1 fps-sel mozdul a térkép, a gombok érintésére több mp-es késéssel reagál.
Valaki próbálta szolgáltatós, qualcomm-os procival szerelt készülékkel, azzal hogyan megy?

Ugyanúgy szaggat. Sajnos nem ekkora felbontáshoz találták ki, gondolom. Jó lenne valami alternatíva, ami kezeli a HERE térképeket. Talán a Nokiának van valamije. Illetve lehet még alternatíva a Sygic is. Ott annyi térképet veszel, amennyire szükséged van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #258 Dátum: 2014, 11 18, 00:29:12 »
Nektek mennyire zavaró? Remélem nem lesz idővel nagyon gáz...mondjuk nekem az s5 kerete alig észrevehetően de mattult, hajszálkarcos lett..ezis alig észrevehető. Ti mióta nyúzzátok?

A Sonynál jobban oldották, ott matt a fém keret.
De előbb vagy utóbb minden készülék kopni fog. A fém keret előnye, hogyha oda ütöd valamihez, akkor talán nem reped el, mint a műanyag.  :shock:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #259 Dátum: 2014, 11 18, 05:27:33 »
Nem hiszem. Root nélkül a Nexus media importer segítségével beolvasható. Rootal a Paragon szoftvere a jó.

Köszi!  egyelőre a root nélkül a lényeg,  ha azon keresztül ki tudom másolni a filmeket pl,  akkor már megérte.

Samsung Note 3 !

Nem elérhető ruphor

• PFC Fan
« Reply #260 Dátum: 2014, 11 18, 07:03:49 »

Melyik verzió van fenn ?

Nem elérhető ruphor

• PFC Fan
« Reply #261 Dátum: 2014, 11 18, 07:10:08 »
De előbb vagy utóbb minden készülék kopni fog. A fém keret előnye, hogyha oda ütöd valamihez, akkor talán nem reped el, mint a műanyag.  :shock:

Én a Note 3-mal jártam úgy, mindig vigyáztam rá, olyan tokban tartottam aminek csak két sarka lógott picit ki. Fémkeret ide vagy oda, basszus kiesett a zsebemből és mindkét kilógó sarka megsérült. Vannak jó szilikon és egyéb tokok már, amik nagyon jól védenek. Igaz nem az eredeti szépségében fog a telefon így tündökölni,mert ruhát kap :)
Ráadásul a Note 3-nál a keret nem cserélhető külön, csak kijelzővel :) Most már szilikon keret és tok is lett. Szerintem a fémkeret ugyanúgy sérülhet. A barátnőm S2-je annyi ütést kapott , betonra, csempére, vagy csak repült és még az alja is lejött, érdekes soha semmi baja nem lett. Látszik kis sérülés, de nem olyan mint az én volt fémkeretes Note 3-nál.   

Nem elérhető Hanti

• PDA: NOTE 4
« Reply #262 Dátum: 2014, 11 18, 07:44:14 »
Én a Note 3-mal jártam úgy, mindig vigyáztam rá, olyan tokban tartottam aminek csak két sarka lógott picit ki. Fémkeret ide vagy oda, basszus kiesett a zsebemből és mindkét kilógó sarka megsérült. Vannak jó szilikon és egyéb tokok már, amik nagyon jól védenek. Igaz nem az eredeti szépségében fog a telefon így tündökölni,mert ruhát kap :)
Ráadásul a Note 3-nál a keret nem cserélhető külön, csak kijelzővel :) Most már szilikon keret és tok is lett. Szerintem a fémkeret ugyanúgy sérülhet. A barátnőm S2-je annyi ütést kapott , betonra, csempére, vagy csak repült és még az alja is lejött, érdekes soha semmi baja nem lett. Látszik kis sérülés, de nem olyan mint az én volt fémkeretes Note 3-nál.

A Note 3 műanyag keretes!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #263 Dátum: 2014, 11 18, 08:17:28 »
Melyik verzió van fenn ?
Próbáltam az nco..-ről származó izraelit, az a legújabb, és most azt, amit LG3-hoz ajánlanak, kifejezetten erre a felbontásra.
Mindkettővel ua.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #264 Dátum: 2014, 11 18, 08:29:18 »

Nem elérhető freeCAM

« Reply #265 Dátum: 2014, 11 18, 09:07:43 »
Nah ja, az s5 műanyag kerete "mattult" több ismerősnél láttam, volt akinek a szilikon alá kerülő por rendesen kivégezte. A note4 kerete elég masszívnak tűnik, bízom benne, hogy a pár hajszálkarc begyüjtésénél megáltt :D

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #266 Dátum: 2014, 11 18, 09:13:27 »
Próbáltam az nco..-ről származó izraelit, az a legújabb, és most azt, amit LG3-hoz ajánlanak, kifejezetten erre a felbontásra.
Mindkettővel ua.
Akkor talán itt be is lehetne fejezni az iGO kitárgyalását, még mielőtt jobban belemélyedne a csapat. :)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #267 Dátum: 2014, 11 18, 13:08:28 »
Akkor talán itt be is lehetne fejezni az iGO kitárgyalását, még mielőtt jobban belemélyedne a csapat. :)
Jajj, én le nem írnám ezt a 3 betűt semmi pénzért... :D

De értettem...

Közben döntöttem, megvettem a Sygic-et, ez a mostani full EU-s, korlátlan licensz 25 €-ért igazán barátinak mondható. Ez fut a Note4 nagyfelbontású kijelzőjén is simán, röccenés nélkül.

A 3betűs navit azért hoztam fel, mert egy külföldi ismerősöm, aki hivatalosan rendelkezik az izraeli példányával, ugyanerre panaszkodik, szaggatás, késés, képernyőkirajzolási problémák.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #268 Dátum: 2014, 11 18, 14:08:14 »
Jajj, én le nem írnám ezt a 3 betűt semmi pénzért... :D

De értettem...

Közben döntöttem, megvettem a Sygic-et, ez a mostani full EU-s, korlátlan licensz 25 €-ért igazán barátinak mondható. Ez fut a Note4 nagyfelbontású kijelzőjén is simán, röccenés nélkül.

A 3betűs navit azért hoztam fel, mert egy külföldi ismerősöm, aki hivatalosan rendelkezik az izraeli példányával, ugyanerre panaszkodik, szaggatás, késés, képernyőkirajzolási problémák.
Nem is az iGO-val van a gond, mert mint tudjuk vannak olyan "szerencsések", akik hivatalosan is tudják használni. A torrentes letöltés emlegetése viszont már igencsak súrolja a warez kategóriát.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

« Reply #269 Dátum: 2014, 11 18, 17:12:33 »
Akinek van fekete színű és kihúza tollat akkor tol helyén fehér a műanyag?  Vagy színrefujt fekete?

Samsung Note 3 !

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #270 Dátum: 2014, 11 18, 17:23:39 »
Akinek van fekete színű és kihúza tollat akkor tol helyén fehér a műanyag?  Vagy színrefujt fekete?

Samsung Note 3 !

Nálam fehér.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #271 Dátum: 2014, 11 18, 18:41:59 »
Hali, másnál fordult már elő, hogy a kamera lefagyott? Csak restart segített...

Am nálam is fehér a tollnál.

« Reply #272 Dátum: 2014, 11 18, 18:43:04 »
Akkor úgy látszik meg kell békülnöm a fehérrel :-(,  én picit gagyinak tartom.

Samsung Note 3 !

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #273 Dátum: 2014, 11 18, 18:58:57 »

Samsung Note 3 !
Inkább szürkés. Exynos 5433-as.
Bár gondolom, ebben nem tér el a Qualcommostól.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #274 Dátum: 2014, 11 18, 20:55:26 »
OTGn keresztül NTFS-t támogatja?

Samsung Note 3 !

nem