0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nexus 6-nak gyorsan esik az ára....You are not allowed to view links. Register or Login
Ráadásul licites Tehát ez nem a végleges ár
Kezdodik:-( Nemaaaaar!You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt minden évben el kell játszaniuk? Miért nem lehet legyártani 2 millió készüléket előre? Nem értem a Google-t. Csak meg lehet saccolni mennyi fog fogyni az első hónapban, és annyit legyártatni előre, mem hiszem hogy ne fogyna el.
Ideje lenne mostmar par embert jol helyrerazni a Google-nel, hogy rendbe jojjenek a dolgok!!!!Amerikai Play Nexus oldala: You are not allowed to view links. Register or LoginCsinaltam screenshotot is csak tul nagy a meret. Itt mar ott van a Nexus 6 az oldalon. Elorendeles indul 10/29. Azt irja.Nemet Play Nexus oldala: You are not allowed to view links. Register or LoginMeg a regi link. Nincs Nexus 6.Megorulok ha igaz lesz a pletyka, hogy jovohettol csak amerikaban lesz kaphato a vas. A tobbi orszagokban meg csak november vegen, december elejen.
Na akkor jövö héten indul a mandula. Talán akkor a végleges lollipop frissítés is érkezhet.
Amerikából származó Nexus 6 nálunk használható?Magyar nyelvet lehet elővarázsolni belőle?
Belefutottam a Motorola Droid Turbo nevű telefonjába az XDA-n, és azt kell hogy mondjam, a N6-nak kellett volna olyannak lennie. 5.2-es képernyő, 3800mAh aksi, 3GB ram, QHD kijelző, S805 proci, és árban ugyan ott van mint a N6 (600 USD).
Igy van! Pocketnow.com-on mar van is rola hands on video.
Mivel a motorola közel gyári rendszert rak fel, így a frissítésektől se kell tartani, mert gyorsan lesz rá. Lehet ez lesz majd a N5 után.
5.2 biztos jobb telefonnak mint a 6 és jobb is vele telefonálni, kényelmesebb. Sok helyen olvastam már. Viszont ha bele gondolok a szokásaimba akkor ha egy héten beszélek 15 percet akkor sokat mondok. 6-os nem kicsi, de úgy is csak netezek így arra meg jobb a 6 mint az 5.2 Hiányolom az N6-ból a vezeték nélküli töltést, tutira jó dolog lehet! Meg a nagyobb akksit is. Viszont ha a jelenlegi Kibirja reggeltől estig akkor annak is ki kell gond nélkül. Lehet megvárom azt "Droid Maxx"-ot hogy mégis milyen, de 1,5 éve Nexus -t akartam, most nem mondok le róla Párom is unja már samuekat, rá beszélem a 4,2 helyett erre az 5.2es Moto-ra
Mar eleve az, hogy UNLOCKED teves. Ugyanis Nexusnal nem beszelhetunk LOCKED keszulekrol!
Ez szerintem csak az amcsik miatt írják, náluk ismeretlen volt korábban a független fogalma.
Se vezetéknélküli töltés, se LED, 650 USD... Nexus ez egyáltalán? A 6 col nagy. Nem fér a zsebedbe. Ha táskában hordott multimédiaeszközt akarok, akkor veszek egy tabletet 7-10" között és jobban járok.