Valószínűleg ezért fogom kihagyni a nyalókát is. Nekem nem jön be ez a fehér dominancia.
Plusz a knoxmentes root lehetőség elvesztése.
Amit eddig hallottam, láttam Lollipop újdonságból, fejlesztésből nem akkora durranások, hogy rohanjak telepíteni. Meg tudok lenni nélkülük, főképp ha a serpenyő másik oldalának negatívumait is figyelembe veszem.
Igaz, ha már 4.4.2 vagy 4.4.4 rendszerem lenne, azt könnyebben cserélném az újra.
Az a helyzet, hogy egyre több alkalmazás kapja meg a lehetőséget az ExtSD-re való írásra. Nem tudom, mi az útja-módja ennek, gondolom, a google valamilyen elvárásának kell megfelelni ezzel, de reménykedek benne, hogy egyre több ilyen alkalmazás lesz.
Ami igazán tárhelyzabáló, a videozás, a fotózás, a térképes navigáció (jogtisztán), a zenehallgatás az mind megy továbbra is 4.4-en és szerintem 5.x-en is fog.
Legalábbis remélem.
A színek, a rengeteg világos, nos az nekem sem jön be, ráadásul egy AMOLED-es készüléken a fogyasztást is rendesen agyonvágja. EMIATT kellett volna belenyúlnia a gyári ROM-ba a Samsungnak, nem a saját arculat, meg a TW erőltetése lenne a legfontosabb.
Szerintem.