2024, 12 19, 07:52:26

Szerző Téma: LG G3 root, custom recovery, custom ROM  (Megtekintve 99432 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zeon.hu

• PFC Fan
  • PDA: Huawei P6
Re: LG G3 root, custom recovery, custom ROM
« Reply #100 Dátum: 2014, 08 29, 16:52:48 »
Üdv!
32 gigáshoz egy  v10h vagy újabb jól működő romot tudna valaki linkelni?

Nem elérhető andreas49

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #101 Dátum: 2014, 08 29, 17:20:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!
32 gigáshoz egy  v10h vagy újabb jól működő romot tudna valaki linkelni?
Az IMEI számodat kell beírni és utána kiadja a telodnak megfelelő legújabb romot.

Nem elérhető zeon.hu

• PFC Fan
Re: Re: LG G3 root, custom recovery, custom ROM
« Reply #102 Dátum: 2014, 08 29, 17:25:44 »
Az IMEI számodat kell beírni és utána kiadja a telodnak megfelelő legújabb romot.
Kösz!
Rootolt a teló, ezért más módszerrel való felrakásra gondoltam, a "H" - t magától is felajánlja, de ugye úgy nem megy fel.
Sorry  a pontatlan fogalmazásért.

Nem elérhető andreas49

« Reply #103 Dátum: 2014, 08 29, 18:24:35 »
Kösz!
Rootolt a teló, ezért más módszerrel való felrakásra gondoltam, a "H" - t magától is felajánlja, de ugye úgy nem megy fel.
Sorry  a pontatlan fogalmazásért.
Ezt nem egészen értem. Nekem is rootolt a telom és v10i az utolsó room, amit az LG Flash Tool 2014-el raktam fel. Mit értesz más módszer alatt?

Nem elérhető zeon.hu

• PFC Fan
« Reply #104 Dátum: 2014, 08 29, 18:34:57 »
Ezt nem egészen értem. Nekem is rootolt a telom és v10i az utolsó room, amit az LG Flash Tool 2014-el raktam fel. Mit értesz más módszer alatt?

Kéne 5 szabad perc, mert ez a rohanás ára...
Telóra saját frissítéssel nem megy fel a root miatt.
Flash tool o.k. lesz.

failed

• Vendég
« Reply #105 Dátum: 2014, 09 05, 10:49:41 »
tegnap olvastam az xda-n hogy meggondolta magát az LG, és még sem adja ki a szükséges infót (forráskód, stb), így nem lesz rá bootloader unlock, és az ebből fakadó speciál ROM-oknak is búcsút lehet így mondani.
Van aki ez miatt már el is adta a készülékét.... :oops:
Mondjuk én jól elvagyok a korábban már linkelt ROM-al, xposed, témázás, másik launcher, és akadás nélkül, kisebb fogyasztással, akár 2 napig is használható !

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #106 Dátum: 2014, 09 05, 11:09:30 »
tegnap olvastam az xda-n hogy meggondolta magát az LG, és még sem adja ki a szükséges infót (forráskód, stb), így nem lesz rá bootloader unlock, és az ebből fakadó speciál ROM-oknak is búcsút lehet így mondani.
Van aki ez miatt már el is adta a készülékét.... :oops:
Mondjuk én jól elvagyok a korábban már linkelt ROM-al, xposed, témázás, másik launcher, és akadás nélkül, kisebb fogyasztással, akár 2 napig is használható !
olvastam én is >:( remélem azért a fejlesztők megoldják. lassan már nem lehet  telót venni anélkül, hogy a gyártó be ne kavarjon valamit.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #107 Dátum: 2014, 09 05, 11:21:49 »
olvastam én is >:( remélem azért a fejlesztők megoldják. lassan már nem lehet  telót venni anélkül, hogy a gyártó be ne kavarjon valamit.
Forraskod nelkul csak kokanyolas van es konnyu hibazasi lehetoseg egy kernelnel. Ami miatt anno nekem a One X-embol tegla lett. Nem volt meg ugyanis kint az uj kernel forraskodja. Harom honapra ra adta ki a ceg. Persze a lelkes kernel fejleszto azert megprobalta a lehetetlent. Egyik kerneleben maradt egy bug ami miatt egy ido utan kampec lett az egesz NAND a telefonban cssk olvashato lett az osszes particio. Ez a forraskod dolog is egy olyan, hogy a Google-nek kellene szigoritania rajta. Az Android rendszer nyilt forraskodu. Ha en donteshozo lennek a Googlenel koteleznek minden gyartot, hogy egy adott frissites megjelenese utan legkesobb egy hettel tegye kozze a forraskodot. Ha nem akkor megvonjuk a GAPPS licensz jogat a gyartotol es megnezheti magat, hogy onnantol kezdve mennyi keszuleket fog tudni eladni. Tovabba ha valamelyik gyarto ugat, nem tetszik neki az uj hazirend. Az mehet es gyarthat tovabb WP remdszeru zart forraskodu termekeket.

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #108 Dátum: 2014, 09 05, 11:36:17 »
Forraskod nelkul csak kokanyolas van es konnyu hibazasi lehetoseg egy kernelnel. Ami miatt anno nekem a One X-embol tegla lett. Nem volt meg ugyanis kint az uj kernel forraskodja. Harom honapra ra adta ki a ceg. Persze a lelkes kernel fejleszto azert megprobalta a lehetetlent. Egyik kerneleben maradt egy bug ami miatt egy ido utan kampec lett az egesz NAND a telefonban cssk olvashato lett az osszes particio. Ez a forraskod dolog is egy olyan, hogy a Google-nek kellene szigoritania rajta. Az Android rendszer nyilt forraskodu. Ha en donteshozo lennek a Googlenel koteleznek minden gyartot, hogy egy adott frissites megjelenese utan legkesobb egy hettel tegye kozze a forraskodot. Ha nem akkor megvonjuk a GAPPS licensz jogat a gyartotol es megnezheti magat, hogy onnantol kezdve mennyi keszuleket fog tudni eladni. Tovabba ha valamelyik gyarto ugat, nem tetszik neki az uj hazirend. Az mehet es gyarthat tovabb WP remdszeru zart forraskodu termekeket.
fura lenne az android gapps  nélkül :)
várok én is egy keveset, hátha meggondolja magát az lg, aztán marad a nexus.
pedig sajnálom, mert nagyon bejött a teló S4 után. most azért elég sok minden megoldható tweaksboxal, de én sajnos késztetést érzek minden este mikor hazaérek, hogy romoljak.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: LG G3 root, custom recovery, custom ROM
« Reply #109 Dátum: 2014, 09 05, 11:44:04 »
fura lenne az android gapps  nélkül :)
várok én is egy keveset, hátha meggondolja magát az lg, aztán marad a nexus.
pedig sajnálom, mert nagyon bejött a teló S4 után. most azért elég sok minden megoldható tweekboxal, de én sajnos késztetést érzek minden este mikor hazaérek, hogy romoljak.
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy hasznalhatatlan lenne az Android GAPPS nelkul. A Samsungtol mar az S3 ota megvontam volna a licensz jogat, mert amit azota is muvel a tisztesseges uzleti viselkedes hatarait surolja. Gondolok itt a sajat app storejukra. En itt forditottam volna hatat nekik a Google helyeben. Hosszutavon ebbol nem a keresoorias jott volna ki rosszabbul. Nyilvan neki is penzkiesest jelentett volna ha ezt meglepi. Sajnos a mai penz ehes vilagban a tisztesseg es becsulet is megvasarolhato:-(

Akkor neked valoban a Nexus lesz a jo valasztas. Ket honap es itt a N6. Addig bird ki a G3-mal, mert azert egy nagyszeru vas ez:-)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Re: Re: LG G3 root, custom recovery, custom ROM
« Reply #110 Dátum: 2014, 09 05, 14:50:48 »
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy hasznalhatatlan lenne az Android GAPPS nelkul. A Samsungtol mar az S3 ota megvontam volna a licensz jogat, mert amit azota is muvel a tisztesseges uzleti viselkedes hatarait surolja. Gondolok itt a sajat app storejukra. En itt forditottam volna hatat nekik a Google helyeben. Hosszutavon ebbol nem a keresoorias jott volna ki rosszabbul. Nyilvan neki is penzkiesest jelentett volna ha ezt meglepi. Sajnos a mai penz ehes vilagban a tisztesseg es becsulet is megvasarolhato:-(

Akkor neked valoban a Nexus lesz a jo valasztas. Ket honap es itt a N6. Addig bird ki a G3-mal, mert azert egy nagyszeru vas ez:-)
Igencsak +1! Teljes mértékben!  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #111 Dátum: 2014, 09 12, 12:55:36 »
Sziasztok !

Tegnap vettem egy G3 at és próbálgatom.
lehet hogy már volt itt róla szó, csak nem tudom most átnézni a teljes fórumot, ezért aki tud kérem segítsen.
Van lehetőség arra, vagy nem gyári rom, vagy root + valami beépülő progi, vagy bármi mód arra, hogy a virtuális gomboknál legyen menü gomb is ?
mert jelenleg van egy csomó appom, aminél a menüt nem tudom előcsalni, így beállítgatni sem tudok sokmindent bennük.

Előre is köszi a segítő válaszokat.

Üdv: Sasparipa

Moderator Comment Elég 1 helyre írnod..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #112 Dátum: 2014, 09 13, 10:20:54 »
Sziasztok !

Tegnap vettem egy G3 at és próbálgatom.
lehet hogy már volt itt róla szó, csak nem tudom most átnézni a teljes fórumot, ezért aki tud kérem segítsen.
Van lehetőség arra, vagy nem gyári rom, vagy root + valami beépülő progi, vagy bármi mód arra, hogy a virtuális gomboknál legyen menü gomb is ?
mert jelenleg van egy csomó appom, aminél a menüt nem tudom előcsalni, így beállítgatni sem tudok sokmindent bennük.

Előre is köszi a segítő válaszokat.

Moderator Comment Elég 1 helyre írnod..
Nem kell az egesz forumot atolvasni eleg csak a G3-mat:-)
Ugy tudom, hogy a G2-ben 3-ban lehet rendezni a gombokat es ujat is hozzaadni. Vagy ujat nem lehet hozzaadni csak a meglevok sorrendjet valtoztatni? Majd a tulajok megerositenek, vagy cafolnak. Amugy annak az alkalmazasnak aminek 2014-ben nincs a feluleten menugomb a fejlesztojet jol feneken kellene billenteni. ICS ota nincs menu gomb. Azt meg mar nem mostanaban adta ki a Google.

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #113 Dátum: 2014, 09 17, 16:30:14 »
Sziasztok !

Jelenleg C-s rom van fent, T-mobilos a telefonom.
Valami elkáépeztően rossz minőségben hallanak a vonal másik oldalán az emberek, mikor beszélek valakivel.
Ritkán van hogy jó a minőség, de 10 beszélgetésből 8 alkalommal siralmas. (ezt mondják a vonal másik oldalán, én jól hallom őket.)

A hangminőséget nem egy esetlegesen feltelepített programom okozza, mert akkor is rossz volt, amikor az első bekapcsoláskor még semmit nem raktam rá,

Tapasztaltatok már ti is hasonót, vagy ez a telefon ilyen ?
Mi a megoldás ? frissítsek LG Flash Toollal egy F-es, vagy G-s romra, vagy tegyek fel egy custom recoveryt, majd azzal egy custom romot az xda developersről ?

Egyáltalán rom hiba lehet ez ?
Hangouts, vagy viber beszélgetés tökéletes, persze tudom, az net alapú, de azt mindenesetre jelzi, hogy a mikrofonommal minden rendben van. (remélem nem hardveres gondja lesz a rádió egységnek)

Átolvastam ezt a topiokot, a leírtak alapján rootoltam is a telefont Stump roottal.

Gondoltam mielőtt frissítek, megkérdezem, hogy tőlem tapasztaltabbak mit javasolnak.

ELőre is köszi a válaszokat.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #114 Dátum: 2014, 09 17, 16:32:51 »
Sziasztok !

Jelenleg C-s rom van fent, T-mobilos a telefonom.
Valami elkáépeztően rossz minőségben hallanak a vonal másik oldalán az emberek, mikor beszélek valakivel.
Ritkán van hogy jó a minőség, de 10 beszélgetésből 8 alkalommal siralmas. (ezt mondják a vonal másik oldalán, én jól hallom őket.)

A hangminőséget nem egy esetlegesen feltelepített programom okozza, mert akkor is rossz volt, amikor az első bekapcsoláskor még semmit nem raktam rá,

Tapasztaltatok már ti is hasonót, vagy ez a telefon ilyen ?
Mi a megoldás ? frissítsek LG Flash Toollal egy F-es, vagy G-s romra, vagy tegyek fel egy custom recoveryt, majd azzal egy custom romot az xda developersről ?

Egyáltalán rom hiba lehet ez ?
Hangouts, vagy viber beszélgetés tökéletes, persze tudom, az net alapú, de azt mindenesetre jelzi, hogy a mikrofonommal minden rendben van. (remélem nem hardveres gondja lesz a rádió egységnek)

Átolvastam ezt a topiokot, a leírtak alapján rootoltam is a telefont Stump roottal.

Gondoltam mielőtt frissítek, megkérdezem, hogy tőlem tapasztaltabbak mit javasolnak.

ELőre is köszi a válaszokat.

szerintem ,valami progi,enyém is trés,c rom,hang kiválló,ami borzalmas az az aksi :D s5 höz mérem,az volt elötte,mindenben jobban tetszik,de aksi az szánalmas s5-höz képest >:(

Nem elérhető sasparipa

« Reply #115 Dátum: 2014, 09 17, 16:36:40 »
További kérdés:

erre az oldalra ha beírom az imei met, akkor a C-s rom letöltését ajánlja fel, de jelenleg is az van fent.

Esetleg tudtok olyan linket adni, ahol a legújabb LG g3 (16 GB) romot le tudom tölteni ?
Valamint T-mobilos romra bármilyen romot feltehtek ? D/F/G.... stb...

Előre is köszi a válaszokat.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #116 Dátum: 2014, 09 17, 16:37:38 »
szerintem ,valami progi,enyém is trés,c rom,hang kiválló,ami borzalmas az az aksi :D s5 höz mérem,az volt elötte,mindenben jobban tetszik,de aksi az szánalmas s5-höz képest >:(

Szia !

Nem progi szerintem, mert szűz rom nál is rossz a hang.....

: (

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #117 Dátum: 2014, 09 17, 16:40:20 »
Szia !

Nem progi szerintem, mert szűz rom nál is rossz a hang.....

: (

nálam azzal még nem volt gond,pedig trés vagyok én is,c rommal.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #118 Dátum: 2014, 09 17, 18:22:06 »
Sziasztok !

Ezt  romot feltehetem ?

készülékem: LG G3 T-Mobilos 16 Gb
Rootolt: stump root-al
LG FLash tool 2014-el tenném fel.

amit fel szeretnék rá tenni: A6PC   D85510J_00

Előre is köszi.

Előre is köszi:   

Nem elérhető snoopy107

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo-Primo
  • PDA: LG G3 D855/Note4 SM-N910F
  • PDA ROM: V30b/ stock 6.0.1
« Reply #119 Dátum: 2014, 09 17, 19:59:34 »

Vodafone UK LG G3 D855 (16GB model) Receive D85510k Software Update

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #120 Dátum: 2014, 09 17, 20:14:22 »
Sziasztok !

Ezt  romot feltehetem ?

készülékem: LG G3 T-Mobilos 16 Gb
Rootolt: stump root-al
LG FLash tool 2014-el tenném fel.

amit fel szeretnék rá tenni: A6PC   D85510J_00

Előre is köszi.

Előre is köszi:
Izraeli rom, de szerintem bajod nem lesz tőle... De felelöséget nem vállalok :D

Nem elérhető sasparipa

« Reply #121 Dátum: 2014, 09 18, 13:36:40 »
Izraeli rom, de szerintem bajod nem lesz tőle... De felelöséget nem vállalok :D

Szia !

Köszi szépen, jó lett.
Amit tudtam el is távolítottam, sallangokat (izraeli szolgáltató által feltelepített programok)

Viszont vannak T-mobilos progik amelyeket sem root uninstallerel, sem egyéb eltávolító progival nem tudok leszedni.
Esetleg valaki tud segíteni, hogy ezeket hogyan tudom leszedni ?
Ezekre a T-mobilos programokra gondolok:
Mybox; Telekom;Mobilbox Pro)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #122 Dátum: 2014, 09 18, 13:40:27 »
Szia !

Köszi szépen, jó lett.
Amit tudtam el is távolítottam, sallangokat (izraeli szolgáltató által feltelepített programok)

Viszont vannak T-mobilos progik amelyeket sem root uninstallerel, sem egyéb eltávolító progival nem tudok leszedni.
Esetleg valaki tud segíteni, hogy ezeket hogyan tudom leszedni ?
Ezekre a T-mobilos programokra gondolok:
Mybox; Telekom;Mobilbox Pro)

rootexplorer,system,app, kitörlöd őket.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #123 Dátum: 2014, 09 18, 19:00:21 »
rootexplorer,system,app, kitörlöd őket.

Szia !

koszi a valaszt, de ezek az appok nincenek ott ahol mondtad.

Esetleg mas otlet ?

Üdv.

Nem elérhető andreas49

« Reply #124 Dátum: 2014, 09 19, 09:37:40 »
Szia !

koszi a valaszt, de ezek az appok nincenek ott ahol mondtad.

Esetleg mas otlet ?

Üdv.
mentés
Hali,
Ott vannak azok, csak esetleg nem olyan néven, ahogy Te keresed.
Próbáld meg a Titanium Backup-pal -> Backup/visszaállítás, itt minden alkalmazás -rendszer is- felismerhető néven van. Elöször nem feltétlenül törölném, hanem fagyasztanám. Ha nem okoz problémát 1-2 napos használat mellett, akkor törölném (én legalábbis így szoktam).