Mi miota tartozunk az atlag felhasznalokhoz? Ha neked az autodon elkopik az abroncs veszel egy uj autot? A Safari egy hulladek bomgeszo. Ezt meg a nagy Apple fanok is elismerik. Van mas alternativa szerencsere.
Ha hulladék a Safari, akkor letöltök mást. Pl. Chrome. Ezt használom ezen és a Mac-en is. Mint ahogyan nem használtam soha Androidon a gyári böngészőt sem. Én már szerencsére "átlag felhasználó" vagyok. Már nem romozgatok, mutyizok mint a régi winmo időkben. Nem kell naponta kipróbálnom új romokat, mint régen. Köszönöm, jól elvagyok az Apple által megalkotott rendszerrel. Belenyugszom abba, hogy nincs egyedi telefonom, nincs widgetem, nincs tele az állapotsorom mindenféle információval (szabad ram, szabad táhely, hőmérséklet, légnyomás, etc.), mert egyszerűen működik a készülékem. Nekem ez a lényeg. Ha nem vagyok elégedett a gyári programokkal, akkor szerencsére az Apple által ellenőrzött programot letöltöm, és az biztosan működni fog. Mert azt az appot iPhonera készítették, nem "valamilyen Androidra", ami ha szerencsém van működik. Tehát egy elégedett tulaj vagyok, akit nem érdekel hogy az Apple mondja meg mit hogyan használjon, mert egyszerű vagyok.
Ellenben ha nem tetszik az iránya, akkor váltok!!!!