Ugyan nem konkrétan a készülékkel kapcsolatos a kérdés, de azért megkérdezem.
Adott tehát a Galaxy Apps nevű program. Ezen belül letöltöttem tartalmakat. Bizonyos tartalmak megjelennek a vásárolt tartalmak között, mások nem. Most volt egy visszaállításom, így annyira nem örültem neki, bár a listából hiányzó tartalmak ingyenesek továbbra is. Viszont mi van akkor, ha már nem lesznek azok? Most, hogy mindent újraraktam, továbbra sem jelennek meg ezek a programok a vásárolt tartalmak között. PlayStore esetében akkor is megjelennek, ha ingyenesek voltak. Ez nekem furcsa.
Egyébként ki mit használ a promóciós programok közül?
Én ajánlani ezeket tudom:
Sketchbook for Galaxy (pro verzió, ingyenes, Galaxy Gifts ki sem adta)
ArtRage (szintén full, Gift nem adta ki)
MyScript Calculator
Hancom Office 2014 (a view alapból telepítve van, ez a full verzió, amivel szerkeszteni is lehet).
Mint írtam is, ezeket a Galaxy Gift nekem nem adta ki (UK BTU ROM), egy google keresés közben találtam őket talán a Samsung saját oldalán, majd ezt követően szereztem be őket. Furcsa, hogy míg a honlapon ezek szerepelnek a Note 4-hez letölthető "ajándékokként", addig maga a Galaxy Gifts meg sem említi őket. Régiónként változhat, hogy mit ad ki a Galaxy Gifts? Vagy ez valami hiba? Már csak azért is, mivel ugye nem adta ki, azonban le tudtam tölteni ingyen.
Bocs, ha a programos résszel valakinek belegázoltam a lelki világába, de úgy gondolom, hogy ez a készülékkel kapcsolatos általános beszélgetésbe belefér. Esetleg ha nem gond, ajánlhatnátok programokat, amiket érdemes kipróbálni / használni, kihasználván a készülék adta lehetőségeket (S Pen, stb.)