2024, 12 19, 14:25:59

Szerző Téma: iPhone 6 és 6 Plus  (Megtekintve 113118 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #125 Dátum: 2014, 10 13, 20:26:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ok. Akkor holnap csinálok nap végén egyet. De akkor ígérd meg, hogy mivel elősegítettem hogy tudj dönteni, veszel egy iPhone 6-ot. :taps:
Egy araert inkabb vesz ket Nexus 6-ot rajta:-D
Nem a mi dontesunket segitened vele, hanem azoket akik gondolkoznak ilyen vas vasarlasan vagy a regi almajukat mar csutkaig leragtak es ujat szeretnenek helyette. A milyen a fogasa, kijelzoje stb azt megtapasztalhatja az erdeklodo akkor is ha bemegy a boltba es megnezi. 10 perc utan eldonti, hogy jo e neki vagy sem. Egy akkuidot viszont nem lehet letesztelni egy uzletben.

Nem elérhető Michele

Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #126 Dátum: 2014, 10 13, 23:28:00 »
Ok. Akkor holnap csinálok nap végén egyet. De akkor ígérd meg, hogy mivel elősegítettem hogy tudj dönteni, veszel egy iPhone 6-ot. :taps:

Aztán olyat csinálni amin a kijelző idő is rajta van ;)
Nem olyat mint az előző ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 5-ről
★Android 10.0★

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #127 Dátum: 2014, 10 14, 10:55:44 »
Ha valaki esetleg erre vár, október 31 00:01-től előrendelhető a Telekomnál. Ár még nincs publikálva.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető taky1974

• hihi
  • PDA: Apple iPhone 6S
  • PDA ROM: 9.3
« Reply #128 Dátum: 2014, 10 14, 12:01:25 »
Aztán olyat csinálni amin a kijelző idő is rajta van ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 5-ről
Azt megmondod hol van az iOS-ben?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #129 Dátum: 2014, 10 14, 12:25:01 »
Ha sehol akkor nyilvan van erre sokkal reszletesebb 3rd party app ahogy nalunk is.

Nem elérhető taky1974

• hihi
Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #130 Dátum: 2014, 10 14, 12:51:19 »
Ha sehol akkor nyilvan van erre sokkal reszletesebb 3rd party app ahogy nalunk is.
Mivel ez leginkább kettőtöket érdekel, nyilván linkelsz nekem egy olyan iOS appot melynek információjával elégedettek lesztek.

Addig is van cikk, amit talán érdemes elolvasnotok. Bár ez sem megfelelő, hiszen nem annyira részletes mint szeretnétek, de talán megfelel: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #131 Dátum: 2014, 10 14, 13:01:30 »
Mivel ez leginkább kettőtöket érdekel, nyilván linkelsz nekem egy olyan iOS appot melynek információjával elégedettek lesztek.
Nem akarok belefolyni, mert engem tényleg nem izgat jelenleg az alma, de bizony 10 júzerből nyolc első kérdése minden rendszeren, hogy "meddig bírja az aksi?" Vagy "mennyi az akkuidő?"
Sokkal igenis hasznos lenne, mégha így is tesztek, mint aki nem érti, minek. Ha nem most, akkor később.

G2T4

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #132 Dátum: 2014, 10 14, 13:30:27 »
Nem akarok belefolyni, mert engem tényleg nem izgat jelenleg az alma, de bizony 10 júzerből nyolc első kérdése minden rendszeren, hogy "meddig bírja az aksi?" Vagy "mennyi az akkuidő?"
Sokkal igenis hasznos lenne, mégha így is tesztek, mint aki nem érti, minek. Ha nem most, akkor később.

G2T4

Ezért is linkeltem be a tesztet, hogy amíg kollégák linkelnek nekem egy appot amivel hitelesen lemérhetem az akkuidőt, addig is legyen némi támpont.
"Sokkal igenis hasznos lenne, mégha így is tesztek, mint aki nem érti, minek. Ha nem most, akkor később." Erre sajnos nem tudok válaszolni, mert nem is értem amit írtál.  :hmm:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #133 Dátum: 2014, 10 14, 13:32:04 »
Szivesen megtennem, de eszkoz hianyaban nem all modomban letesztelni az adott alkalmazast, hogy mennyire megbizhato. Talan a nagy iOS gurukat kellene megkerdezni errol.

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #134 Dátum: 2014, 10 14, 13:36:46 »
Szivesen megtennem, de eszkoz hianyaban nem all modomban letesztelni az adott alkalmazast, hogy mennyire megbizhato.
Biztos lehetsz benne, hogy ami bekerül az App Storeba, az megbízható. Úgyhogy nosza. Mert gondolom a linkelt teszt sem töltött el megelégedéssel az akkuidővel kapcsolatosan.
De lehet hogy le kellene zárni az akkudolgot ezzel:

Hááááát srácok. Nekem iPhone 6-om van. Na ennek az akkuja valami csapnivaló. örülök ha fél napot kibír készenlétben. Sajnos ezt is elrontotta az Apple. Meg el is hajlott. És kopik is. Meg ha "úgy" fogom, elmegy a térerő.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #135 Dátum: 2014, 10 14, 13:41:00 »

Biztos lehetsz benne, hogy ami bekerül az App Storeba, az megbízható. Úgyhogy nosza. Mert gondolom a linkelt teszt sem töltött el megelégedéssel az akkuidővel kapcsolatosan.
Biztos csak abban vagyok amit en leteszteltem es vagy hasznalok is elegedetten. Vagy olyan barattol, ismerostol kapott informacio akinek a hozzaerteset, szaktudasat elismerem. A hozzaszolasod masodik felehez inkabb nem szolnek hozza....

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #136 Dátum: 2014, 10 14, 13:47:20 »
Ezért is linkeltem be a tesztet, hogy amíg kollégák linkelnek nekem egy appot amivel hitelesen lemérhetem az akkuidőt, addig is legyen némi támpont.
"Sokkal igenis hasznos lenne, mégha így is tesztek, mint aki nem érti, minek. Ha nem most, akkor később." Erre sajnos nem tudok válaszolni, mert nem is értem amit írtál.  :hmm:
Bocs, a swype néha megbolondul, és rosszul javít...
Helyesen:
" Sokaknak igenis hasznos lenne, mégha úgy is tesztek, mint aki nem érti."

És egy apró megjegyzés. Felesleges játszani a durcást, meg a sértődést, ha nem tetszik, hogy nem az appleblog stílusában kérdeznek, nem kell rá válaszolni, majd megteszi más.

G2T4

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #137 Dátum: 2014, 10 14, 13:56:12 »
Bocs, a swype néha megbolondul, és rosszul javít...
Helyesen:
" Sokaknak igenis hasznos lenne, mégha úgy is tesztek, mint aki nem érti."

És egy apró megjegyzés. Felesleges játszani a durcást, meg a sértődést, ha nem tetszik, hogy nem az appleblog stílusában kérdeznek, nem kell rá válaszolni, majd megteszi más.

G2T4

Ti el is olvassátok a válaszaimat a kérdéseitekre, vagy csak szimplán a beidegződött "na ez is egy sznob nyomorék almás" dologra koncentráltok? Kb. még az elején leírtam a tapasztalatomat az akkumulátorra vonatkozólag, most beidézem még egyszer:
"Határozottan jobban bírja mint az 5S. Egy napot simán kibír. De inkább 1,5 nap.... Átlag felhasználó vagyok. Wifi, bluetooth folyton bekapcsolva, közepes fényerőn használom, 3G-n lógva. Inkább telefonálok (mert ez egy telefon számomra) napi átlagos netezéssel és némi játekkal este."
Ezen felül belinkeltem egy tesztet is Nektek. Nem tudom még mit szeretnétek.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #138 Dátum: 2014, 10 14, 14:11:49 »
Kb. még az elején leírtam a tapasztalatomat az akkumulátorra vonatkozólag, most beidézem még egyszer:
"Határozottan jobban bírja mint az 5S. Egy napot simán kibír. De inkább 1,5 nap.... Átlag felhasználó vagyok. Wifi, bluetooth folyton bekapcsolva, közepes fényerőn használom, 3G-n lógva. Inkább telefonálok (mert ez egy telefon számomra) napi átlagos netezéssel és némi játekkal este."
Elolvasom mindjart a tesztet. Ez a marketing duma, hogy 1.5 nap, xy %. Konkretumok kellenek nem pedig marketing duma es mellebeszeles! Mi hardcore userek vagyunk. Nem erdekelnek a reklamok es azok hulyitesei amiket lenyomnak az emberek torkan.

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #139 Dátum: 2014, 10 14, 15:08:55 »
Elolvasom mindjart a tesztet. Ez a marketing duma, hogy 1.5 nap, xy %. Konkretumok kellenek nem pedig marketing duma es mellebeszeles! Mi hardcore userek vagyunk. Nem erdekelnek a reklamok es azok hulyitesei amiket lenyomnak az emberek torkan.

:D :D :D :D :D :D :D :D

Ez nagyon nagy duma volt! Főleg ez: Mi hardcore userek vagyunk. Háááát... Nem aprózod el. Szerintem én magam részéről lezárom ezt az akkufétis történetet. Majd jön egy hardcore user és az jól megmondja Nektek hogy konkrétan mennyi az annyi.  :taps:
Addig én a magam részéről élvezem a készülékemet és örülök hogy röccenésmentesen, megbízhatóan kiszolgálja az igényeimet.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #140 Dátum: 2014, 10 14, 17:26:57 »
:D :D :D :D :D :D :D :D

Ez nagyon nagy duma volt! Főleg ez: Mi hardcore userek vagyunk. Háááát... Nem aprózod el. Szerintem én magam részéről lezárom ezt az akkufétis történetet. Majd jön egy hardcore user és az jól megmondja Nektek hogy konkrétan mennyi az annyi.  :taps:
Addig én a magam részéről élvezem a készülékemet és örülök hogy röccenésmentesen, megbízhatóan kiszolgálja az igényeimet.
visszatérve a külsőre, használatra, nem csúszik? Sajnos nem tudom megnézni előben mert Szegeden sehol nem árulják. Nincs epöl bolt, pedig lehetne. Médiában és társaiban meg száz év múlva ha lesz és akkor is tini  censored k fasszbukoznak rajta

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #141 Dátum: 2014, 10 14, 18:20:32 »
visszatérve a külsőre, használatra, nem csúszik? Sajnos nem tudom megnézni előben mert Szegeden sehol nem árulják. Nincs epöl bolt, pedig lehetne. Médiában és társaiban meg száz év múlva ha lesz és akkor is tini  censored k fasszbukoznak rajta

Hát picit csúszik, de én azonnal betokoztam. Sajnos az alu sérülékeny. Nekem az 5S-en is lettek pontok. :(

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #142 Dátum: 2014, 10 15, 05:00:22 »
Beállítások > Általános > Használat > Akkumulátorhasználat
Nem feltétlenül a kijelzőhasználatot mutatja, mert csak annyit ír, hogy mennyit volt használva és mennyit volt készenlétben a legutolsó teljes feltöltés óta, de talán ez megfelel.
Pl. egy 4S-en így néz ki:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #143 Dátum: 2014, 10 15, 05:58:03 »
Beállítások > Általános > Használat > Akkumulátorhasználat
Nem feltétlenül a kijelzőhasználatot mutatja, mert csak annyit ír, hogy mennyit volt használva és mennyit volt készenlétben a legutolsó teljes feltöltés óta, de talán ez megfelel.
Pl. egy 4S-en így néz ki:

Köszönöm. De ez nem elég a hardcore usereknek. :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #144 Dátum: 2014, 10 15, 09:34:17 »
Ti el is olvassátok a válaszaimat a kérdéseitekre, vagy csak szimplán a beidegződött "na ez is egy sznob nyomorék almás" dologra koncentráltok? Kb. még az elején leírtam a tapasztalatomat az akkumulátorra vonatkozólag, most beidézem még egyszer:

Nem értem mit kell kötekedni itt egyeseknek, mert  tökéletesen leírtad az akku használatod! És akkor a linkelt tesztről ne is beszéljünk. ..
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető taky1974

• hihi
« Reply #145 Dátum: 2014, 10 15, 10:44:58 »
Nem értem mit kell kötekedni itt egyeseknek, mert  tökéletesen leírtad az akku használatod! És akkor a linkelt tesztről ne is beszéljünk. ..
Köszönöm hogy olvasol! :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #146 Dátum: 2014, 10 16, 14:40:06 »
Te fogalomzavarban vagy! Mi nem kotekszunk csak konkret reszletes leirast szerettunk volna. Maradjunk annyiban, hogy az a linkelt teszt nem szol semmirol. Mas keszulekeket emlitget es mellebeszel. Nem mas keszulekek akkuidejere vagyok kivancsi! En nem osszehasonlito tesztre vagyok kivancsi hanem egy bizonyos vasra.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #147 Dátum: 2014, 10 16, 15:49:17 »
Te fogalomzavarban vagy! Mi nem kotekszunk csak konkret reszletes leirast szerettunk volna. Maradjunk annyiban, hogy az a linkelt teszt nem szol semmirol. Mas keszulekeket emlitget es mellebeszel. Nem mas keszulekek akkuidejere vagyok kivancsi! En nem osszehasonlito tesztre vagyok kivancsi hanem egy bizonyos vasra.
Nem tök mindegy, hogy egy napot vagy egy nap 2 órát bír ki? Istenem, bírom ezeket az akksi huszárokat, összes mai okostelefon egy napnál nemigen bírja tovább, ennyi. Vegyetek 3210-est,az bírja egy hétig.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #148 Dátum: 2014, 10 16, 16:05:35 »
Nem tök mindegy, hogy egy napot vagy egy nap 2 órát bír ki? Istenem, bírom ezeket az akksi huszárokat, összes mai okostelefon egy napnál nemigen bírja tovább, ennyi. Vegyetek 3210-est,az bírja egy hétig.

+

asszonynak megvettem˙(azóta is hideg ráz az árátol  :D )simán kibir 1 napot,face,stb,áll nyomja, droid se birja-ná tovább,tudom. miért kell ezen lovagolni? és gyors,lag stb mentes,ezt irigylem,droid sose fog itt tartani.(és 1gb ram -al jóval gyengébb hardverrel)nálunk atomerümüvek,ott meg ami,és hááát nézzétek meg. ;) néha röhejes. ;)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 és 6 Plus
« Reply #149 Dátum: 2014, 10 16, 17:51:54 »

Engem szemely szerint nem erdekel, mert ma mar mindenhol lehet tolteni egy telefont. A vasarlok tobbsegenek viszont valoban ez az elso kerdese. Ahogy a szomszedomnak is ez volt amikor tegnapelott talalkoztam vele. Meg nem latta a Nexus 5-ot, mert kb egy eve nem talakoztam vele. Kerdezte megnezheti? Mondom persze ott van. Nezegeti. Huu ez tok jo gyors, szep kijelzo. Mennyit bir az akksija?