Sziasztok ... : )
Az antutu pontot csak tájékoztatásként írtam... utána olvasható az is, de azt félreérthetően tényleg úgy írtam, úgy érthető, hogy az antutu pontokra írtam, hogy nagyon gyors a telefon....
Szóval bővebben.....
A note 4 a note 3 hoz képest is jelentőset gyorsult.
Én szeretem a samsung felső kategóiát. Korábban évekig én is nagy iphone fan voltam egészen pontosan 2012- ig, az s3 ig... Nálam akkor billent át a mérleg, akkor már az iphone 4 nagyon lassú volt az s3 al szemben... Az s2 nél még továbbra is iphone párti voltam, párhuzamosan volt mind a kettő készülékem, de a sim kártya akkor még az iphone ban volt...
Visszatérve a note 4 re. A gyári tárcsázó is gyorsult a note 3 hoz képest, ettől eltekintve a samsungos gyári tárcsázó nekem sem tetszik, nem is azt használom, hanem az ex dialert.... és a chomp smst mellé.
A G3-at és a note 4 et szerintem nem lehet egy lapon említeni, mint már korábban írtam, G3 at kb 3 hétig használtam.... nekem speciel a gyári lg felület nem tetszett, épp úgy, ahogy a note 3 nak vagy a note 4 nek sem tetszik a felülete... de miért van az, pl, hogyha a G3 nál másik launchert teszek fel, akkor az LG health már nem elérhető.... csak gyári launcher alól.... de ezekből az apróságokból rengeteg volt a 3 hét alatt.. de a tapsztalataimat már leírtam pár oldallal feljebb, így nem ismétlem...
A note 4, így fém kerettel nagyon profi lett szerintem, az összeszerelés és s bőrhatású hátlap is nagyon a helyén van. Amit így elsőre észrevettem, hogy utcán, napfényben sokkal jobban látszik a kijelző mint note 3 nál.
A gyári programokon kívül vagy 50 program van fent, amiket használok, szerintem ezzel átlagos felhasználó vagyok, van akinél ettől sokkal több van fent, van akinél kevesebb. Szóval eddig egyetlen egy laggolást, vagy megakadást nem tapasztaltam, a 3GB memória elég a rendszernek, 2 GB kevés lenne szerintem ehhez a kijelzőhöz. A háttérben futó alkalmazások menedzselését újraírta a samu, vagy legalább is a megjelenítését, ami szerintem így jobb lett.
A fényképező részét még nem igazán tudtam tesztelni, az előlapi kamera viszont jó nagy látószügű lett, így aki csoportos szelfiket készít, annak mindképp öröm.. : )
Röviden ennyi, eddig negatívumot nem tapasztaltam, de ha lesz, azt is le fogom írni, épp úgy mint G3 esetében....
Üdv.