0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az értesítési sávot lehet valahogyállítani ? Olyan pöti ikonok vannak,hogy a szemem kifolyik...Nektek mennyire melegszik a teló? Nekem játék nélkül meglehetősen...Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
Az WSM szerintem még nem módosítja, legalábbis ahogy próbáltam.Ezért nem jó a Cloudy kernel nekem is, talán délután majd, lesz egy másik, csak még próbálnom kell... Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final
Újra, "narancs péntek"... MIUI 6 LG G2 5.5.8.Changelog:Letöltés: You are not allowed to view links. Register or LoginHajrá...
Köszi, már megy is fel backup után.
Letöltöttem, de hibaüzenettel, szinte el sem indult a flash.Én voltam balfék, vagy...?Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final
Ugyanez.
Hát ennek nem örülök, de legalább nem a letöltésben volt a hiba.
Bár sovány vigasz, de igazságod vagyon...Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final
5.5.8 javított installer (by Fed James)BackupInstallGappsWCDCBe happyYou are not allowed to view links. Register or Login
contact lista javítvamenü rugózás, érintés érzékelése javítvamipop menügomb javítva Root kicsit megszivatott, de visszatettem a su-t, securityben kapott rootot és frankón megy a titanium is.Hangouts meghalt, de újratelepítés javította.Egyépként pa pico gapps ment rá.
Mega linkYou are not allowed to view links. Register or Login
Arra van valami megoldás, hogy az értesítési hangerő nagyobb legyen? Nagyon halk, már-már vállalhatatlan, legalábbis nálam.Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
A V5-tel volt ilyen gondod?Amennyiben nem, szedd ki belőle a mixer_paths.xml-t, és tedd ebbe bele.Én is ebben a kínai G3 portban egy orosz G3 port xml-t használok. Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final
Azzal nem volt semmi gondom, jó volt.Kiszedném én, de merre lelem?
System ->etc mappa Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final
köszi. az járható, ha kiszedem a lamhoang zip-ből, és bemásolom a fenn lévő rom-ba? kell valami wipe, vagy egyéb?
Szerintem, igen.Én mindig cserélgetem ezt, ill.a gps.conf-ot.A békesség kedvéért egy wipe cache + dalvik, Tapatalk, G2, Landscape UX Admix Final