2025, 01 10, 02:06:56

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262300 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #900 Dátum: 2014, 11 17, 18:05:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hát remélem nem döglik be.
igen fotózni tudok , de amikor ezt kiírja utána zajos képeket csinál és elég lassan fókuszál!
a képeket direkt telefon memóriába mentem nem sdre. de egyébként az sd kártyám se rossz minőségű
(calss 10es 64 gb samsung xc) és eredeti nem ebayes .  sd insight nevű appal ellenőriztem.
 persze formáztam...
3 féle kdz vel probáltam mindegyik  romon csinálja...
úgyis hogy teljesen szűzen hagyom a romot.
s 5 nél is így kezdődött, mondták ne foglalkozzak vele nem lesz baja , másfél hónap múlva egyre többször írta végül már csak ennyit irt KAMERA HIBA és többet nem indult el a kamera, és semmi más kamera app se. úgy ahogy volt bedöglött az egész!
viszonylag sokat használom a kamerát ,  lehet valakinél nem döglik be ilyen hibaüzenetek mellett mert nem használja ennyit mint én , vagy nem tudom de az biztos hogy nem egészséges így a kamera mert ha az lenne nem kapnám a hibaüzeneteket.
semmi hasonlot még csak nem is olvastam,se xda-se sehol,és nem is tapasztaltam.most vagy tényleg telod xar,vagy user hiba.

Nem elérhető osie

• PDA: pda pda12
  • PDA ROM: pda pda12 v1.1
« Reply #901 Dátum: 2014, 11 17, 18:51:52 »
csak azert irtam mert siman lehet olyan app ami bezavarhat... T hagyjukmar kollega. Es csupan joindulatbol vetettem fel... T zoxigen bokkolja ur! De ha otleted is van sima beledumalas helyett, a tulaj biztosan orommel venne.

Tapatalk-kal küldve az én LG-D855-el

Kedves Egystván!

Az észrevételeimet és tapasztalataimat leírtam a kérdéssel kapcsolatban, ha nem volt elég érthető, akkor legközelebb megpróbálok kevésbé kömönfontan fogalmazni.
Addig is, kérem próbáljon meg figyelmesebben internetezni!

:ok:

Nem elérhető osie

• PDA: pda pda12
  • PDA ROM: pda pda12 v1.1
« Reply #902 Dátum: 2014, 11 17, 18:53:04 »
semmi hasonlot még csak nem is olvastam,se xda-se sehol,és nem is tapasztaltam.most vagy tényleg telod xar,vagy user hiba.

Nem elérhető k5.20

« Reply #903 Dátum: 2014, 11 17, 19:11:43 »
OFF

A fórum csak nálam működik rosszul?
Nem jelöli meg olvasatlanak, amit már olvastam...
Tapatalk alatt nem jelöli az új hozzászólásokat...

ON
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #904 Dátum: 2014, 11 17, 19:49:21 »
Kedves Egystván!

Az észrevételeimet és tapasztalataimat leírtam a kérdéssel kapcsolatban, ha nem volt elég érthető, akkor legközelebb megpróbálok kevésbé kömönfontan fogalmazni.
Addig is, kérem próbáljon meg figyelmesebben internetezni!

:ok:
off
No látom veszed a fáradságot és ebben a stílusban próbálsz segíteni... (és itt a tartalmon túl a forma ami kissé zavaró). Churchill-nek van erre egy jó mondása, de nem fogom idézni, ha érdekel arra is ott a kereső... Mindegy, bizonyára el kell jutni egy korig, hogy ez feltűnjön. Nem mondom, hogy megvárom, mert tovább nem érdekel a reakciód, csak gondoltam részemről lezárom valamivel.
on

Nálam sem jó a fórum, tapatalkon sem.

Értem én, hogy android 4.x-es gond a fényképező app hibaüzenete és nem egyedi probléma, csak 1 dolgot magyarázzon el valaki, hogy 1 usernél 2 különböző márkánál mitől jön elő, ha p nálam 3 különböző típusnál soha nem jelentkezett...
Erre mondom, hogy egy másik app valamelyik folyamata bezavarhat. De ha friss teelpítés után is ez van, akkor sem normális dolog.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #905 Dátum: 2014, 11 17, 19:58:56 »
OFF

A fórum csak nálam működik rosszul?
Nem jelöli meg olvasatlanak, amit már olvastam...
Tapatalk alatt nem jelöli az új hozzászólásokat...

ON
Sajnos nem, de már folyamatban van a hibaelhárítás. Remélem az illetékes végez vele hamarosan. :ima:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető k5.20

« Reply #906 Dátum: 2014, 11 17, 20:06:30 »
Sajnos nem, de már folyamatban van a hibaelhárítás. Remélem az illetékes végez vele hamarosan. :ima:

OK, csak nyugodtan. Az a lényeg, hogy jó legyen végül.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #907 Dátum: 2014, 11 17, 21:12:51 »

de hát hogy lehetne user hiba ha teljesen gyári állapotra visszaállítva is ezt produkálja, úgy hogy egy darab appot nem rakok fel , még a google play-be se jelentkezek be...
 rosszul érintem meg a kijelzőt fényképezés közbe? :D
egyébként a problémám nem egyedül álló én sok helyen olvastam már róla különböző telefonoknál , az ott leírtakat kiis próbáltam de nekem nem javult tőle semmi és a többieknek se  .
igazából senki nem tudja hogy konkrétan ezt mi okozza és hogy mi rá a megoldás ..
legalábbis én így vettem észre azok alapján amit olvastam ezzel kapcsolatban

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #908 Dátum: 2014, 11 17, 21:52:49 »
Értem én, hogy android 4.x-es gond a fényképező app hibaüzenete és nem egyedi probléma, csak 1 dolgot magyarázzon el valaki, hogy 1 usernél 2 különböző márkánál mitől jön elő, ha p nálam 3 különböző típusnál soha nem jelentkezett...
Erre mondom, hogy egy másik app valamelyik folyamata bezavarhat. De ha friss teelpítés után is ez van, akkor sem normális dolog.

na épp ezért vagyok ki akadva :D
s5 nél még feldolgoztam, mondván belenyúltam egy hibás darabba ez van...
de hogy most megint...!?
ezek előtt nekem se volt soha ilyen problémám ( s advance, ace3, s2 , s3, note2) , pedig azokat halálra nyúztam.
ezzel meg direkt nem csináltam semmit , tanulván az s5 hibából, gondoltam várok mindennel hátha előjön valami,
hát előjött, és rettentően felbosszant hogy 3 hónap leforgása alatt 340 ezret adtam ki ere a két telefonra és mindkettő egy nagy rakás sz.r!!!  legalábbis így hogy elsősorban a kamerájuk miatt vettem őket .

Nem elérhető GSTLeslie

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: 5.0 (V20H)
« Reply #909 Dátum: 2014, 11 18, 13:48:43 »
elég vérszegénynek találtam a kameráját ennek a telefonnak s5 után.
kicsit kutakodtam és ezt találtam :
. . .
Ezt én is használtam - egy korábbi verziót, de sokszor összekuszálta a jpg file-t, már a fotózás utáni gyors visszanézéskor is hangyák-háborúja volt a képen... Most felteszem ezt, hátha javították a hibát!  :ok:

Nekem iPhone 5 után pont a klassz fotós app-ok hiányoznak - vagy csak még nem találtam meg...  ;)
Idővonal: HP iPaq -> HTC P3300 -> iPhone (3,4,5) -> LG G3 (V20H) ;-)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #910 Dátum: 2014, 11 18, 15:26:52 »
hali! lehet bővíteni a G3 at micro SD vel? mert a G2 t ugye nem lehetett :) ?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #911 Dátum: 2014, 11 18, 15:27:30 »
hali! lehet bővíteni a G3 at micro SD vel? mert a G2 t ugye nem lehetett :) ?
lehet.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #912 Dátum: 2014, 11 18, 16:01:53 »
lehet.
köszönöm!

Nem elérhető litch92

• PFC Fan
  • PDA: lg g3
  • PDA ROM: lg-D855
« Reply #913 Dátum: 2014, 11 18, 17:29:01 »
Sziasztok!
Pár napja sikerült megvennem az első lg telefonomat lg g3 at hihetetlenül jó már az első kézbe vételnél tudtam hogy ez egy jó telefon lesz 4-5 nap használat után bátran kijelenthetem ez igen is élmezőnyt talán még veri is ez a telefon.Gondoltam beköszönök ide és eldicsekszem hogy én is lg g3 tulaj lettem:)

Illetve valaki tud ajánlani valami témát a telefonhoz letőltő oldalt vagy programot weather now-ot telepítettem fel ezzel a gondom: mikor esik az eső elvben a hátérnél is kéne esnie (mivel élő háteres téma) de ne mteszi illetve este sötétednie kéne de nem teszi gondolom mert nem eredeti hanem leszedtem valahonnan nem tudtok esetleg valami hasonló élő háteres témát?

Előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #914 Dátum: 2014, 11 18, 17:40:39 »
Sziasztok!
Pár napja sikerült megvennem az első lg telefonomat lg g3 at hihetetlenül jó már az első kézbe vételnél tudtam hogy ez egy jó telefon lesz 4-5 nap használat után bátran kijelenthetem ez igen is élmezőnyt talán még veri is ez a telefon.Gondoltam beköszönök ide és eldicsekszem hogy én is lg g3 tulaj lettem:)

Illetve valaki tud ajánlani valami témát a telefonhoz letőltő oldalt vagy programot weather now-ot telepítettem fel ezzel a gondom: mikor esik az eső elvben a hátérnél is kéne esnie (mivel élő háteres téma) de ne mteszi illetve este sötétednie kéne de nem teszi gondolom mert nem eredeti hanem leszedtem valahonnan nem tudtok esetleg valami hasonló élő háteres témát?

Hali,
Elsődleges a Google Play, de itt találsz mindig a legújabb verziót:

Moderator Comment Itt ugyebár nem csak a legújabb verzió van, hanem warezolt is. Legyél szíves mellőzni... Köszönöm.

Nem elérhető litch92

• PFC Fan
« Reply #915 Dátum: 2014, 11 18, 17:43:38 »
Hali,
Elsődleges a Google Play, de itt találsz mindig a legújabb verziót:

Köszi!
a google play-on nem találtam tul sok jót...:S amit emlitetem tökéletes lenne ha lenne rá lisensem sőt még tökéletesebb is mint gondolnám....
Amit irtál oldalt megnézem köszönöm!:)

Illetve van valami amit érdemes telepiteni vagy megcsinálni a telefonon?:)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #916 Dátum: 2014, 11 18, 18:10:11 »
Sziasztok!

Szia!

Üdv nálunk! :) A PlayStore-on található Weather Now egy jó kis app, én régebben használtam a free verziót, de már nem emlékszem konkrétan a beállításaira. Az is lehet az app azon funkciói amiket keresel a teljes verzióban érhetőek el. A Google emelte a visszavásárlás idejét, magyarul megvásárolod az alkalmazást 676 Ft-ért ( 2 db sör..), és ha nem tetszik (netán nincs bent az említett funkció) visszaadod, majd visszakapod a pénzed. Ennyit talán megér egy folyamatos fejlesztésű munka, ahogy látom pont tegnap frissült a free és Pro verzió is. Hasonló élő hátteres app-ot esetleg kérdezz meg itt a Milyen programokat használsz részlegen:

Weather now free:

Pro:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető litch92

• PFC Fan
« Reply #917 Dátum: 2014, 11 18, 19:21:30 »
Szia!

Üdv nálunk! :) A PlayStore-on található Weather Now egy jó kis app, én régebben használtam a free verziót, de már nem emlékszem konkrétan a beállításaira. Az is lehet az app azon funkciói amiket keresel a teljes verzióban érhetőek el. A Google emelte a visszavásárlás idejét, magyarul megvásárolod az alkalmazást 676 Ft-ért ( 2 db sör..), és ha nem tetszik (netán nincs bent az említett funkció) visszaadod, majd visszakapod a pénzed. Ennyit talán megér egy folyamatos fejlesztésű munka, ahogy látom pont tegnap frissült a free és Pro verzió is. Hasonló élő hátteres app-ot esetleg kérdezz meg itt a Milyen programokat használsz részlegen:

Weather now free:

Pro:

Nagyon köszönöm a segítséget most leszedtem az ncoros cucot a telorol elvbe működne ingyen is csak rootolni kéne a telot én attol tartok kicsit...
felraktam most az ingyenes verziót van 4 nap proba teljes verzió... az alatt kiprobálom de szerintem megveszem a 600-asat mert rengeteg háttér van megunni nem lehet... és tényleg nagyon látványos és emellett nem láttam hogy belasitaná a telefont (sikerült ma kicsit megakasztanom a telot de sok minden futott)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #918 Dátum: 2014, 11 18, 19:52:32 »
Nagyon köszönöm a segítséget most leszedtem az ncoros cucot a telorol elvbe működne ingyen is csak rootolni kéne a telot én attol tartok kicsit...
felraktam most az ingyenes verziót van 4 nap proba teljes verzió... az alatt kiprobálom de szerintem megveszem a 600-asat mert rengeteg háttér van megunni nem lehet... és tényleg nagyon látványos és emellett nem láttam hogy belasitaná a telefont (sikerült ma kicsit megakasztanom a telot de sok minden futott)
Azt a warezolt applikációt, hagyjuk. Nem idevaló, ez nem az a fórum.

Most hogy linkeltem felraktam én is újra. Tényleg van 4 nap próba, és megállapítható, sokat fejlődött.  :ok: Szép is, jó is, pontos is.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #919 Dátum: 2014, 11 19, 07:42:50 »
Sziasztok!

Szia. Én megvettem, mert szerintem állatul megéri az árát és tényleg sokkal több funkciója elérhető így. De ami nálam van beállítás---> háttérkép kiválasztva--Colour presets: normal, Animations: Auto-scroll kipipálva, wallpaper scrolling:smart, special 3D nincs kipipálva nálam. Elég nehezen tudtam beállítani, úgy, hogy ne torzítsa el a háttérképet (kinagyította).
Amúgy van még egy olyan élő háttérképes progi, ami alapból mutatja az időjárást, ez a Beautyful Weather.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #920 Dátum: 2014, 11 19, 17:08:01 »
nem tudtok valami tweaksboxal beállítható témát amibe nem dobinál ennyire a fehér?

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #921 Dátum: 2014, 11 19, 18:40:14 »
nem tudtok valami tweaksboxal beállítható témát amibe nem dobinál ennyire a fehér?
esetleg ez?
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #922 Dátum: 2014, 11 19, 21:19:40 »
esetleg ez?

épp ezt használom ;) ebbe is sok a fehér. a beállításoknál is fehér meg a tárcsázó is. de azért köszönöm!! :ok:

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #923 Dátum: 2014, 11 19, 21:52:33 »
Vagy ez:

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #924 Dátum: 2014, 11 19, 23:51:29 »
Vagy ez:

ebben is túl sok a fehér. valamiért nem vagyok kibékülve vele. egy klasszikus ics téma féleséget keresek.
szerintetek ha pl a cobalt témát APKToolGUI -val kicsomagolom átszínezem az ikonokat meg a képeket meg mindent ami benne van, visszacsomagolom, szignózom akkor jó lesz úgy , vagy ne is kallódjak vele mert nem ilyen egyszerű?