Sziasztok!
Mostanság nagyon rákattantam az Iphon-ra, és elhatároztam, hogy veszek is egyet a T.-től,
de ismerőseim próbálnak lebeszélni róla.
Mondván, az androidhoz képest butított a kezelőfelület, menürendszer..
Hogy minden szolgáltatás egy idő után fizetős lesz, kevés az ingyenes program...
A Cloudnál mondták, hogy betelt az 5gb. tárhely, de a "telon" még van plusz adat(kb. 2giga), és így nem engedi megnyitni a felhőt, mert szinkronizálni akar automatikusan, viszont hely meg nincs. 
Ha kikapcsolják a szinkronizálást elvesznek az adatok.
Sehonnan nem tudnak belépni a felhőbe, a fizetős bővített tárhelyet nem szeretnék igénybe venni.
Ilyesformán nem tudják a(családi) képeket sem megnézni.
Áll. a zene lejátszó is fizetős......
Szóval a véleményeteket szeretném kérni!
Mint a fenti problémával kapcsolatban, mint a használhatósággal kapcsolatban is.
A játék része nem érdekel, csak a net, wifi, zene-videó(offline), gps..
Ill. 3D-s samu tv-vel össze lehet-e kapcsolni(párosítani)?
Ill, hogy függetleníteni lehet-e, hogy esetleg más kártyával tudjam használni?!
Előre is köszönöm mindenkinek aki által előrébb juthatok! 
Hali!
Az ismerőseid fanatikus androidosok, úgy ahogyan jómagam is.. Most is van még egy ZTE Nubia Z9 Classic az iPhone 6S mellé.
Viszont imádom az Apple-t.. Mivel egyszerűen tökéletes, csak meg kell tanulni használni.
Ezért a barátaid tévednek. Minden puding próbája az evés! Aki nem tette nem kompetens az ügyben . Így azokra kár is figyelned.
Az iCloud: még sosem volt gond vele. Netán sokat fényképezel akkor szűkös lehet az 5GB. Ezért akkor érdemes kikapcsolni a fotók szinkronját.
Érdemes vmi felhőt tartanod.. Van elég sok es ingyenes is. Mega alapból 50GB ingyenes..na de nekem meg pont az nincs..

- de vmi kell uúgy mint androidon is! Nekem van Kínában 1TB ingyen, 8GB Dropbox, 2x3TB WD MyCloud otthoni Nas szerver. Ezeket mind a saját vagy külső alkalmazásból el tudom érni.
A zene lejátszója fizetős?

? -mármint az online része? Igen uúgy mint a Google-nál! Egyébként offline lejátszáshoz azt másolok bele amit akarok! A sajat zenéimért nem kérnek pénzt!

Abba nem szól bele semmi.. Az online zenékért fizetni kell. Az új Rádió talán három hónapig ingyenes.-de a Tuneln Radio alternatívaként itt is meg van. Vagy a music.163.com, aminek az app-ja uugy elérhető a App Store-ból.
3D Samuval összeköthetö. Nekem UE55ES8000 van es a ArkMC Pro fizetös appon(ami csak 4,99 €!!!!) keresztül tudok vele mindent streaming-elni.
Függetlenítésben nem vagyok járatos.. Minden kütyünk alapból független.