2024, 12 20, 18:14:14

Szerző Téma: LG G2 - MIUI_V5 - MIUI6 - MIUI7 - Frissítve 2014.09.07.  (Megtekintve 124758 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető chicano69

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
Re: LG G2 - MIUI_V5 Android - Frissítve 2014.09.07.
« Reply #475 Dátum: 2014, 10 11, 14:57:33 »
Lassan időszerű lenne ha végre kijönne a 4.10.10 mert ma vettem észre,
hogy mióta fönt volt a Jason féle, meg a ColorOS, azóta ha újraindítom
akkor kéri, hogy regisztráljam a SIM-et, de az üzenetküldés nem sikerül
"Ellenőrizzem a hálózatot és próljam meg újra."
pedig van hálózat...
Szóval tuti, hogy ha kijön, akkor full wipe-val tolom fel, csak jönne már :D

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #476 Dátum: 2014, 10 11, 16:47:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Lassan időszerű lenne ha végre kijönne a 4.10.10 mert ma vettem észre,
hogy mióta fönt volt a Jason féle, meg a ColorOS, azóta ha újraindítom
akkor kéri, hogy regisztráljam a SIM-et, de az üzenetküldés nem sikerül
"Ellenőrizzem a hálózatot és próljam meg újra."
pedig van hálózat...
Szóval tuti, hogy ha kijön, akkor full wipe-val tolom fel, csak jönne már :D
Ebben van valami. Én egy jó ideje mentem az sms-eket, néha, néha. Bár, ezt a ROMot két SIMmel is használtam még, de már átállítottam mindent a Xiaominál, mégsem kerek minden...
Nekem is nagy terveim vannak a 4.10.10-et illetően.  :ok: Tiszta telepítés (10E, 20F, root, Philz), aztán jövő héten kijön a ColorOs, vagy a Flyme OS, és kezdődik minden elölről...  :D
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #477 Dátum: 2014, 10 11, 23:17:49 »
Ebben van valami. Én egy jó ideje mentem az sms-eket, néha, néha. Bár, ezt a ROMot két SIMmel is használtam még, de már átállítottam mindent a Xiaominál, mégsem kerek minden...
Nekem is nagy terveim vannak a 4.10.10-et illetően.  :ok: Tiszta telepítés (10E, 20F, root, Philz), aztán jövő héten kijön a ColorOs, vagy a Flyme OS, és kezdődik minden elölről...  :D

na úgy látom ma megint nem lesz semmi ebből.... :(
mit tudnak ennyit szarakodni?
föltettek ma reggel jó pár telefonra és utána egész nap még egyet sikerült...
ez bosszantó számomra

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #478 Dátum: 2014, 10 12, 09:42:42 »
Na azt hiszem most lett elég MIUI-ból...
már belépni sem tudok az oldalra, valamiért nem engedi
ráadásul hiába nyomok az elfelejtett jelszóra, megkapom az e-mailt de ha rányomok a linkre
nem tudom megújítani a jelszavam, mert error-t ad az k. oldal
szóval tele a kis f...om velük és még csak 4.10.12-ben sem bízok, nemhogy 4.10.10 lett volna
azt hiszem ennyi volt velük, inkább visszateszem CloudyFlex-et

Szerk. A belépés megoldódott.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #479 Dátum: 2014, 10 12, 10:32:27 »
Na azt hiszem most lett elég MIUI-ból...
már belépni sem tudok az oldalra, valamiért nem engedi
ráadásul hiába nyomok az elfelejtett jelszóra, megkapom az e-mailt de ha rányomok a linkre
nem tudom megújítani a jelszavam, mert error-t ad az k. oldal
szóval tele a kis f...om velük és még csak 4.10.12-ben sem bízok, nemhogy 4.10.10 lett volna
azt hiszem ennyi volt velük, inkább visszateszem CloudyFlex-et

Szerk. A belépés megoldódott.
Nézd!

Én komolyan örülök, hogy várod az újabb kiadást, annak már nem annyira, hogy a hiányán felidegesíted magad...
Pár dolgot nem árt tisztázni szerintem.
A Xiaomi cég a hivatalos szoftverfejlesztést csak a Xiaomi modellekre garantálja. + ad jó néhány modellre a hivatalos Xiaomi port-ot. Ezeket látod pl. minden pénteken a multilang szervereken. Ezek a srácok, gyakorlatilag fizetség nélkül fejlesztenek, az, hogy kapnak Xiaomi termékeket a munkájukért cserébe... hát, hogy is mondjam... szerintem megdolgoznak érte.
A szubjektív véleményem:
Amennyiben, ha most megállna a MIUI további fejlesztése a G2-re, én akkor is maradnék a most használt 4.9.5-ön.
Nagyon sok készülék felhasználói tábora reménykedik, hogy a MIUI-s fiúk írnak a gépükre szoftvert. De, ez igaz a ColorOs, Flyme Os, IUNI Os, stb.-re is.
És, azt biztosan tudod, hogy bármely fejlesztőt, bármelyik fórumon megkeresni, erőszakoskodni az update-vel kapcsolatban, nem helyénvaló. Még Cludyfa-t is sikerült ezzel kihozni a sodrából az usereknek annak idején...
Szóval! Élvezd az Android nyújtotta örömöket, használd azt a szoftvert, ami a legszimpatikusabb Neked, hála a fejlesztői közösségnek, a G2-re van miből válogatnunk, minden egyes programsorért nagy köszönettel tartozunk Nekik érte!
Én azt sem bánom, ha dual boot-ot csinálsz, és "egyszerre" 2 OS-t futtatsz...  ;)
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #480 Dátum: 2014, 10 12, 10:33:28 »

Mitől lesz ekkora durranás a 4.10.10 hogy ekkora hajcihőt csinálsz?! :)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #481 Dátum: 2014, 10 12, 10:37:57 »
Mitől lesz ekkora durranás a 4.10.10 hogy ekkora hajcihőt csinálsz?! :)
Semmi különös.  ;) Csak több mint egy hónapja van a 4.9.5, magára szedett már sok mindent...
Időközönként muszáj rendet tenni...

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #482 Dátum: 2014, 10 12, 10:46:37 »
Semmi különös.  ;) Csak több mint egy hónapja van a 4.9.5, magára szedett már sok mindent...
én is a rendrakás miatt várom, de lehet, hogy megcsinálom attól függetlenül, hogy lesz e újabb van nem, legfeljebb visszamegy a 4.9.26 azzal is elégedett vagyok, ha meg kijön az újabb legfeljebb piszkos telepítés lesz :)
nem a kiadás hiánya idegesített föl, hanem, hogy nem tudtam belépni az oldalra, de szerencsére az se tartott tovább, mint 3 perc :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #483 Dátum: 2014, 10 12, 10:49:59 »

Értem... végül is néha nem árt rendet tenni....egyébként amit javasoltál anno a furnace kernel, lehet csak beképzelem, de mintha jól esne a romnak.... szépen muzsikál minden, és mintha az akksi is jobban bírná.....  :taps:

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: LG G2 - MIUI_V5 Android - Frissítve 2014.09.07.
« Reply #484 Dátum: 2014, 10 12, 10:55:47 »
én is a rendrakás miatt várom, de lehet, hogy megcsinálom attól függetlenül, hogy lesz e újabb van nem, legfeljebb visszamegy a 4.9.26 azzal is elégedett vagyok, ha meg kijön az újabb legfeljebb piszkos telepítés lesz :)
nem a kiadás hiánya idegesített föl, hanem, hogy nem tudtam belépni az oldalra, de szerencsére az se tartott tovább, mint 3 perc :)
Minden jó,ha jó a vége... ;)

A Tapatalk, a G2m, és a MIUI legyőzhetetlen páros... izé...hármas...

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #485 Dátum: 2014, 10 12, 10:59:10 »
Értem... végül is néha nem árt rendet tenni....egyébként amit javasoltál anno a furnace kernel, lehet csak beképzelem, de mintha jól esne a romnak.... szépen muzsikál minden, és mintha az akksi is jobban bírná.....  :taps:
Én is azzal megyek, és egyelőre be is fejeztem a kernelek utáni kutakodást, úgy érzem, simább a működés vele.

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #486 Dátum: 2014, 10 13, 09:56:24 »
Tegnap nekiugrottam végül a full újratelepítésnek, CSE Flash, újra root és úgy föl a MIUI 4.9.26-ot
illetve a furnace kernel.
Nagyon pompás + észrevettem egy olyan beállítási lehetőséget, amit eddig nem és a MiTools-al se tudtam megoldani anno.
Ez az óra középre helyezése :D

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #487 Dátum: 2014, 10 13, 10:23:42 »
Tegnap nekiugrottam végül a full újratelepítésnek, CSE Flash, újra root és úgy föl a MIUI 4.9.26-ot
illetve a furnace kernel.
Nagyon pompás + észrevettem egy olyan beállítási lehetőséget, amit eddig nem és a MiTools-al se tudtam megoldani anno.
Ez az óra középre helyezése :D
NNaaa...  :taps: :ok:
Ez a 26.-ban jött be, ha jól emlékszem... és, talán Sajtojás-nak ;) is sarkalatos kérdés volt az óra középre helyezése... :D
V6 után kajtatok(unk)...
Kínában már 2 CM11 alapú kint van, fórumokon, nem ismert fejlesztőktől, nem hivatalosan, de még így sem kerek.
Az egyik nem indult el, a másikat talán ma este próba...
dp4u4umi6ev (en.miui.com, miui.com, XDA) tudta letölteni... valahogy nincs kínai telefonszámom a regisztrációhoz...  :D

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #488 Dátum: 2014, 10 13, 10:50:14 »
NNaaa...  :taps: :ok:
Ez a 26.-ban jött be, ha jól emlékszem... és, talán Sajtojás-nak ;) is sarkalatos kérdés volt az óra középre helyezése... :D
V6 után kajtatok(unk)...
Kínában már 2 CM11 alapú kint van, fórumokon, nem ismert fejlesztőktől, nem hivatalosan, de még így sem kerek.
Az egyik nem indult el, a másikat talán ma este próba...
dp4u4umi6ev (en.miui.com, miui.com, XDA) tudta letölteni... valahogy nincs kínai telefonszámom a regisztrációhoz...  :D
igen,igen Sastojásnak volt még tényleg ez az órás balhé... :)
V6???  ha jól láttam még a 4.10.10. is V5-ös lesz/lenne (főként ha lenne, bár úgy láttam, hogy valaki már belinkelte az eredetit és kérte a Multit)
nekem ez szerintem most annyira jó, hogy szinte új :D
szerintem meg is várom míg tényleg lesz V6, talán október vége, mintha olyasmit beszéltünk volna szeptember végén ;)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #489 Dátum: 2014, 10 13, 11:15:15 »
igen,igen Sastojásnak volt még tényleg ez az órás balhé... :)
V6???  ha jól láttam még a 4.10.10. is V5-ös lesz/lenne (főként ha lenne, bár úgy láttam, hogy valaki már belinkelte az eredetit és kérte a Multit)
nekem ez szerintem most annyira jó, hogy szinte új :D
szerintem meg is várom míg tényleg lesz V6, talán október vége, mintha olyasmit beszéltünk volna szeptember végén ;)
igen, ez még V5. fogjuk tudni, akár egy használható V6 béta megjelenést is.
igen, aki belinkelte az eredeti linket, az a fórumtag, aki "áthozta" az egyik feljebb írt V6 próbát Kínából.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #490 Dátum: 2014, 10 13, 11:45:59 »
Igen én balhéztam az óra miatt, sőt most már sikerült eltüntetni a randa akksi ikont, helyette zöld csík jelzi a merülést... :)

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #491 Dátum: 2014, 10 13, 12:35:23 »
igen, ez még V5. fogjuk tudni, akár egy használható V6 béta megjelenést is.
igen, aki belinkelte az eredeti linket, az a fórumtag, aki "áthozta" az egyik feljebb írt V6 próbát Kínából.
néztem vagyula úr is tevékeny részese a fórumnak is
más: azt a belinkelt 4.10.10-est akkor hiába tolnám át JBarton, nem oldaná meg gondolom, ugye?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #492 Dátum: 2014, 10 13, 12:49:35 »
Igen én balhéztam az óra miatt, sőt most már sikerült eltüntetni a randa akksi ikont, helyette zöld csík jelzi a merülést... :)
:)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Re: LG G2 - MIUI_V5 Android - Frissítve 2014.09.07.
« Reply #493 Dátum: 2014, 10 13, 13:11:32 »
néztem vagyula úr is tevékeny részese a fórumnak is
más: azt a belinkelt 4.10.10-est akkor hiába tolnám át JBarton, nem oldaná meg gondolom, ugye?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
A Jbart-ban rögzített magyar nyelvi repo nem érhető el. Nincs nyilvános, aktualizált repó most a MIUI-hoz...

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #494 Dátum: 2014, 10 13, 14:00:40 »
Nem vagyok én türelmetlen, de sose lesz már multi 4.10.10?!

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #495 Dátum: 2014, 10 13, 17:35:11 »
Nem vagyok én türelmetlen, de sose lesz már multi 4.10.10?!
lehet kimaradunk belőle...

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #496 Dátum: 2014, 10 13, 20:06:54 »
Amennyiben, nagyon viszketne az ujjad...  ;)
MiuiG2-v6_4.10.10-byBoykinhdi (a nevével ellentétben V5, alkotó Vietnami fórum, szuper moderátor)
Eredeti téma: You are not allowed to view links. Register or Login (régebbi kiadás, a képek miatt)
Téma2: You are not allowed to view links. Register or Login oldal közepén, LamHoang ajánlásával...    You are not allowed to view links. Register or Login
Lamhoang MIUI EDIT v10 4.10.10 Már ismerhetjük...
Eredeti téma: You are not allowed to view links. Register or Login     You are not allowed to view links. Register or Login

Hajrá...!  :taps:

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #497 Dátum: 2014, 10 13, 20:29:01 »
Én azért csak kivárom a MULTI-t, meg lesz az szerintem csak elakadt a mátrixban....
Angol oldalról már tölthető, de hát az a fránya magyar nyelv....

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #498 Dátum: 2014, 10 14, 11:06:11 »
Most, hogy kijött a 4.10.10 multi, nagy csönd lett hirtelen...  :D     You are not allowed to view links. Register or Login     You are not allowed to view links. Register or Login     You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #499 Dátum: 2014, 10 14, 11:14:42 »
Most, hogy kijött a 4.10.10 multi, nagy csönd lett hirtelen...  :D     You are not allowed to view links. Register or Login     You are not allowed to view links. Register or Login     You are not allowed to view links. Register or Login

Honnan vadászod ezeket....
Én mindig itt nézem: