Vmi nem okés, mostanra sikerült belakni szép meg minden viszont a RAMom az 50és 150Mb között mozog. Pedig Grenfyvel kipucoltam még a rendszer alkalmazásokat is, és mindent amit tudtam. Viszonyítás képpen ezelött egy XPeria SPm volt ugyan úgy 1Gb ugyan úgy 4.4.4 és ugyan ezek a programok és ott 400-450Mb volt általába mindig. Csinál pl olyanokat h nem akar felébredni max az gombsor világít fehéren de a kép sötét. Kiváncsiság kedvéért futtattam egy Antutu-t 20600 pont. Miközbe elvileg 25-26 ezer körül kéne lennie. Az aksi meg hát 5óra 30perc használat ebből 1,5 óra kijelző és 45%...semmi játék semmi LTE csak wifis böngészés meg állítgatás. Tudom h a teló jó, azt is h a RAM is és h én csesztem el vmit de mit?
Egyrészt én azt mondom, hogy hagyd az Antutut, meg az ilyen dolgokat, mert felesleges. Mondanak egy számot, ami vagy tetszik, vagy nem, de a készülék konkrét működéséről, hogy mennyire korrekt, semmit nem mond. Inkább tégy fel egy CPU Spy-t, hogy lásd hogy működik, hogy alszik, többre mégy vele.
Ezt a Rom-ot, rohanva tettem fel Greenify-t állítottam csak be. Se XPosed, se semmi nem került fel, Tibi-vel sem hibernáltam semmit, most előszőr törölgetni sem törölgettem semmit, és a teló kiválóan megy, 420-580 között van a foglalt memória, bármit csinálok.
A letöltött alkalmazásokból, ha kitörölgetsz, nincs baj, de a rendszeralkalmazásokból, nem árt, ha tudja az ember, hogy amit kitöröl, az mit csinál, és legfőképpen azt, hogy milyen más rendszeralkalmazásokkal van még kapcsolatban, ami esetlegesen nem fog menni emiatt, vagy állandóan futni, indulni akar, stb.stb.
Egyszóval tedd fel az egészet, ahogyan van, és legfeljebb tibi-vel fagyassz amit akarsz, óvatosan, és ha gubanc van, akkor csak kiolvasztod, és visszaállt minden. Egy új Rom belakása (ennek a Rom-nak a kivételével, mint azt feljebb írtam), nálam általában egy hét, amire beáll minden, minden beállítás a helyére kerül, és minden optimális lesz. De ehhez nyomkodni kell, figyelni kell, próbálkozni kell.