Ez nagy dolog. More info please. Magyarul na mizuvanmá ?
No...
Így, első blikkre 2-3 óra használat után... Gyorsabb, simább még a CM11 alapúnál is. A kernellel, módosított ck_1.5 - Cloudyfa, sok bajunk nem lesz. Hibaüzenet, lag, nem működő rész nincs a romban. Ugye, a kínaiban
nincsenek előlapi érintőgombok, "csak" a MiPop, (témaindító 2. képen látod, az a kis kör izé) úgyhogy aki azok eltüntetéséért könyörög, annak ez a rom a Kánaán. Nekem, személy szerint bejön, hogy teljes képernyőt munkára foghatom. A kínai, és a G2 billentyűt kidobták belőle, és beletették a
G3 billentyűjét -
Cloudyfa. (ezért sírtam a kínai fórumon
, mert hiába raktam fel jó pár G3 billentyűt, nem lehetett működésre bírni az előző kínai romokban, pedig már .lib fájlok nélkülivel is próbálkoztam, de nagyon laggolt)
Jó a stock kamera benne, de eszi az xdabbeb XCam 5.0-t is. Hozzápiszkáltak az
audiohoz is, szerintem, nem csak a hangerőt növelték, ez már olyan
MIUI-s
minőség féle. Teljesen borbi pá vengerszki
,
DE! ezek a MIUI.SU (orosz) fiúk kb. 3 hete valamit hozzáraktak a git-en a T9-hez (tárcsázó), amit mindenképpen lecserél az alap romban (az viszont lehet, hogy az újabb JBart miatt), és nem kezeli az ékezetes betűket. Valami Java lang blabla hibaüzeneteket dobál fel, és nem is szinkronizál le csak 30db névjegyet. Már kb. 946 féle beállítással próbálkoztam, de mindig ugyanoda jutok. Akinek esetleg sikerül(t) úgy lemagyarítani a kínai romot, hogy működik, az ne fukarkodjon, ossza meg a tudományt! szerk: megoldva!
Végezetül, azt gondolom, mint szinte minden módosított, vagy port romnál, jelen esetben is a fejlesztők, azaz "ezek az aranyos MIUI-s fiúk, (Steve Kondik után szabadon) betyárosan nagy, és jó munkát végeztek! ui: Már kint van a You are not allowed to view links.
Register or
Login, úgyhogy...