2025, 01 09, 16:12:44

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262288 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #950 Dátum: 2014, 11 23, 10:48:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
köszi,probálom.
hát semmi,felrakom,semmi,(driver) eszköz telepitése,nem sikerált.leszedem(driver)magátol amit rak win 7,sikerült,és okés is,csak ez fájlmásdolgatáson kivül semmire se jó,de legalább ez müxik,tele a hócipöm. :D :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #951 Dátum: 2014, 11 23, 10:50:53 »
neeee már,más ötlet nincs?? :D

De persze van, például az előbb leírtak. Azonban nálam már volt olyan még XP alatt, hogy újratelepítés lett a vége, mert sehogy sem ment egyik usb-n keresztül sem az adott eszköz egy idő után.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #952 Dátum: 2014, 11 24, 06:55:43 »
Időjárás effect zárolt képernyőn? Ez olyan fontos dolog? Szerintem totál felesleges hülyeség. Eddig sem érdekelt, ki is volt kapcsolva nálam. Felesleges erőforrás használat. Most nem azért, de elég felnézni az ég felé és látszik élőben, hogy mi a helyzet... :D
Jaj már, hogy Te milyen vagy! Neked nem fontos, de másnak igen. Megy,vagy nem? Tessen megnézni legyen oly kedves :D

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #953 Dátum: 2014, 11 24, 07:58:23 »
na most mivan? felrakom usb drivert,nem ismeri fel telót,leszedem,vamit telepit(win 7) magátol,akkor felismeri,de igy semmi nem megy csak másolgatás gép.teló közt.de mondjuk kdz-ézni romot tenni,nem,driver fel semmi,még csak nem is látja a gép,lg pc suitot is feltettem,mondom hátha,de semmi,leszedem ,rádugom win irja telepit,minden ok,látja a gép,de ennyi :D :taps:usb driver fel,semmi.megörjit. ötlet??
És, ha másik likba dugod?

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #954 Dátum: 2014, 11 24, 09:39:23 »
ezt a fajta kamera modot próbálta már valaki?

csak annyit akarok hogy FHD videót 60 fps-el vegye, én kipróbáltam ezt, nálam ugyanúgy 30 fps maradt...
tudom hogy az XCam LG tudja ezt de én a gyárit szeretném rávenni a 60 fpsre...
ha valaki már bohóckodott vele , megosztaná velem hogy nála működik e megköszönném.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #955 Dátum: 2014, 11 24, 13:34:18 »
Jaj már, hogy Te milyen vagy! Neked nem fontos, de másnak igen. Megy,vagy nem? Tessen megnézni legyen oly kedves :D

Gondolom nem, mivel alapértelmezett beállítása bekapcsolt és akkor nem láttam semmi ilyesmit. Bár nem tudom mennyire befolyásolja a beállított knock kód.

Nem elérhető osie

• PDA: pda pda12
  • PDA ROM: pda pda12 v1.1
« Reply #956 Dátum: 2014, 11 25, 16:49:11 »
ezt a fajta kamera modot próbálta már valaki?

csak annyit akarok hogy FHD videót 60 fps-el vegye, én kipróbáltam ezt, nálam ugyanúgy 30 fps maradt...
tudom hogy az XCam LG tudja ezt de én a gyárit szeretném rávenni a 60 fpsre...
ha valaki már bohóckodott vele , megosztaná velem hogy nála működik e megköszönném.

nálam működött, a stock app 60fps lett
az xcam lg enélkül is 60fps-el csinálja a 1080p videot :

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #957 Dátum: 2014, 11 25, 21:49:39 »

nálam működött, a stock app 60fps lett
az xcam lg enélkül is 60fps-el csinálja a 1080p videot :

azt írtam is hogy tudom hogy az xcam LG tudja...  korábban már linkeltem is ide.
viszont nálam a v2 mod valamiért nem akarja az igazságot,  pedig mindent a leírtak szerint csinálok de továbbra is 30 fps maradt.
nem értem....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #958 Dátum: 2014, 11 26, 14:25:19 »
francia vodkafon. :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #959 Dátum: 2014, 11 27, 01:21:08 »
kíváncsiságból leragasztottam szigszalaggal a lézeres távolságmérőt, kíváncsi voltam mennyire befolyásolja a kamera fókusz idejét . hát semennyire :D
közelre, távolra, sötétbe, világosba ugyan annyira volt gyors.
ez csak valami parasztvakítás lehet benne , vagy tényleg jó valamire de azt meg ember így se úgy se veszi észre a használat alatt.
már aszt hittem tényleg ér valamit , de úgy látszik ez is csak van de minek...

Nem elérhető osie

« Reply #960 Dátum: 2014, 11 27, 07:46:33 »
kíváncsiságból leragasztottam szigszalaggal a lézeres távolságmérőt, kíváncsi voltam mennyire befolyásolja a kamera fókusz idejét . hát semennyire :D
közelre, távolra, sötétbe, világosba ugyan annyira volt gyors.
ez csak valami parasztvakítás lehet benne , vagy tényleg jó valamire de azt meg ember így se úgy se veszi észre a használat alatt.
már aszt hittem tényleg ér valamit , de úgy látszik ez is csak van de minek...

az eltérést nem 'szerintemben' mérik :)
a g3 sem kizárólag 'lézerrel' fokuszál, a különbség leginkább úgy észrevehető, ha mellé raksz mondjuk egy s5-öt, egy irányba fotózol egyet valami közelire és mozgatás nélkül fotózol egyet távolabbra, nagyjából 1/10mp különbség van a kettő kép elkészítése között a g3 javára természetesen

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #961 Dátum: 2014, 11 27, 14:08:19 »
az eltérést nem 'szerintemben' mérik :)
a g3 sem kizárólag 'lézerrel' fokuszál, a különbség leginkább úgy észrevehető, ha mellé raksz mondjuk egy s5-öt, egy irányba fotózol egyet valami közelire és mozgatás nélkül fotózol egyet távolabbra, nagyjából 1/10mp különbség van a kettő kép elkészítése között a g3 javára természetesen

ezt értem én, csak azt próbáltam ezzel mondani hogy épp ugyanolyan gyors lenne ha nem lenne benne ez a kütyü.
legalábbis emberi szemmel észrevehetetlen különbség van a fókuszidő között ha letakarom és ha nem.
nem két telefont akartam össze hasonlítani , hanem saját magához képest néztem a dolgokat hogy mi változik , mennyivel gyorsabb ettől a fókuszálás. és azért mondtam hogy paraszvakítás lehet  mert ha az ember nem vesz észre semmi különbséget , csak esetleg mérve lehetne megállapítani hogy ez miatt 0,0000001 másodperccel  gyorsabb a fókusz, akkor pont annyi értelme van ennek mint a Qhd kijelzőnek. SEMMI. elmondhatod hogy neked ilyened van és kb ennyi .
ezek énszerintem felesleges fejlesztések. abból a pénzből amit ezekre elköltenek teletömhetnék hasznos ember által is érzékelhető dolgokkal , nempedig csak papíron érzékelhető adatokkal. pl Qhd kijelző. azon kívül hogy tudod
1440x2560 a felbontása mert levan írva semmi hasznát nem veszed . pont ugyan olyannak fogod látni mint az Fhd-t. ha csak nem mikroszkóppal nézegeted a kijelződ állandóan ... akkor kérdezem én mi az értelme ezeknek ? :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #962 Dátum: 2014, 11 27, 14:16:43 »

ezt értem én, csak azt próbáltam ezzel mondani hogy épp ugyanolyan gyors lenne ha nem lenne benne ez a kütyü.
legalábbis emberi szemmel észrevehetetlen különbség van a fókuszidő között ha letakarom és ha nem.
nem két telefont akartam össze hasonlítani , hanem saját magához képest néztem a dolgokat hogy mi változik , mennyivel gyorsabb ettől a fókuszálás. és azért mondtam hogy paraszvakítás lehet  mert ha az ember nem vesz észre semmi különbséget , csak esetleg mérve lehetne megállapítani hogy ez miatt 0,0000001 másodperccel  gyorsabb a fókusz, akkor pont annyi értelme van ennek mint a Qhd kijelzőnek. SEMMI. elmondhatod hogy neked ilyened van és kb ennyi .
ezek énszerintem felesleges fejlesztések. abból a pénzből amit ezekre elköltenek teletömhetnék hasznos ember által is érzékelhető dolgokkal , nempedig csak papíron érzékelhető adatokkal. pl Qhd kijelző. azon kívül hogy tudod
1440x2560 a felbontása mert levan írva semmi hasznát nem veszed . pont ugyan olyannak fogod látni mint az Fhd-t. ha csak nem mikroszkóppal nézegeted a kijelződ állandóan ... akkor kérdezem én mi az értelme ezeknek ? :D

A kamera alkalmazást megnyitva, egy tölcsér alakú lézer csóvát bocsát ki a közvetlenül a lencsék mellett elhelyezett eszköz, és méri az objektumok távolságát a visszaverődő fény megérkezésének idejéből. Ez a fény természetesen emberi szemmel nem látható. Érdekes, hogy ezt a technológiát a robotporszívókhoz fejlesztette ki az LG, azonban azon a területen inkább másik megoldással éltek és csak később került a telefonfejlesztő csapathoz a remek lehetőség. Ezáltal válik az eddigi leggyorsabbá a G3 kamerája.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #963 Dátum: 2014, 11 27, 14:48:58 »

A kamera alkalmazást megnyitva, egy tölcsér alakú lézer csóvát bocsát ki a közvetlenül a lencsék mellett elhelyezett eszköz, és méri az objektumok távolságát a visszaverődő fény megérkezésének idejéből. Ez a fény természetesen emberi szemmel nem látható. Érdekes, hogy ezt a technológiát a robotporszívókhoz fejlesztette ki az LG, azonban azon a területen inkább másik megoldással éltek és csak később került a telefonfejlesztő csapathoz a remek lehetőség. Ezáltal válik az eddigi leggyorsabbá a G3 kamerája.

ha videóban le lett volna takarva az lg távolságmérője ugyan ez lett volna az eredmény...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #964 Dátum: 2014, 11 27, 14:59:13 »
ha videóban le lett volna takarva az lg távolságmérője ugyan ez lett volna az eredmény...
és ha a kamerát akkor is. :D

sötétben is nézted? de ha te nem látsz semmit,ok,mindegy.

A szupergyors fókuszálás mellett a technológia lehetővé teszi, hogy akár rossz fényviszonyok között is pengeéles képek készüljenek, ugyanis a tárgy és a kamera közötti távolságot egy lézersugár méri fel. A kép készítése is egyszerűbbé vált a G3-mal, hiszen elegendő egy koppintás a tárgyra, a telefon egyszerre fókuszál és exponál.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #965 Dátum: 2014, 11 27, 15:13:44 »
és ha a kamerát akkor is. :D

sötétben is nézted? de ha te nem látsz semmit,ok,mindegy.

A szupergyors fókuszálás mellett a technológia lehetővé teszi, hogy akár rossz fényviszonyok között is pengeéles képek készüljenek, ugyanis a tárgy és a kamera közötti távolságot egy lézersugár méri fel. A kép készítése is egyszerűbbé vált a G3-mal, hiszen elegendő egy koppintás a tárgyra, a telefon egyszerre fókuszál és exponál.

ha elakarnám adni a termékem énis beszélnék minden féle hiper szuper teknológiárol meg extra ultra hipergyors űrteknikárol , és nem azt mondanám hogy javítottunk kicsit a kamerán meg tettünk bele egy lézeres távolságmérőt aminek semmi szerepe nincs szinte ,csak ott van hogy jobban eladható legyen és hogy miis fel tudjunk mutatni valamit...

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #966 Dátum: 2014, 11 27, 19:40:38 »
Htc-ről váltva G3-ra szokatlan, hogy a háttér alkalmazásokat nem lehet egyszerűen lelőni. A SHUT UP programot javasolták, de nem tetszik. Az is lehet, hogy a 3 GB ram elég és bízzuk az androidra mit lő ki a háttérből?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #967 Dátum: 2014, 11 27, 20:13:51 »
Htc-ről váltva G3-ra szokatlan, hogy a háttér alkalmazásokat nem lehet egyszerűen lelőni. A SHUT UP programot javasolták, de nem tetszik. Az is lehet, hogy a 3 GB ram elég és bízzuk az androidra mit lő ki a háttérből?
Mar 2GB is elegendo. En a Nexus 4-em hasznalatba vetel elejen lottem ki rendszeresen a recent apps-ot. Azota mar joideje leszoktam rola, mert teljesen felesleges. Igy az 5-on mar nem teszem, csak felesleges processzor turaztatast generalunk az alkalmazas ujrainditasaval.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #968 Dátum: 2014, 11 28, 09:28:41 »
ha elakarnám adni a termékem énis beszélnék minden féle hiper szuper teknológiárol meg extra ultra hipergyors űrteknikárol , és nem azt mondanám hogy javítottunk kicsit a kamerán meg tettünk bele egy lézeres távolságmérőt aminek semmi szerepe nincs szinte ,csak ott van hogy jobban eladható legyen és hogy miis fel tudjunk mutatni valamit...
Nem jól tesztelted a "lézeres" (inkább infrás) távolságmérő hatékonyságát. A telefonos kamerák magukban is képesek autofókuszra fényméréssel stb. Ezért amikor leragasztottad a kamera melleti távolságmérőt, a telefon a jóval lassabb fényméréses fókuszpontállítást alkalmazta. Ilyenkor azt történik, hogy a fókuszpont megtalálásáig "ki-be" fókuszál egyet a kamera optikája, hogy megtalálja a megfelelő értéket. Ezzel szemben, ha nincs leragasztva a lézeres mérő, akkor az folyamatosan mér, ezért majdnem fele annyi idő alatt talál fókuszpontot a kamera.

Próbáld ki úgy, hogy bekapcsolod a gyári szoftvert, ujjal letakarod a lézeres mérőt és egyik pontról a másikra (távolból közelibe) átfókuszálsz. Látni fogod, hogy ki-be mozog az optika mire megtalálja az élességet.

Utána ne takard le a lézeres mérőt és ugyanezt a mozdulatot csináld meg. Sokkal gyorsabban megkapod az éles képet. Ez a lényege! Ez egy rásegítés, nem kizárólag a lézeres mérést használja a kamera.

Pl videózásnál nagyon jó, mert iszonyat gyorsan van éles kép, váltásoknál. De előfordulhat, hogy csak az LG gyári kamera szoftverével működik a lézeres mérés, érdemes azzal tesztelni.

Nem elérhető osie

« Reply #969 Dátum: 2014, 11 28, 12:50:31 »
ha a nagymamám sárga lett volna és kereke lett volna

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #970 Dátum: 2014, 11 28, 15:35:33 »
root,minden nélkül. :D

Nem elérhető muszeresz

• PDA: ASUS Zenfone 2 , ASUS P535
  • PDA ROM: 5.0, WM6
« Reply #971 Dátum: 2014, 11 28, 20:06:37 »

Helló!
A zárképernyőn hogy sikerült az időjárás?
Ericsson GA628 --> Ericsson GH688 --> NOKIA 3210--> NOKIA 3410 --> NOKIA 3100 --> SE T630 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N80 --> ASUS P535 --> SGS --> SGS+ --> SGS3 --> LG G3 --> ASUS Zenfone 2 (ZE551ML 32 GB)

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #972 Dátum: 2014, 11 28, 21:44:27 »
ha a nagymamám sárga lett volna és kereke lett volna

akkor te most egy sárga kerekesszék lennél ;)

Nem elérhető GSTLeslie

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: 5.0 (V20H)
« Reply #973 Dátum: 2014, 11 28, 23:12:59 »
Helló!
A zárképernyőn hogy sikerült az időjárás?
Falling Snow 2  :ok:
Idővonal: HP iPaq -> HTC P3300 -> iPhone (3,4,5) -> LG G3 (V20H) ;-)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #974 Dátum: 2014, 11 29, 01:11:30 »

Érdemes nézni videóid mindig talál valami érdekeset az ember, Ez a havas tényleg nem rossz.