Sikerült egy nap alatt tönkretennem,multiromos twrp-vel csináltam egy mentést a cm12s-ről.Multirom nem jött be mert ujraindulgatott,bootloopolt pedig csak egy rendszer volt fent.Töröltem a multiromot és feltettem az uj cm12.1 nightly-t.Nem tetszett és gondoltam visszateszem a twrp-s mentést.Ekkor jött a gubanc,twrp kérdezte hogy mit állítson vissza de én úgy hagytam mindent,pedig gyanus volt hogy az efs particiót is lementette és visszatenné.Na onnan kezdve imei szám nincs-wifi,bt az van de gyanítom más lett a mac címük mert otthoni routerbe fix ip-t adtam neki de a vegére megváltozott. Segítséget kérnék mert itt azért tapasztalt rókák vannak.Kérjek ticketet és írjam le hogy mit csináltam? Vagy mihez kezdjek? Mindenképpen megcsináltatnám.Mennyibe kerülhet ez? Előre is köszi!
szerintem tuti a multirom meg a sima twrp kevert be, nekem is volt gondom vele az elejen, amikor probalgattam, ezert inkabb leszedtem a multit.
probald meg azzal a progival amit linkeltem.
elvileg fel tudod vele rakni a gyari recoveryt, aztan flasheli neked a gyari szoftvert.
asszem nekem a 38R-t rakta fel, azota csak otat frissitettem mert nekem is volt bajom a teloval, azota viszont jol mukodik.
ha ezzel a toollal nem jo, akkor irj privatba, mert en egy masikkal csinaltam, azkuldom valahova neked.