2024, 12 21, 01:55:59

Szerző Téma: iPhone 6 és 6 Plus  (Megtekintve 113215 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #300 Dátum: 2016, 01 10, 23:21:46 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Na jó, ez kicsit ostobán hangzott.

Szóval nem tudok dönteni. Ismerem az "Erő" mindkét oldalát. :D
Jelenleg az elmúlt 1.5 év kimaradt az almás életből, előtte közel 3 évig viszont azzal telt. Nem követtem a változásokat iOS szempontjából, csak sodródtam.

Bocs, sajnos az előző szerkesztésével elkéstem.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Helyedben megvárnám a sgs7-et. Amúgy a plus szerintem túl aránytalan. Csúnya is ebben a kivitelben. Akkor inkább sima 6s. Nagyon nem fényképezek,nem is hiányzik a stabilizátor. Nekem csak 6 óta van epöl telóm,de hatalmas ios fejlődést nem érzek. Igaz ez android fronton is igaz. Jó kis gép 6s,de már nem vennék. Megvárnám a 7-et vagy sgs7

Az én iPhone  6s készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #301 Dátum: 2016, 02 24, 11:45:59 »
Sziasztok! Egy 6s+ 64Gb-tal csatlakoztam a táborhoz. Ez az első ios rendszerű készülékem. A gépem mac El Capitannal. Sikerült feltérképeznem a telefont, és beállítottam az ízlésem szerint. Viszont lenne egy kissé specifikus kérdésem.
A Handoff funkciót szeretném kihasználni a gépem és a telefon között. A nehézség az a dologban, hogy ahol a gépem van, ott nincs telefonos térerő, ezért szeretném a házban 1 szinttel feljebb az iphone-t handoffal használni, mert akkor fogadni tudom a hívást a "pincében".
Az a gond, hogy Bt kapcsolat kéne, de ahhoz is távol vannak így.
USB-vel vezessek fel egy Bt egységet, hogy párosítani tudjam őket?
Szerintetek hogy tudom ezt megoldani?  :ima:

Nem elérhető 1stvan

« Reply #302 Dátum: 2016, 02 26, 21:11:38 »
Akkor ez a topik durván áll ezek szerint.  :olvass:

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #303 Dátum: 2016, 02 27, 07:43:30 »
Sziasztok! Egy 6s+ 64Gb-tal csatlakoztam a táborhoz. Ez az első ios rendszerű készülékem. A gépem mac El Capitannal. Sikerült feltérképeznem a telefont, és beállítottam az ízlésem szerint. Viszont lenne egy kissé specifikus kérdésem.
A Handoff funkciót szeretném kihasználni a gépem és a telefon között. A nehézség az a dologban, hogy ahol a gépem van, ott nincs telefonos térerő, ezért szeretném a házban 1 szinttel feljebb az iphone-t handoffal használni, mert akkor fogadni tudom a hívást a "pincében".
Az a gond, hogy Bt kapcsolat kéne, de ahhoz is távol vannak így.
USB-vel vezessek fel egy Bt egységet, hogy párosítani tudjam őket?
Szerintetek hogy tudom ezt megoldani?  :ima:

A távolság áthidalására  megoldás lehet az usb ötlet, de szerintem egyszerűbb ha egy lant leengedsz a pinyóba hisz ha minden igaz ez internet kapcsolaton is kommunikál.

Nem elérhető 1stvan

iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #304 Dátum: 2016, 02 27, 08:28:16 »
Van lent net a gépen. Mégsem működik úgy.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #305 Dátum: 2016, 02 27, 09:45:17 »
Van lent net a gépen. Mégsem működik úgy.

Hát pedig az apple azt írja, hogy ha ugyan arra a hálózatra csatlakozol akkor műkszik a funkci.
Itt el tudod olvasni, hogy, hogyan kell, hátha valamit rosszul állítottál be?

Nem elérhető 1stvan

« Reply #306 Dátum: 2016, 02 27, 14:16:42 »
A leírásban is említi a Bluetooth-t, de a telefonos résznél már nem írja. Mindegy, elszórakozok vele :-)

Nem elérhető tucsix30

• PFC Fan
  • PDA: Note4,note5,s6,
  • PDA ROM: 5.1.1
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #307 Dátum: 2016, 03 25, 09:19:40 »
Sziasztok.Mai naptol en is beleptem az ios klub-ba.megvettem az Apple csucs keszuleket :) Vettem egy Apple iPhone 6s plus 128Gb-os vasat.Na de ne hogy csak dumaljak tulajdonkepp kerdesem is lenne.Szoval az appstore-ban rengeteg program van ami fizetos.Van valami lehetoseg arra hogy a progikat ingyen leszedjem?Mondjuk kellene valami jo kis Navi progi.Androidon volt a Nokia Here nevu app ami nekem nagyon tetszik.Szoval van hasonlo navi progi?Koszi elore is a valaszokat

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #308 Dátum: 2016, 03 26, 11:58:54 »
Sziasztok.Mai naptol en is beleptem az ios klub-ba.megvettem az Apple csucs keszuleket :) Vettem egy Apple iPhone 6s plus 128Gb-os vasat.Na de ne hogy csak dumaljak tulajdonkepp kerdesem is lenne.Szoval az appstore-ban rengeteg program van ami fizetos.Van valami lehetoseg arra hogy a progikat ingyen leszedjem?Mondjuk kellene valami jo kis Navi progi.Androidon volt a Nokia Here nevu app ami nekem nagyon tetszik.Szoval van hasonlo navi progi?Koszi elore is a valaszokat

Meg kell venni a programokat.
Nokia here azt hiszem van ios-re is, meg a sygicböl is van ingyenes, de pár nap után ha nem veszed meg akkor nem lesz hangos a navi.
Komolyan nem értem azt aki ennyiért vesz telot sajnál még plusz 5-10ezret progikra?

Tapatalkkal küldve az én PLK-L01 eszközömről

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #309 Dátum: 2016, 03 27, 19:26:16 »

Google maps vagy anno ingyenes volt a igo Magyarország

Nem elérhető 1stvan

« Reply #310 Dátum: 2016, 03 29, 21:01:25 »

Én egy hónapja tértem át a "sötét oldalra" Androidról. Elég komolyan nyomtam az Android vonalat előtte, romolás stb. Ott ha kellett egy progi, eleinte kerestem egy tört verziót és azzal elvoltam. Később inkább megvettem, mert nem annyira drágák és ha nem tetszik még ott a lehetőség a visszatérítésre (mégha nem is sok).
Mikor átálltam ios-re az volt a fontos, hogy minden olyan igényem szolgálja ki amit az android megadott. A többi az új rendszer adta különbségek és használhatóság.
2 nap alatt minden szükséges dolgot sikerült belőnöm. Azóta sem bántam meg a váltást.
Viszont meg kell venni ami kell. Én is ráköltöttem appokra kb 10-15e Ft-ot, de ez az igényeim miatt van így (drága kamera app, fotós app, képszerkesztő pár játék stb).
És ha nem alkalmazáson belül vásárolsz, akkor 15 napod van tesztelni és visszatérítést tudsz kérni rá, ha mégsem jön be. Én kb 3 appnál kértem ilyet, mert jobbat találtam helyette.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #311 Dátum: 2016, 03 31, 16:36:01 »
Én egy hónapja tértem át a "sötét oldalra" Androidról. Elég komolyan nyomtam az Android vonalat előtte, romolás stb. Ott ha kellett egy progi, eleinte kerestem egy tört verziót és azzal elvoltam. Később inkább megvettem, mert nem annyira drágák és ha nem tetszik még ott a lehetőség a visszatérítésre (mégha nem is sok).
Mikor átálltam ios-re az volt a fontos, hogy minden olyan igényem szolgálja ki amit az android megadott. A többi az új rendszer adta különbségek és használhatóság.
2 nap alatt minden szükséges dolgot sikerült belőnöm. Azóta sem bántam meg a váltást.
Viszont meg kell venni ami kell. Én is ráköltöttem appokra kb 10-15e Ft-ot, de ez az igényeim miatt van így (drága kamera app, fotós app, képszerkesztő pár játék stb).
És ha nem alkalmazáson belül vásárolsz, akkor 15 napod van tesztelni és visszatérítést tudsz kérni rá, ha mégsem jön be. Én kb 3 appnál kértem ilyet, mert jobbat találtam helyette.
Erről a visszatérítésről nem hallottam. Hogyan kell véghezvinni?

Nem elérhető 1stvan

« Reply #312 Dátum: 2016, 03 31, 21:03:09 »
Erről a visszatérítésről nem hallottam. Hogyan kell véghezvinni?
Itt leírják lépésről lépésre:

Ahogy ott is írják, a program a gépeden marad (nem úgy mint a Play-es visszavonásnál, ahol törlődik) 14 napod van kipróbálni, addig bármikor kérheted vissza az árát.
Persze 1 euros programoknál annyira nem lényeges ez, de pl egy 10-20 euros komolyabb appnál, ami nem azt tudja amit elképzeltél, már megéri visszakérni az árát.
Pl nekem volt egy F1-es játék, ami nagyon gagyi volt és visszaigényeltem. De volt kamera alkalmazás is ami nem használta a 6s+ gyári optikai stabilizátorát, úgy pedig semmit sem ért ezért azt is visszaigényeltem. De amit használok is, az mind ki van fizetve, szerintem így korrekt, ha már a fejlesztő valóban értékelhetőt alkotott.

Viszont ez nem keverendő az alkalmazáson belüli vásárlással. Ott letöltöd az appot ingyen (vagy fizetni is kell érte) és vannak extra opciók, amiért akkor kell fizetni, ha neked pont az kell. Olyankor, mikor meg akarod venni azt a funkciót, ki is írja, hogy nem térítik vissza az árát. Egyébként ez kezd a jobb appoknál elterjedni, mert így az app nagy része ingyenes, a legjobb funkciókért pedig csak úgy tudsz fizetni, hogy nem térítik vissza. A Play áruházban is vannak ilyen alkalmazások. Genya módszer, mert így hiába nem tetszik amiért fizettél, nincs visszaút. Max lehet írni a fejlesztőnek, hogy ha pénzért adja, csinálja meg jól :-)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #313 Dátum: 2016, 03 31, 23:28:30 »
Itt leírják lépésről lépésre:

Ahogy ott is írják, a program a gépeden marad (nem úgy mint a Play-es visszavonásnál, ahol törlődik) 14 napod van kipróbálni, addig bármikor kérheted vissza az árát.
Persze 1 euros programoknál annyira nem lényeges ez, de pl egy 10-20 euros komolyabb appnál, ami nem azt tudja amit elképzeltél, már megéri visszakérni az árát.
Pl nekem volt egy F1-es játék, ami nagyon gagyi volt és visszaigényeltem. De volt kamera alkalmazás is ami nem használta a 6s+ gyári optikai stabilizátorát, úgy pedig semmit sem ért ezért azt is visszaigényeltem. De amit használok is, az mind ki van fizetve, szerintem így korrekt, ha már a fejlesztő valóban értékelhetőt alkotott.

Viszont ez nem keverendő az alkalmazáson belüli vásárlással. Ott letöltöd az appot ingyen (vagy fizetni is kell érte) és vannak extra opciók, amiért akkor kell fizetni, ha neked pont az kell. Olyankor, mikor meg akarod venni azt a funkciót, ki is írja, hogy nem térítik vissza az árát. Egyébként ez kezd a jobb appoknál elterjedni, mert így az app nagy része ingyenes, a legjobb funkciókért pedig csak úgy tudsz fizetni, hogy nem térítik vissza. A Play áruházban is vannak ilyen alkalmazások. Genya módszer, mert így hiába nem tetszik amiért fizettél, nincs visszaút. Max lehet írni a fejlesztőnek, hogy ha pénzért adja, csinálja meg jól :-)
Jól értelmezem,hogy simán vissza kérem a pénzt és tudom használni ugyanúgy tovább? Wtf

Nem elérhető 1stvan

iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #314 Dátum: 2016, 04 01, 07:17:38 »
Jól értelmezem,hogy simán vissza kérem a pénzt és tudom használni ugyanúgy tovább? Wtf
Jól. Csak frissíteni nem tudod és újra letölteni.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #315 Dátum: 2016, 04 01, 21:43:01 »
Tudtok olyan programot androidra ami olyan,mint itt ioson a barátok app?

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #316 Dátum: 2016, 06 01, 14:52:26 »
Sziasztok!

Hosszú több éves iPhone-os időszakom után áttértem samsungékhoz, de kb eddig bírtam ezért gondlkodom a visszatérésről. Ezért szeretném kérdezni hogy a 6S-el milyen tapasztalataitok vannak?
Érdemes ebben gondolkodni, vagy a "régi" jól bevált sima 6hoz térjek vissza? :)

Köszi :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #317 Dátum: 2016, 06 03, 09:49:24 »
Hosszú több éves iPhone-os időszakom után áttértem samsungékhoz, de kb eddig bírtam ezért gondlkodom a visszatérésről. Ezért szeretném kérdezni hogy a 6S-el milyen tapasztalataitok vannak?
Én ugyan nem váltottam 6-ról 6S-re, de ha nem sokkal drágább, az utóbbi természetesen jobb. Az akksi egy picit gyengébb, de ez csak akkor jön ki, ha megy a kijelző, készenlét kb. ugyanaz. A 3D Touch-ot már a legtöbb alkalmazás támogatja, és valóban lehet vele időt spórolni, csak némi megszokást igényel a használata. A dupla RAM sok ablakos böngészésnél jön jól, illetve hosszabb távon (iOS 10-11?) minden bizonnyal simább működést fog eredményezni.

Nem elérhető piros1117

• PFC Fan
  • PDA: samsung galagxy spica
  • PDA ROM: i570EXXJD1
« Reply #318 Dátum: 2016, 06 05, 19:31:41 »
Sziasztok !

Olvastam rengeteg hozzászólást és csak ámulok és bámulok!
Nagyon sok ember alkot véleményt olyan dologról amit még nem próbált!
Nem akarok senkit rábeszélni az ios ra vagyis az iphone .ra ,de én nagyon sok androidot kipróbáltam .
A galaxy ace volt a kezdés és a galaxy s 6 volt a vége.
Nagyából ezekre emlékszem:Vodafone smart,galaxy spica,galaxy s s2, s3, s4,s5,s6s6 edge,galaxy note 1,2,3,4,5,huawei mate7 honor 7 p8 .de nem sorolom tovább.
Mind nagyon jó készülék de nem stabilak.
Mindig akadt valami gond vagy szoftwearesen vagy hardver terén!
Csak óvatosan a szavakkal mert egy falusi paraszt gyerek szerintem mindegyik telefont ketté tudja törni .
Ez nem teszt ez lejáratás. mert tapasztalat ,hogy én mint karbantartó dolgozom és nem kímélem a  telefonom
kap amit megérdemel és az iphone 6 birta a kiképzést csak az újdonság hajtott a 6s felé.
Ki kel próbálni és nem vaktában ítélkezni!!!

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #319 Dátum: 2016, 06 08, 18:31:41 »
Sziasztok!

Köszi :)
Mindenképp megvárnám a 7-et. Nem adnék nagy pénzt 6s-ért. Csak azért vettem,mert céges előfizuval 120k volt 64 GB-os.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #320 Dátum: 2016, 06 14, 06:10:15 »
Sziasztok. Úgy döntöttem nem várok tovább. Visszatértem :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #321 Dátum: 2016, 06 24, 14:55:09 »
Sziasztok. Úgy döntöttem nem várok tovább. Visszatértem :)
Ez nem az S6 EDGE topik.  ;)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #322 Dátum: 2016, 06 24, 15:33:50 »
Ez nem az S6 EDGE topik.  ;)

Szerintem onnan tért vissza az almához.

Küldve az én SM-G935F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #323 Dátum: 2016, 07 06, 14:24:16 »
Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy amit Play áruházban megvettél alkalmazást, az IOS-on is ugyanúgy használható vagy újra meg kell venni?
Köszi a választ

Nem elérhető 1stvan

« Reply #324 Dátum: 2016, 07 11, 10:51:41 »
Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy amit Play áruházban megvettél alkalmazást, az IOS-on is ugyanúgy használható vagy újra meg kell venni?
Köszi a választ
Mivel ez egy teljesen más platform, mindent meg kell venni újra.