Elolvasom mindjart a tesztet. Ez a marketing duma, hogy 1.5 nap, xy %. Konkretumok kellenek nem pedig marketing duma es mellebeszeles! Mi hardcore userek vagyunk. Nem erdekelnek a reklamok es azok hulyitesei amiket lenyomnak az emberek torkan.
Bocs - eddig jutottam az olvasásban a topicban és most van az a helyzet, hogy bele kell kotyognom.
Tapasztalataim szerint az Alma telefon (nekem sima 5-ös van jelenleg) akksija kiválóan bírja (hatosnál nem tudom - még), és ami miatt szerintem a kolléga magasról tesz rá, az az, hogy akár számítógépről is pikk-pakk feltölthető.
Mindig HTC-s voltam, HD2, One X a két okostelefonom, de az tuti, hogy imádom az almát az akksija miatt, hogy nem melegszik (csak ha netet osztok meg, de az se vészes), hogy rettenetesen hamar feltöltöm és hogy SOKAT BÍR az akksija, ez alatt azt értem, hogy szerintem ha nem nyomnám a játékot, simán light-osan használnám, elketyegne két napig...
Nekem az egyik legszeretettebb tulajdonsága, hogy simán nyomom rajta a játékot, miközben számítógépről töltöm - és feltölt, méghozzá gyorsan!
Én inkább arról érdeklődnék a kollégától, hogy vajon ha a 4,7 colos kijelzővel szerelt 6-oskát számítógépre csatlakoztatva tölti játék közben - tölt? (Gondolom, igen.)