Döntöttem. Elvesztettem a Samsung szüzességemet!
KNOX-om 0x1 lett, de nem bánom! Feltettem egy custom recoveryt és telepítettem a fehér cuccokat amiket előző hozzászólásomban linkeltem. Hát sajna összeomlott minden. Hardreset újratelepítés, odin, root recovery stb. Tiszta romra sem ment fel vagyis úkra összedőlt minden, de akkor már ugye a KNOX-om ugrott. Hát... na mondom engem nem fog megvezetni egy telefon sem, pláne így, hogy elvileg mindent csinálhatok amit csak akarok, mert a gari így is úgy is ugrott (hacsak nincs szerencsém). XDA-n olvastam, olvastam, olvastam, mire találtam egy olyan bejegyzést, hogy omega romon tökéletesen megy a módosítás. Akkor újra gyalu, Omega fel, fehérítés fel, és láss csodát! Tökéletesen működik. Minden tökéletes nincs fc, még egyszer sem akadt, bár tele van omegás javarészt jó cucokkal. Persze az omegás boot képernyőt és a többi omegás cicomát azonnal eltüntettem, és van egy nagyon király, gyors és szép S5 telcsikém. Még az akksi időre leszek kíváncsi. Egyébként minden tökéletesen megy rajta, xposed-től a lépésszámlálóig