vicc ez az egész,háromszáz e feletti árért,egyszerühen röhej az egész,de hát rohadt alma Jobs nélkül xart se ér ez az egész, majd felfogják a divatmajmok,ha 50 ezerért dobálnák,fogadjunk senki csak rá se nézne,röhej.naaa. de annyit se adnék érte.
Talán nem egyértelmű, de nem azért nyitottam a topikot, hogy majmozzuk és rohadtozzuk egymást vagy bárkit. Ugyanez vonatkozik a kukásvödrözésre, ha valaki ezen törné a fejét...
Maradjunk a tényeknél, az érzelgősködést pedig az esti kocsmázásra kéretik tartalékolni.
Az i5 még nagyon korrektül egybe volt. Anyámnak az van, és jól álja a sarat, pedig semennyire se volt vigyázva rá. Megkopott igen, meg egyik sarka kicsit meghorpadt egy eséstől, meg van pár karc a kijelzőn, de ez szép teljesítmény, mert durva rideg állatartáson volt. (Női táska mélyén; kulcs, biszbaszok, féltégla meg ki tudja még minek a társaságában.)
Szerintem nem lesz gond a 6-tal sem, aki meg pingpongütőt akar a zsebében hordani a Plus formájában, az így járt. Csodák nincsenek, a súly miatt nagyon vékony fém + a 7 mm vastagság meghatározza azon erőhatások alsó szintjét, amik már torzulást okoznak. Különösen igaz ez azokra a területekre, amiket kivágtak, tovább gyengítve a merevséget. Lásd a képeket, szinte mindig az új Power gombnál hajlik meg.
Én inkább megvártam volna a helyüben a 3. gen. Retina Minit, vagy még inkább az Air 2-t. Az ilyen 5-6" telefonok nem tudják pótolni a normális méretű kijelzőt, szánalmas kulcslyuk mindegyik egy 8-10" 4:3 tablet mellett.
Én magam is csak azért fogok i6-ot venni, mert most jár le a hűségem, és ha jól számolok, minimális befizetéssel és havi 4e körüli részlettel ki tudom majd hozni a 64 gigásat a meglévő előfizetésemre. Félek tőle, hogy túl nagy lesz egykezes használatra, de majd kiderül. Kétkezes telefon nem kell, arra ott az iPad.