Sziasztok ! Első sorban üdv mindenkinek most váltottam egy G3-ra és nem bántam meg (samuról). Evvel a telefonnal kellett volna kezdeni az előző vásárláskor
Olyan gondom lenne, hogy fent volt a sima V20H-s gyári loli (d855). Ezt ADB-vel root-oltam sikeresen, titanium fel megszabadultam mindentől ami nekem nem kell (telekom alkalmazások.. play zene stb... ) szeretem volna viszont feltenni egy custom recovery-t és itt jön a gond. Flashify-vel leírás alapján felraktam a TWRP-t és mikor a végén rányomok hogy reboot now, akkor csak kéken és pirossal villog a jelző led, nem vagyok nagy angolos így amiket írtak azt nem nagyon tudom hogy hogyan lehet helyrehozni, hogy legyen custom recovery-m. Válaszotok előre is köszönöm !
Gondolom ezt használtad: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzt már én is végigjártam. Lollipop-ra még nincs TWRP images és emiatt "összeveszik". Az xda-an van 1-2 leírás, hogy miként lehet ezt megoldani. Kiprobáltam többet, de egyiknél sem sikerült feltennem a TWRP-t, újraindítás után lefagy a rendszer.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginA rootolás gyorsan megoldható.
Ha custom recovery-t akarsz feltenni, akkor másként kell eljárnod:
1. Kitkat rom felrakás
2. Root -> majd twrp
3. Erre már mehet a lollipop root (full wipe, data törlés) és megmarad a custom recovery