2024, 11 05, 09:41:50

Szerző Téma: LG G2 - MIUI_V5 - MIUI6 - MIUI7 - Frissítve 2014.09.07.  (Megtekintve 122453 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • G+
Re: LG G2 - MIUI_V5 Android
« Reply #225 Dátum: 2014, 09 06, 05:50:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
  :taps: Ez nagy dolog. More info please. Magyarul na mizuvanmá ?  :D
No... :D Így, első blikkre 2-3 óra használat után... Gyorsabb, simább még a CM11 alapúnál is. A kernellel, módosított ck_1.5 - Cloudyfa, sok bajunk nem lesz. Hibaüzenet, lag, nem működő rész nincs a romban. Ugye, a kínaiban nincsenek előlapi érintőgombok, "csak" a MiPop, (témaindító 2. képen látod, az a kis kör izé) úgyhogy aki azok eltüntetéséért könyörög, annak ez a rom a Kánaán. Nekem, személy szerint bejön, hogy teljes képernyőt munkára foghatom. A kínai, és a G2 billentyűt kidobták belőle, és beletették a G3 billentyűjét - Cloudyfa. (ezért sírtam a kínai fórumon  :D, mert hiába raktam fel jó pár G3 billentyűt, nem lehetett működésre bírni az előző kínai romokban, pedig már .lib fájlok nélkülivel is próbálkoztam, de nagyon laggolt) Jó a stock kamera benne, de eszi az xdabbeb XCam 5.0-t is. Hozzápiszkáltak az audiohoz is, szerintem, nem csak a hangerőt növelték, ez már olyan MIUI-s minőség féle. Teljesen borbi pá vengerszki  :D, DE! ezek a MIUI.SU (orosz) fiúk kb. 3 hete valamit hozzáraktak a git-en a T9-hez (tárcsázó), amit mindenképpen lecserél az alap romban (az viszont lehet, hogy az újabb JBart miatt), és nem kezeli az ékezetes betűket. Valami Java lang blabla hibaüzeneteket dobál fel, és nem is szinkronizál le csak 30db névjegyet. Már kb. 946 féle beállítással próbálkoztam, de mindig ugyanoda jutok. Akinek esetleg sikerül(t) úgy lemagyarítani a kínai romot, hogy működik, az ne fukarkodjon, ossza meg a tudományt!  :D szerk: megoldva!  ;)
Végezetül, azt gondolom, mint szinte minden módosított, vagy port romnál, jelen esetben is a fejlesztők, azaz "ezek az aranyos MIUI-s fiúk, (Steve Kondik után szabadon) betyárosan nagy, és jó munkát végeztek!  :taps:
ui: Már kint van a You are not allowed to view links. Register or Login, úgyhogy...  ;)
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető waszabi07

• LG Fan
  • PDA: Iphone 5
  • PDA ROM: IOS 9.3
« Reply #226 Dátum: 2014, 09 06, 13:06:27 »
No... :D Így, első blikkre 2-3 óra használat után... Gyorsabb, simább még a CM11 alapúnál is. A kernellel, módosított ck_1.5 - Cloudyfa, sok bajunk nem lesz. Hibaüzenet, lag, nem működő rész nincs a romban. Ugye, a kínaiban nincsenek előlapi érintőgombok, "csak" a MiPop, (témaindító 2. képen látod, az a kis kör izé) úgyhogy aki azok eltüntetéséért könyörög, annak ez a rom a Kánaán. Nekem, személy szerint bejön, hogy teljes képernyőt munkára foghatom. A kínai, és a G2 billentyűt kidobták belőle, és beletették a G3 billentyűjét - Cloudyfa. (ezért sírtam a kínai fórumon  :D, mert hiába raktam fel jó pár G3 billentyűt, nem lehetett működésre bírni az előző kínai romokban, pedig már .lib fájlok nélkülivel is próbálkoztam, de nagyon laggolt) Jó a stock kamera benne, de eszi az xdabbeb XCam 5.0-t is. Hozzápiszkáltak az audiohoz is, szerintem, nem csak a hangerőt növelték, ez már olyan MIUI-s minőség féle. Teljesen borbi pá vengerszki  :D, DE! ezek a MIUI.SU (orosz) fiúk kb. 3 hete valamit hozzáraktak a git-en a T9-hez (tárcsázó), amit mindenképpen lecserél az alap romban (az viszont lehet, hogy az újabb JBart miatt), és nem kezeli az ékezetes betűket. Valami Java lang blabla hibaüzeneteket dobál fel, és nem is szinkronizál le csak 30db névjegyet. Már kb. 946 féle beállítással próbálkoztam, de mindig ugyanoda jutok. Akinek esetleg sikerül(t) úgy lemagyarítani a kínai romot, hogy működik, az ne fukarkodjon, ossza meg a tudományt!  :D szerk: megoldva!  ;)
Végezetül, azt gondolom, mint szinte minden módosított, vagy port romnál, jelen esetben is a fejlesztők, azaz "ezek az aranyos MIUI-s fiúk, (Steve Kondik után szabadon) betyárosan nagy, és jó munkát végeztek!  :taps:
ui: Már kint van a You are not allowed to view links. Register or Login, úgyhogy...  ;)

Akkor ezt napi használatra fel merjem rakni már vagy inkább ne? :)
Ja, meg egy kérdés, a múltkor nekem volt a quick window tokkal a gondom, most azt írják xda-n hogy a legutolsó CM nightly-val működik, a multi lang MIUI-ban maradt ugyanaz a CM alap vagy az frissül?

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: LG G2 - MIUI_V5 Android
« Reply #227 Dátum: 2014, 09 06, 14:06:42 »
Akkor ezt napi használatra fel merjem rakni már vagy inkább ne? :)
Ja, meg egy kérdés, a múltkor nekem volt a quick window tokkal a gondom, most azt írják xda-n hogy a legutolsó CM nightly-val működik, a multi lang MIUI-ban maradt ugyanaz a CM alap vagy az frissül?
Ez stock alap, 4.4.2. Erre könnyebben tálalsz olyan programot amivel működik.

A Tapatalk, a G2m, és a MIUI legyőzhetetlen páros... izé...hármas...

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető waszabi07

• LG Fan
« Reply #228 Dátum: 2014, 09 06, 14:15:19 »
Ez stock alap, 4.4.2. Erre könnyebben tálalsz olyan programot amivel működik.

A Tapatalk, a G2m, és a MIUI legyőzhetetlen páros... izé...hármas...

Értem. Ha végre le jön felrakom és körül nézek, hátha találok valami működőképeset. :)

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #229 Dátum: 2014, 09 06, 17:56:24 »
hát nem tudom, föltettem a 4.9.5-ös multilang verziót, de szerintem a hang sokkal gyengébb...
egy-két plusz beállítási lehetőségen kívül (LG settings) sok újat nem találtam benne, ráadásul nem is működik a dupla érintésre elalvás (nálam)
ha jól emlékszem az előző verzió 4.4.4-es volt, ez pedig 4.4.2
akkor ez most visszafejlődés?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #230 Dátum: 2014, 09 06, 18:20:03 »
hát nem tudom, föltettem a 4.9.5-ös multilang verziót, de szerintem a hang sokkal gyengébb...
egy-két plusz beállítási lehetőségen kívül (LG settings) sok újat nem találtam benne, ráadásul nem is működik a dupla érintésre elalvás (nálam)
ha jól emlékszem az előző verzió 4.4.4-es volt, ez pedig 4.4.2
akkor ez most visszafejlődés?

Melyik hang gyengébb? A stock (alapú) romokban ez buherálásra szorul, amelyikben még nem tették meg.
A megoldás pl. itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Én javulással az audio, azaz a fülhallgató bedug, és zenét hallgat minőségre gondoltam.
A dupla érintésre való elalvás itt is fog működni a WSM Tools + Mi Tools párossal.
Semmiképp nem visszalépés. A fejlesztő 3x nekifutott már, és az első, talán márciusi 4.2.2 béta is finom volt akkoriban...  ;)
Az előző kiadás egy CM11 stabil M9 verzió volt. Ez a stock alapú verzió első nyilvános kiadása, igazából úgy írta, hogy nyílt béta, de ez több, jobb annál... LG alapokon nyugszik. Kezdve a kerneltől, a driverekig. Igazából, ha lehet, megbízhatóbb, simább, hibátlanabb működést + a kernel (és a jól megírt rom) jóvoltából hosszabb akkumulátor üzemidőt várhatunk. + stock kamerát, nagyságrendekkel jobb audiot (amit azért nekünk kell "összetákolni") + amit a MIUI-ban megszerettünk.
Sokkal nagyobb munka... jobban is örülnek a fanok kínától az XDA-ig, mindenhol...  :D
Én attól félek, unalmas napjaim jönnek... romolással kapcsolatban...  :D

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #231 Dátum: 2014, 09 06, 18:32:23 »
Melyik hang gyengébb? A stock (alapú) romokban ez buherálásra szorul, amelyikben még nem tették meg.
Én javulással az audio, azaz a fülhallgató bedug, és zenét hallgat minőségre gondoltam.
A dupla érintésre való elalvás itt is fog működni a WSM Tools + Mi Tools párossal.
Semmiképp nem visszalépés. A fejlesztő 3x nekifutott már, és az első, talán márciusi 4.2.2 béta is finom volt akkoriban...  ;)
Az előző kiadás egy CM11 stabil M9 verzió volt. Ez a stock alapú verzió első nyilvános kiadása, igazából úgy írta, hogy nyílt béta, de ez több, jobb annál... LG alapokon nyugszik. Kezdve a kerneltől, a driverekig. Igazából, ha lehet, megbízhatóbb, simább, hibátlanabb működést + a kernel (és a jól megírt rom) jóvoltából hosszabb akkumulátor üzemidőt várhatunk. + stock kamerát, nagyságrendekkel jobb audiot (amit azért nekünk kell "összetákolni) + amit a MIUI-ban megszerettünk.
Sokkal nagyobb munka... jobban is örülnek a fanok kínától az XDA-ig, mindenhol...  :D

Köszönöm, megnézem a linkel oldalon található .zip-eket
a gyengébb hang alatt azt értettem, hogy (amit eddig észrevettem)
a Viber értesítés ha írtak akkor a lakás bármely pontján volt a telefon én meg onnan a legtávolabb, akkor is hallottam, most nem igazán és nem hiszem, hogy a fülem romlott egy óra alatt ennyit :)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #232 Dátum: 2014, 09 06, 18:43:58 »
Köszönöm, megnézem a linkel oldalon található .zip-eket
a gyengébb hang alatt azt értettem, hogy (amit eddig észrevettem)
a Viber értesítés ha írtak akkor a lakás bármely pontján volt a telefon én meg onnan a legtávolabb, akkor is hallottam, most nem igazán és nem hiszem, hogy a fülem romlott egy óra alatt ennyit :)
Reméljük, nem...  :D
Meg fogod tudni oldani... vagy az snd_soc_msm_Taiko fáljt, vagy a mixer_paths.xml-t változtatják meg ezekkel a modokkal. Vagy, akik lassan megsüketülnek a 113dB-től, mint én, azok mindkettőt...  :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #233 Dátum: 2014, 09 06, 18:48:51 »
Reméljük, nem...  :D
Meg fogod tudni oldani... vagy az snd_soc_msm_Taiko fáljt, vagy a mixer_paths.xml-t változtatják meg ezekkel a modokkal. Vagy, akik lassan megsüketülnek a 123dB-től, mint én, azok mindkettőt...  :D
Nem vágom a MIUI kérdést, de a Taiko és mixer paths fájlokat ha a V20F-ből emelitek át, nem segít? Csak azért kérdem, mert ebben a pillanatban stock V20F-en vagyok, ha kell tudom adni. Egyszerűbb mint extractorral küzdeni a KDZ rommal.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #234 Dátum: 2014, 09 06, 18:54:50 »
Nem vágom a MIUI kérdést, de a Taiko és mixer paths fájlokat ha a V20F-ből emelitek át, nem segít? Csak azért kérdem, mert ebben a pillanatban stock V20F-en vagyok, ha kell tudom adni. Egyszerűbb mint extractorral küzdeni a KDZ rommal.  :)

én lehet megköszönöm, hátha...
ha esetleg az említett oldalon lévők nem oldanák meg a problémámat

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #235 Dátum: 2014, 09 06, 18:57:13 »
Az előző kiadás egy CM11 stabil M9 verzió volt. Ez a stock alapú verzió első nyilvános kiadása, igazából úgy írta, hogy nyílt béta, de ez több, jobb annál... LG alapokon nyugszik. Kezdve a kerneltől, a driverekig. Igazából, ha lehet, megbízhatóbb, simább, hibátlanabb működést + a kernel (és a jól megírt rom) jóvoltából hosszabb akkumulátor üzemidőt várhatunk. + stock kamerát, nagyságrendekkel jobb audiot (amit azért nekünk kell "összetákolni") + amit a MIUI-ban megszerettünk.

+1 észrevétel MiTools-ban csak a dupla kattintásra ébredést találom az működik is
viszont most hogy van LG settings abban is benne van, nem külön, hanem együtt, viszont továbbra is csak az ébredés megy nálam

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #236 Dátum: 2014, 09 06, 19:06:32 »

Az a baj, hogy nem... ezekkel a modokkal az értékeken változtatnak. Pl: a 20F-ben található értékeken is.
Egyébként, mondjuk a mixer_paths.xml-nél az RX7 Digital Volume (fülhallgató hangerő kimenet) értékét növelik meg. Tulajdonképpen, bármelyik stock alapú custom romból kiszedhető, egy Winrar és Notepad++ kell csak hozzá. Aki ilyet tervez 70-es érték felé semmiképp ne vigye, bárhol, bármit is olvas. Ja, és ne a Pardus-rom legyen, mert abban "régi" hangkártya master file (snd_soc_msm_Taiko) van.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2014, 09 06, 19:12:34 »
Az a baj, hogy nem... ezekkel a modokkal az értékeken változtatnak. Pl: a 20F-ben található értékeken is.
Egyébként, mondjuk a mixer_paths.xml-nél az RX7 Digital Volume (fülhallgató hangerő kimenet) értékét növelik meg. Tulajdonképpen, bármelyik stock alapú custom romból kiszedhető, egy Winrar és Notepad++ kell csak hozzá. Aki ilyet tervez 70-es érték felé semmiképp ne vigye, bárhol, bármit is olvas. Ja, és ne a Pardus-rom legyen, mert abban "régi" hangkártya master file (snd_soc_msm_Taiko) van.
Ahha. Akkor nem kell, nem próbáljátok meg?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #238 Dátum: 2014, 09 06, 19:14:37 »
+1 észrevétel MiTools-ban csak a dupla kattintásra ébredést találom az működik is
viszont most hogy van LG settings abban is benne van, nem külön, hanem együtt, viszont továbbra is csak az ébredés megy nálam

Én a helyedben várnék még az Xposed kerettel, és modokkal. Nagyon friss még ez a rom... De, az biztos, hogy idővel, ezek az "aranyos MIUI-s fiúk"  :D mindent át fognak pakolni a romba, ami extra a stock LG romban.
Egyébként, az indító képek között van a MITools -ról készült is, ott a gombok művelete, és a menü gombnak adhatod ezt az opciót...

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #239 Dátum: 2014, 09 06, 19:15:45 »
Ahha. Akkor nem kell, nem próbáljátok meg?
A kínaiban grammra a 20F említett fájljai vannak. A Multiban nem tudom...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #240 Dátum: 2014, 09 06, 19:25:13 »
A kínaiban grammra a 20F említett fájljai vannak. A Multiban nem tudom...
Én meg aztán főleg.  ;D 

Parancsoljatok:

Van benne egy olvass el.txt is, itt is leírom: Az eredetit mentse mindenki mielőtt kipróbálja! Mindenki saját felelősségre!

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #241 Dátum: 2014, 09 06, 19:27:44 »
Én meg aztán főleg.  ;D 

Észre sem venni, ha belépsz a MIUI-sok több mint 70 milliós táborába...  :D én meg tudok titkot tartani...  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #242 Dátum: 2014, 09 06, 19:32:50 »
Észre sem venni, ha belépsz a MIUI-sok több mint 70 milliós táborába...  :D én meg tudok titkot tartani...  ;)
Jó a MIUI, mert látom hogy jó, de az UI nem az én világom. Nekem itt az LG stock romnál van a határ a fehérből meg a pomádéból. Inkább Cyan / Carbon / AOSP lover vagyok. Tudod az a G3 is inkább taszít. :)
De kicsit faragnak, komolyan mondom kipróbálom.  :ok:

Nem elérhető waszabi07

• LG Fan
« Reply #243 Dátum: 2014, 09 06, 20:02:15 »
Én akárhogy próbálom, az előző rom felmegy még mindig simán de ez megáll status 7 error-al sajnos :/

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #244 Dátum: 2014, 09 06, 20:14:07 »
Én akárhogy próbálom, az előző rom felmegy még mindig simán de ez megáll status 7 error-al sajnos :/
Multilang? Xiaomi.eu-s? Milyen recovery? TWRP?

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #245 Dátum: 2014, 09 06, 20:26:00 »
Jó a MIUI, mert látom hogy jó, de az UI nem az én világom. Nekem itt az LG stock romnál van a határ a fehérből meg a pomádéból. Inkább Cyan / Carbon / AOSP lover vagyok. Tudod az a G3 is inkább taszít. :)
De kicsit faragnak, komolyan mondom kipróbálom.  :ok:
Tudom, tudom...  ;)
Na, majd a V6...  ;) bár, V6 téma v n már V5-re is...

Nem elérhető waszabi07

• LG Fan
« Reply #246 Dátum: 2014, 09 06, 20:35:06 »
Multilang? Xiaomi.eu-s? Milyen recovery? TWRP?
Multilang igen, xiaomi.eu-s és twrp van fent. a 4.8.8 felmegy simán de ez nem.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #247 Dátum: 2014, 09 06, 20:49:30 »
Multilang igen, xiaomi.eu-s és twrp van fent. a 4.8.8 felmegy simán de ez nem.
Legelőször próbáld letölteni még 1x a .zip-et, nem sérült-e véletlenül.
A MIUI a Philz recovery-t szereti. Az XDA-n délután olvastam olyan bejegyzést, akinek ugyanilyen gondja akadt.

Nem elérhető waszabi07

• LG Fan
« Reply #248 Dátum: 2014, 09 06, 21:24:34 »
Legelőször próbáld letölteni még 1x a .zip-et, nem sérült-e véletlenül.
A MIUI a Philz recovery-t szereti. Az XDA-n délután olvastam olyan bejegyzést, akinek ugyanilyen gondja akadt.

Philz 6.0.4.5 van fent, most próbáltam az újra letöltött zip-el de nekem nem megy fel.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #249 Dátum: 2014, 09 07, 04:59:16 »
Philz 6.0.4.5 van fent, most próbáltam az újra letöltött zip-el de nekem nem megy fel.
Jó, akkor most kihagyjuk a szájról szájra című kategóriát, meg az olvastam valahol c. részeket...
Szinte minden fórumon probléma van a MIUI updater scriptjével.
Nekem a philz_touch_6.48.4-d802 van fent. Bármilyen MIUI-t leszedek, meghagyok egy érintetlen, eredeti .zip-et a mókolgatás előtt, de már abban is módosítom az updater scriptet az itt a fórum nyitó oldalán leírt módon.
Kb. 2 perc, és feláll a rendszer. Bármelyik. TWRP és Philz alatt is.