2024, 12 19, 08:45:45

Szerző Téma: iPhone 6 és 6 Plus  (Megtekintve 113100 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #275 Dátum: 2015, 10 23, 19:29:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Mostanság nagyon rákattantam  az Iphon-ra, és elhatároztam, hogy veszek is egyet a T.-től,
de ismerőseim próbálnak lebeszélni róla.
Mondván, az androidhoz képest butított a kezelőfelület, menürendszer..
Hogy minden szolgáltatás egy idő után fizetős lesz, kevés az ingyenes program...
A Cloudnál mondták, hogy betelt az 5gb. tárhely, de a "telon" még van plusz adat(kb. 2giga), és így nem engedi megnyitni a felhőt, mert szinkronizálni akar automatikusan, viszont hely meg nincs. :(
Ha kikapcsolják a szinkronizálást elvesznek az adatok.
Sehonnan nem tudnak belépni a felhőbe, a fizetős bővített tárhelyet nem szeretnék igénybe venni.
Ilyesformán nem tudják a(családi) képeket sem megnézni.
Áll. a zene lejátszó is fizetős......
Szóval a véleményeteket szeretném kérni!
Mint a fenti problémával kapcsolatban, mint a használhatósággal kapcsolatban is.
A játék része nem érdekel, csak a net, wifi, zene-videó(offline), gps..
Ill. 3D-s samu tv-vel össze lehet-e kapcsolni(párosítani)?
Ill, hogy függetleníteni lehet-e, hogy esetleg más kártyával tudjam használni?!
Előre is köszönöm mindenkinek aki által előrébb juthatok!  :D

Hali!
Az ismerőseid fanatikus androidosok, úgy ahogyan jómagam is.. Most is van még egy ZTE Nubia Z9 Classic az iPhone 6S mellé.
Viszont imádom az Apple-t.. Mivel egyszerűen tökéletes, csak meg kell tanulni használni.
Ezért a barátaid tévednek. Minden puding próbája az evés! Aki nem tette nem kompetens az ügyben . Így azokra kár is figyelned.
Az iCloud: még sosem volt gond vele. Netán sokat fényképezel akkor szűkös lehet az 5GB. Ezért akkor érdemes kikapcsolni a fotók szinkronját.
Érdemes vmi felhőt tartanod.. Van elég sok es ingyenes is. Mega alapból 50GB ingyenes..na de nekem meg pont az nincs.. :D - de vmi kell uúgy mint androidon is! Nekem van Kínában 1TB ingyen, 8GB Dropbox, 2x3TB WD MyCloud otthoni Nas szerver. Ezeket mind a saját vagy külső alkalmazásból el tudom érni.
A zene lejátszója fizetős????? -mármint az online része? Igen uúgy mint a Google-nál! Egyébként offline lejátszáshoz azt másolok bele amit akarok! A sajat zenéimért nem kérnek pénzt! :D Abba nem szól bele semmi.. Az online zenékért fizetni kell. Az új Rádió talán három hónapig ingyenes.-de a Tuneln Radio alternatívaként itt is meg van. Vagy a music.163.com, aminek az app-ja uugy elérhető a App Store-ból.
3D Samuval összeköthetö. Nekem UE55ES8000 van es a ArkMC Pro fizetös appon(ami csak 4,99 €!!!!) keresztül tudok vele mindent  streaming-elni.
Függetlenítésben nem vagyok járatos.. Minden kütyünk alapból független.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #276 Dátum: 2015, 10 23, 23:18:17 »

Hali!
Az ismerőseid fanatikus androidosok, úgy ahogyan jómagam is.. Most is van még egy ZTE Nubia Z9 Classic az iPhone 6S mellé.
Viszont imádom az Apple-t.. Mivel egyszerűen tökéletes, csak meg kell tanulni használni.
Ezért a barátaid tévednek. Minden puding próbája az evés! Aki nem tette nem kompetens az ügyben . Így azokra kár is figyelned.
Az iCloud: még sosem volt gond vele. Netán sokat fényképezel akkor szűkös lehet az 5GB. Ezért akkor érdemes kikapcsolni a fotók szinkronját.
Érdemes vmi felhőt tartanod.. Van elég sok es ingyenes is. Mega alapból 50GB ingyenes..na de nekem meg pont az nincs.. :D - de vmi kell uúgy mint androidon is! Nekem van Kínában 1TB ingyen, 8GB Dropbox, 2x3TB WD MyCloud otthoni Nas szerver. Ezeket mind a saját vagy külső alkalmazásból el tudom érni.
A zene lejátszója fizetős????? -mármint az online része? Igen uúgy mint a Google-nál! Egyébként offline lejátszáshoz azt másolok bele amit akarok! A sajat zenéimért nem kérnek pénzt! :D Abba nem szól bele semmi.. Az online zenékért fizetni kell. Az új Rádió talán három hónapig ingyenes.-de a Tuneln Radio alternatívaként itt is meg van. Vagy a music.163.com, aminek az app-ja uugy elérhető a App Store-ból.
3D Samuval összeköthetö. Nekem UE55ES8000 van es a ArkMC Pro fizetös appon(ami csak 4,99 €!!!!) keresztül tudok vele mindent  streaming-elni.
milyen az s papa? Elvileg én is veszem. Igaz előfizusan jó áron

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #277 Dátum: 2015, 10 24, 07:41:09 »
milyen az s papa? Elvileg én is veszem. Igaz előfizusan jó áron

Szia!
Nem szükséges a váltás a 6-rol, de megéri. Szerintem sokkal jobb. (y)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető llcseh

• PDA: Samsung GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUAMF6
« Reply #278 Dátum: 2015, 10 24, 12:04:51 »
Hali!
Minek él az ki nem tudja mi a jó?
Minek él az ki nem tudja mi való?

Nem elérhető llcseh

« Reply #279 Dátum: 2015, 10 24, 20:34:04 »
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors segítséget!  :ok:
Megnyugodtam kicsit.
Az ismerősök nem droidosok, kb. egy éve hasznának Iphone-t.
De ezek szerint nem értenek hozzá.
Azt mondták, hogy ha kikapcsolják az aut. szinkronizálást, elvész minden kép, videó, ...
Belépni meg nem tudnak az ICloudba mert túl sok adat van a "telón", (konkrétan 7giga, a tárhely meg 5.
Ezért a csatlakozásnál, azt írja, hogy nem tud szinkronizálni, szóval patt helyzetben vannak.
Szóval 6s a jobb, megnézem mi van a T-nél, és mennyiért. 
A függetlenítésről kérnék még bővebb információt!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #280 Dátum: 2015, 10 25, 10:25:27 »
sziasztok,teljesen szüz iphone,balek kérdés,van nálam 1 iphone 6 ,ha hivnak ,csak felvenni lehet,elutasitani nem,most mi ez? be lehet állitani,vagy ez ennyi?,mert akkor az év vicce.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #281 Dátum: 2015, 10 25, 14:53:04 »
sziasztok,teljesen szüz iphone,balek kérdés,van nálam 1 iphone 6 ,ha hivnak ,csak felvenni lehet,elutasitani nem,most mi ez? be lehet állitani,vagy ez ennyi?,mert akkor az év vicce.
"Minden esetben a lezárógomb egyszeri megnyomásával le lehet halkítani a hívást, kétszeri megnyomással pedig elutasíthatjuk azt. "
iOS 8.4 -töl sajnos kicsit macerás... Lezárt képernyőnél csak a csuszka van, igy az üzenetre lepve némíthatod el a hívást. Persze nem kell üzit is küldeni. Tehát uugy egy mozdulatos, mintha kinyomnád a piros gombbal. Feloldott képernyőnél viszont megjelenik az elutasítás lehetősége. Van benne " kulturált " logika. Hiszen a hívó fel mikor hallja, hogy kinyomjak két csörgés után az néha nem jóleső. Igy meg csak csörög és csörög. Vagy elutasítod szöveges üzenettel. Feloldott képernyőnél meg eldönthetem, hogy utálatos módon kinyomom, mert épp el vagyok foglalva vmi app-val. Ez is csak megszokás kérdése...

Nem elérhető Fricy78

• Droidica Blog
  • PDA: Iphone 6 Plus
  • PDA ROM: IOS 8.3
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #282 Dátum: 2015, 10 27, 14:21:51 »

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors segítséget!  :ok:
Megnyugodtam kicsit.
Az ismerősök nem droidosok, kb. egy éve hasznának Iphone-t.
De ezek szerint nem értenek hozzá.
Azt mondták, hogy ha kikapcsolják az aut. szinkronizálást, elvész minden kép, videó, ...
Belépni meg nem tudnak az ICloudba mert túl sok adat van a "telón", (konkrétan 7giga, a tárhely meg 5.
Ezért a csatlakozásnál, azt írja, hogy nem tud szinkronizálni, szóval patt helyzetben vannak.
Szóval 6s a jobb, megnézem mi van a T-nél, és mennyiért. 
A függetlenítésről kérnék még bővebb információt!

A szinkronizálást nem kell kikapcsolni, csak a képek és az email szinkronizálását és máris lesz tárhelyed. Az eszközről az alkalmazásokat nem menti, csak az appstoreos linkjét, így biztos nem fog betelni. Én két telefonról mentek mindent az email és a képek kivételével és 500 mega a mentés összesen. Mikor fog betelni az 5 gb, na ez jó kérdés. A t-nél függetleníteni, ha előfizetéssel veszed, csak a hűségidő lejárta után tudsz, azt is 17000 ft-ért. Alkalmazások közül tényleg van sok fizetős is, de szinte mindennek meg van az alternatív ingyenes párja. Tény, hogy az iost nem lehet úgy testre szabni, mint az androidot, de sokkal jobb is nála szerintem (mondom ezt úgy, hogy rendszeresen cserélgettem a telóimat android és ios között egészen 1 évvel ezelőttig).

Patatalppal Iphone 6S-rűl :)
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól
odabaszol ásóval, oszt haladsz tovább!

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #283 Dátum: 2015, 10 31, 09:56:31 »
Megvan az s

Nem elérhető llcseh

« Reply #284 Dátum: 2015, 11 03, 19:35:37 »
A szinkronizálást nem kell kikapcsolni, csak a képek és az email szinkronizálását és máris lesz tárhelyed. Az eszközről az alkalmazásokat nem menti, csak az appstoreos linkjét, így biztos nem fog betelni. Én két telefonról mentek mindent az email és a képek kivételével és 500 mega a mentés összesen. Mikor fog betelni az 5 gb, na ez jó kérdés. A t-nél függetleníteni, ha előfizetéssel veszed, csak a hűségidő lejárta után tudsz, azt is 17000 ft-ért. Alkalmazások közül tényleg van sok fizetős is, de szinte mindennek meg van az alternatív ingyenes párja. Tény, hogy az iost nem lehet úgy testre szabni, mint az androidot, de sokkal jobb is nála szerintem (mondom ezt úgy, hogy rendszeresen cserélgettem a telóimat android és ios között egészen 1 évvel ezelőttig).

Nem elérhető llcseh

« Reply #285 Dátum: 2015, 11 03, 19:57:26 »
Azt mondták, nem tudnak kapcsolódni az Icloudhoz, mert szinkronizálni akar. A tárhely betelt,  a telón meg sok a kép.
Így nem tud szinkonizáni sem.
Utánanéztem a függetlenítésnek, a T.-nél kb. 17 ft. Hűségidő lejárta után elvileg.
Gondoltam a T.-től elhozom az Iphone-t, és veszek egy másik kártyát hozzá, nagy nettel, olcsóért. :)
Gondolom a szolgáltató ezt nem támogatja, nem érdeke. Szóval átgondolom még, hogy lenne jó!

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 345
  • PDA: galaktikus s5
  • PDA ROM: 123
« Reply #286 Dátum: 2015, 11 08, 08:27:53 »
Sziasztok

Asszonynak vettünk egy 6plus S t.    A régi sima4 készülékről minden adatot sikerült a menteni képek kontaktok etc...  Viszont az egyik játék amivel már 3 éve tolja az 1 első szintről indul neki.    A játékban nem találtam mentés lehetőséget.  Valami tipp?!

Nem elérhető Fricy78

• Droidica Blog
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #287 Dátum: 2015, 11 19, 11:41:17 »

Sziasztok

Asszonynak vettünk egy 6plus S t.    A régi sima4 készülékről minden adatot sikerült a menteni képek kontaktok etc...  Viszont az egyik játék amivel már 3 éve tolja az 1 első szintről indul neki.    A játékban nem találtam mentés lehetőséget.  Valami tipp?!

Ha a játék ment a Game Centerbe, akkor tudnia kell onnan folytatni ahol tartott, de ehhez be kell jelentkezni a game centerbe. A másik ha van facebook bejelentkezési lehetőség akkor azzal is menthető az állás.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #288 Dátum: 2015, 11 22, 11:42:49 »
Sima iCloud/iTunes mentés után az új készülékre visszaállítva meg szoktak maradni az állások.

Nem elérhető tubas45slp

• PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #289 Dátum: 2015, 11 30, 19:30:40 »
Sziasztok!
Kezdő IOS-es vagyok egy 6s-sel.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy létezik e olyan, hogy valódi pénzes pokerklienst rakjak a telefonra?Csak játékpénzest találtam,de az nem köt le :) A UK Appstore kínálatában van, azt írja az appstore,de letölteni nem engedi.Azt mondták másik apple ID-t kell létrehozni,de azt hogy?
Valamint letöltőoldalról hogy tudok programot telepíteni a telefonra?
Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető Fricy78

• Droidica Blog
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #290 Dátum: 2015, 12 03, 07:54:35 »
Apple ID létrehozása: You are not allowed to view links. Register or Login

Külső progit jailbreak nélkül nem tudsz telepíteni a készülékre.

Nem elérhető hubandika

iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #291 Dátum: 2015, 12 19, 18:33:55 »
Sziasztok! Új lennék én is! :) szóval az a kérdésem az app storeban a vásárlási előzményeket,tehát hogy eddig milyen alkalmazásokat töltöttünk le . Van sok amit hirtelen felindulásból leszedtem,aztán kiderült nem jó ! És elég kaotikus ott a helyzet ,átláthatatlan :-/  egy maces oldalon olvastam olyat ,hogy gépről az iTunes-on keresztül belépek a sotreba , és ott is ott lesz és ha felé megyek az égettek megjelenik egy X a törlésre vonatkozóan.na nekem ilyen nem jelent meg,csak a letöltés :-( egyáltalán lehet azokat törölni vagy úgy marad az idők végezetéig?sehol nem találtam olyat hogy lehetne. A másik ,h a Gmail appnak valami csoda folytán van lehetőség egyéni értesítési hangot beállítani?

Köszi a segítséget üdv Bandi

Nem elérhető Fricy78

• Droidica Blog
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #292 Dátum: 2015, 12 25, 06:26:30 »
Szia. Az appstoreos cuccok az idők végezetéig így maradnak és a gmail appnak sajna nem lehet beállítani egyéni hangot.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #293 Dátum: 2015, 12 25, 11:22:52 »

Szia. Az appstoreos cuccok az idők végezetéig így maradnak és a gmail appnak sajna nem lehet beállítani egyéni hangot.

ezt hívják úgy,hogy shitügy

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #294 Dátum: 2015, 12 27, 14:31:16 »
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy gyönyörűséget egy iPone 6s plusz-t. Odáig eljutottam, hogy mindent szinkronizáltam a droidos telómmal.
Két kérdésem azért lenne így indításnak:
1. Témát, vagyis ikonpack-ot tudok-e változtatni JB nélkül?
2. Van alapból olyan, hogy "dinamikus háttér" ami a valódi hátteret teszi mozgóvá, nem a képernyőzár mozgolódására gondolok, amit ha megnyomok akkor megfordul a halacska stb..  Nah, olyan mozgó hátteret ami végső soron a kezdő képernyő háttere, ilyet lehet letölteni valahonnan? Ha igen hogy keressek rá?
Köszi szépen a választ, bocsesz, ha nem egészen érthető módon kérdeztem, de IOS most van a kezemben először.
Eddig csak Symbian-es és androidos telcsim volt, van :D

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #295 Dátum: 2015, 12 27, 16:00:05 »

Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy gyönyörűséget egy iPone 6s plusz-t. Odáig eljutottam, hogy mindent szinkronizáltam a droidos telómmal.
Két kérdésem azért lenne így indításnak:
1. Témát, vagyis ikonpack-ot tudok-e változtatni JB nélkül?
2. Van alapból olyan, hogy "dinamikus háttér" ami a valódi hátteret teszi mozgóvá, nem a képernyőzár mozgolódására gondolok, amit ha megnyomok akkor megfordul a halacska stb..  Nah, olyan mozgó hátteret ami végső soron a kezdő képernyő háttere, ilyet lehet letölteni valahonnan? Ha igen hogy keressek rá?
Köszi szépen a választ, bocsesz, ha nem egészen érthető módon kérdeztem, de IOS most van a kezemben először.
Eddig csak Symbian-es és androidos telcsim volt, van :D

1. Nem 2. Nem :)

Az én iPhone  6s készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #296 Dátum: 2015, 12 27, 16:34:00 »
1. Nem 2. Nem :)

Az én iPhone  6s készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Köszi a választ! Hát akkor marad így ahogy van :(
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #297 Dátum: 2016, 01 03, 10:56:17 »
Sziasztok! Van itt esetleg valaki, aki Note 4-ről váltott? Sajnos az enyémmel egyre több gondom van, csak nem tudom meggyőzni magam. Inkább 6s plusz felé hajlok. Note 4 előtt iPhone volt. Szóval kellene egy kis biztatás, vagy esetleg ha valaki váltott, de megbánta, kérem írja le miért.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #298 Dátum: 2016, 01 03, 11:13:15 »
Na jó, ez kicsit ostobán hangzott.

Szóval nem tudok dönteni. Ismerem az "Erő" mindkét oldalát. :D
Jelenleg az elmúlt 1.5 év kimaradt az almás életből, előtte közel 3 évig viszont azzal telt. Nem követtem a változásokat iOS szempontjából, csak sodródtam.

Bocs, sajnos az előző szerkesztésével elkéstem.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #299 Dátum: 2016, 01 03, 19:56:10 »
Sziasztok! Új lennék én is! :) szóval az a kérdésem az app storeban a vásárlási előzményeket,tehát hogy eddig milyen alkalmazásokat töltöttünk le . Van sok amit hirtelen felindulásból leszedtem,aztán kiderült nem jó ! És elég kaotikus ott a helyzet ,átláthatatlan :-/  egy maces oldalon olvastam olyat ,hogy gépről az iTunes-on keresztül belépek a sotreba , és ott is ott lesz és ha felé megyek az égettek megjelenik egy X a törlésre vonatkozóan.na nekem ilyen nem jelent meg,csak a letöltés :-( egyáltalán lehet azokat törölni vagy úgy marad az idők végezetéig?sehol nem találtam olyat hogy lehetne. A másik ,h a Gmail appnak valami csoda folytán van lehetőség egyéni értesítési hangot beállítani?

Köszi a segítséget üdv Bandi

Szia,

A vasarlasi elozmenyeket el lehet tuntetni illetve visszahozni.
Itt a link: