Pontosan ezért lett lapos s fórum. Elbeszélünk a kezdők feje felett !!
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Ezt ugye Te sem gondolod komolyan? ... Szerintem még véletlenül sem.
Mint írtam megcsinálom én a FAQ-ot ha kell. Ajánlottam ezt úgy hogy nincs G3-am... Többen vannak akiknek van, mondtam azt is jó lenne ha user tenné, vagy legalább segítene. Azóta se kaptam rá egy választ, se egy üzenetet, e-mailt, semmit. Nyilván unalmamba nem fogok legépelni 5000 karaktert, meg dolgozni vele 2 napig. Vettem az adást, tökmindegy miért, de nem kell, nincs rá szükség. Nagyon remélem vki megcsinálja mihamarabb az ilyenek elkerülése miatt.
Az hogy melyik készülék topikja mennyire lapos az senki máson nem múlik csak a házigazdán és a jelen lévő felhasználókon.
A G3-nak nincs házigazdája, én egyelőre nem másért vagyok itt, hogy a warezt és egyéb nem idevaló dolgot figyeljem, kiszedjem. De az egyre több G3 user ellenére mégis én próbálok help-elni (lásd . Általános dumcsi tegnap)
Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, lehet jelentkezni topikgazdának és lehet csinálni. Lehet akár szájbarágós vagy tök egyszerű FAQ-ot csinálni, bármit ami segíti a kezdő usert. Amíg ezt nem teszi meg vki, addig a G3 lapos is marad, ellenben a többivel.
Hadd ne a NEM G3 userek pörgessék a topikot / segítsenek a kezdőknek.