0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Remek munka, frankón egyedi a kütyüd, és szép is.
Melyik MIUI-s időjárásod van, netán BZ? Régen Samsungon próbáltam MIUI romot, ott bazi jól nézett ki a BZ. Ha jól emlékszem a zárlépernyőre is befészkelte magát, de igen frankó volt.
Szia sastojás!Ezt a háttérképet elkérhetném.
Természetesen, csak írd hogy csináljam, mert még nem küldtem így semmit!
A telefonból kimásolod a háttérképet, mondjuk gépre és feltöltöd ugyanúgy, mint a képernyőképet.
Nova launcher,
Működik a koppintásra képernyő lezárás??
kis trükkel igen nova beállítások -> kézmozdulatok és gombok -> dupla érintés -> lock screen app You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz...
felmész play,zedge,letöltöd,benne van ez is,meg kismillió még.
A mostani ilyen..Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Ez juj de jó. Ez milyen háttér, vagy miez? Hogy csináltad?
Lightning launcher. Zooper widgetDigicall naptár Az ötleteket loptam a mycolorsreenről
You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Kezdek aggódni, mert hetek óta még csak hátteret sem cseréltem.
Mekkora háttérképet kell beállítani ahhoz, hogy a rendszer ne vágjon le belőle a szélén?Illetve az be lehet állítani valahogy a gyári launcherben, hogy a háttérkép fix legyen? Tehát lapozáskor ne mozduljon el a háttér is.Köszi.
1080x1920Galéria / kiválasztott kép / opciók / beállítás mint / kezdőképernyő háttere:You are not allowed to view links. Register or Login - You are not allowed to view links. Register or Login(felül a váltó)