a teló otthon van, délután megnézem, köszi.
de mit szúrhattam el? flashtool-lal feltettem a kdz-t, utána iroot, majd autorec. innen beléptem a recoverybe, feltettem a 2.8.5.1 bump-ot. majd újraindítás recoverybe, flash a miui, a gapps. és csak a miui logo körbe-körbe...
Szóval...
1. Flashtollal 20H KDZ-t raktál a Lollipopra. Ugye, "emergency", és CSE Flash módban, mert akkor nem vizslat semmit, hanem a KDZ-ben lévő összes img-t (.bin-t) feltolja a helyére, és csinál egy SD formatot is.
2. Megvolt a 20H KDZ flash, újraindít, fájlok, partíciók rendben, elindult a G2.
3. KK 20H root. Megvolt, G2 ujraindít, SU bináris frissít, újraindít, megvan a root.
3. MIUI.zip telefonra másol. Én ilyenkor (akkoriban) mindig a bump 2.8.5.1 TWRP-ből, simán kiszed a recovery.img, ahogy a MIUI6 FAQ-ban van, ADB-vel recovery flash, majd oda újraindít.
Gondolom, az AutoRec a recovery miatt kellett...bár, a boot partícióid mind KK volt...és, remélem, jót raktál fel...4. Bent vagy a bump TWRP 2.8.5.1 recoveryben, működő romról mentés SD-re, ami maradhat is ott, vagy egy külső USB drivera. MIUI-ról stockra, vagy másra visszaállásnál ajánlott a full wipe.
5. Teljes rendszermentés után, wipe+format - system + data + cache + dalvik (csak wipe). Flash a MIUI.zip.
5. Esetleg, flash a Gapps, újraindít. Opcióként, wipe cache + dalvik.
A FlashTool-t kiadását lehetne megnézni. Már kopnak az emlékek, de biztosan lesz aki mondja, melyik az, amelyikkel könnyű az átjárás a 2-3 rendszer között. Nekem volt akkoriban baj a Lollival, ha jól emlékszem.
Ill. a Gapps. Semmit nem veszítesz vele, ha először a rom elindul, feláll, és csak utólag rakod a Gapps-t, egy wipe cache + dalvik után.
Hol a bibi?