Erről a visszatérítésről nem hallottam. Hogyan kell véghezvinni?
Itt leírják lépésről lépésre:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAhogy ott is írják, a program a gépeden marad (nem úgy mint a Play-es visszavonásnál, ahol törlődik) 14 napod van kipróbálni, addig bármikor kérheted vissza az árát.
Persze 1 euros programoknál annyira nem lényeges ez, de pl egy 10-20 euros komolyabb appnál, ami nem azt tudja amit elképzeltél, már megéri visszakérni az árát.
Pl nekem volt egy F1-es játék, ami nagyon gagyi volt és visszaigényeltem. De volt kamera alkalmazás is ami nem használta a 6s+ gyári optikai stabilizátorát, úgy pedig semmit sem ért ezért azt is visszaigényeltem. De amit használok is, az mind ki van fizetve, szerintem így korrekt, ha már a fejlesztő valóban értékelhetőt alkotott.
Viszont ez nem keverendő az
alkalmazáson belüli vásárlással. Ott letöltöd az appot ingyen (vagy fizetni is kell érte) és vannak extra opciók, amiért akkor kell fizetni, ha neked pont az kell. Olyankor, mikor meg akarod venni azt a funkciót, ki is írja, hogy nem térítik vissza az árát. Egyébként ez kezd a jobb appoknál elterjedni, mert így az app nagy része ingyenes, a legjobb funkciókért pedig csak úgy tudsz fizetni, hogy nem térítik vissza. A Play áruházban is vannak ilyen alkalmazások. Genya módszer, mert így hiába nem tetszik amiért fizettél, nincs visszaút. Max lehet írni a fejlesztőnek, hogy ha pénzért adja, csinálja meg jól :-)