Na azt hiszem most lett elég MIUI-ból...
már belépni sem tudok az oldalra, valamiért nem engedi
ráadásul hiába nyomok az elfelejtett jelszóra, megkapom az e-mailt de ha rányomok a linkre
nem tudom megújítani a jelszavam, mert error-t ad az k. oldal
szóval tele a kis f...om velük és még csak 4.10.12-ben sem bízok, nemhogy 4.10.10 lett volna
azt hiszem ennyi volt velük, inkább visszateszem CloudyFlex-et
Szerk. A belépés megoldódott.
Nézd!
Én komolyan örülök, hogy várod az újabb kiadást, annak már nem annyira, hogy a hiányán felidegesíted magad...
Pár dolgot nem árt tisztázni szerintem.
A Xiaomi cég a hivatalos szoftverfejlesztést csak a Xiaomi modellekre garantálja. + ad jó néhány modellre a hivatalos Xiaomi port-ot. Ezeket látod pl. minden pénteken a multilang szervereken. Ezek a srácok, gyakorlatilag fizetség nélkül fejlesztenek, az, hogy kapnak Xiaomi termékeket a munkájukért cserébe... hát, hogy is mondjam... szerintem megdolgoznak érte.
A szubjektív véleményem:Amennyiben, ha most megállna a MIUI további fejlesztése a G2-re, én akkor is maradnék a most használt 4.9.5-ön.
Nagyon sok készülék felhasználói tábora reménykedik, hogy a MIUI-s fiúk írnak a gépükre szoftvert. De, ez igaz a ColorOs, Flyme Os, IUNI Os, stb.-re is.
És, azt biztosan tudod, hogy bármely fejlesztőt, bármelyik fórumon megkeresni, erőszakoskodni az update-vel kapcsolatban, nem helyénvaló. Még Cludyfa-t is sikerült ezzel kihozni a sodrából az usereknek annak idején...
Szóval! Élvezd az Android nyújtotta örömöket, használd azt a szoftvert, ami a legszimpatikusabb Neked, hála a fejlesztői közösségnek, a G2-re van miből válogatnunk, minden egyes programsorért
nagy köszönettel tartozunk Nekik érte!
Én azt sem bánom, ha dual boot-ot csinálsz, és "egyszerre" 2 OS-t futtatsz...