2025, 01 10, 02:14:04

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262301 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #875 Dátum: 2014, 11 12, 08:21:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
a visszafelé történő szoftverezésről nem olvastam még, bár szerintem nem lehet probléma

Egyébként még senki nem rakta fel, vagy nem akarjátok megmutatni?  :shock:

Há mondjátok má mivan. ;D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #876 Dátum: 2014, 11 12, 08:58:40 »

Egyébként még senki nem rakta fel, vagy nem akarjátok megmutatni?  :shock:

Há mondjátok má mivan. ;D

Én nem raktam fel, de követem az eseményeket. Van már rootolt is, állítólag jól működik. Várok vele, a jelenlegi rendszer jól működik.

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #877 Dátum: 2014, 11 12, 09:13:56 »
Egy ideig én sem teszem fel (pedig bizsereg a tenyerem  :) )
60 óra átlagos használat után 10%-on volt a teló, akkor raktam fel tölteni. Én hozzá nem nyúlok most a rendszerhez  :taps:
No és nincs xposed, ami elég fontos a g3 tweaks-hez.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #878 Dátum: 2014, 11 12, 15:22:58 »
Én nem raktam fel, de követem az eseményeket. Van már rootolt is, állítólag jól működik. Várok vele, a jelenlegi rendszer jól működik.
olvasgatom xda-t liliputrol, art miatt sok minden összeomlik,nem megy,(huuuurááá)sokaknál fm rádió,mono,aksi fos,(amit nem csodálok,nexus 5-re is ezért nincs még,)lg ezt még elkapkodta,meg amugy is minden új verzábol,a 4-5 frissités után lett valami,addig meg ,na mindegy,nekem nem kell ez még,.van itt még gond böven. 1 -ső lett megint mint kijelző felbontásban,(pont ezért nem is 100-as) :D de elkapkodva megint.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #879 Dátum: 2014, 11 12, 17:30:03 »
olvasgatom xda-t liliputrol, art miatt sok minden összeomlik,nem megy,(huuuurááá)sokaknál fm rádió,mono,aksi fos,(amit nem csodálok,nexus 5-re is ezért nincs még,)lg ezt még elkapkodta,meg amugy is minden új verzábol,a 4-5 frissités után lett valami,addig meg ,na mindegy,nekem nem kell ez még,.van itt még gond böven. 1 -ső lett megint mint kijelző felbontásban,(pont ezért nem is 100-as) :D de elkapkodva megint.

Ez csak egy kiszivárgott valami, nem hivatalos úton. Ettől még lehet a végleges, viszont sok program nincs felkészítve az art-ra. Ez meg nem éppen az LG hibája...

Nem elérhető osie

• PDA: pda pda12
  • PDA ROM: pda pda12 v1.1
« Reply #880 Dátum: 2014, 11 14, 09:24:28 »
Üdv!

Az érdeklődők kedvéért, némi tapasztalat a kiszivárgott (lopott) 5.0 frissítésről, 3 nappal ezelött bump -oltam (bootloader exploit) és fel is raktam azonnal (V20A az akkori, ma jött egy újabb), tapaszalatok Vodafone készülékkel (d855 nyilván):

Negatívumok:

• KIZÁRÓLAG Art runtime, Xposed framework nincs és könnyen lehet nem is lesz[/b]
  • az LG app frissítések QuickRemote stb letöltődnek, de nem települ egyik sem (apk-t letöltve, telepítve múködnek)[/b]
  • material design nemigazán szivárgott be az LG interfacebe, a launcher egy az egyben a KitKat[/b]

Pozitívumok:

• ROOTOLT
  • szebb és gyorsabb az UI, mindenki nézze meg magának, próbálja ki, tényleg érezhető a különbség
  • multitask interface (szerintem) jobb, picit mint a vanilla, 'asztali névjegytartós'
  • face unlock VÉGRE senkinek sem kell a csúf igazságra rábámulni, diszkrét, gyorsabb
  • google now voice parancsok, lényegesen gyorsabbak, röhej, hogy mennyire ért még magyarul is
  • lg keyboard, ha minimálisan is, de reszponzívabb, az idegesítő reboot utáni eltűnő language gomb bug a múlté

Mégvalami, ha bárki attól fosik, hogy 'ki tudja mit rakott bele az eldzsí', az szépen csinál egy backupot recoveryben és bármikor mehet vissza az előző stock 4.4.2 -ra minden tovább szarozás nélkül, ment nekem is (végigpróbáltam a cm11 liquidsmooth paranoid romokat kiváncsiságból, mindegyik gyerekcipő, kamera, sd kártya egyéb bugokkal tűzdelt).

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #881 Dátum: 2014, 11 14, 16:12:32 »
Üdv!

Az érdeklődők kedvéért, némi tapasztalat a kiszivárgott (lopott) 5.0 frissítésről, 3 nappal ezelött bump -oltam (bootloader exploit) és fel is raktam azonnal (V20A az akkori, ma jött egy újabb), tapaszalatok Vodafone készülékkel (d855 nyilván):

Negatívumok:

• KIZÁRÓLAG Art runtime, Xposed framework nincs és könnyen lehet nem is lesz[/b]
  • az LG app frissítések QuickRemote stb letöltődnek, de nem települ egyik sem (apk-t letöltve, telepítve múködnek)[/b]
  • material design nemigazán szivárgott be az LG interfacebe, a launcher egy az egyben a KitKat[/b]

Pozitívumok:

• ROOTOLT
  • szebb és gyorsabb az UI, mindenki nézze meg magának, próbálja ki, tényleg érezhető a különbség
  • multitask interface (szerintem) jobb, picit mint a vanilla, 'asztali névjegytartós'
  • face unlock VÉGRE senkinek sem kell a csúf igazságra rábámulni, diszkrét, gyorsabb
  • google now voice parancsok, lényegesen gyorsabbak, röhej, hogy mennyire ért még magyarul is
  • lg keyboard, ha minimálisan is, de reszponzívabb, az idegesítő reboot utáni eltűnő language gomb bug a múlté

Mégvalami, ha bárki attól fosik, hogy 'ki tudja mit rakott bele az eldzsí', az szépen csinál egy backupot recoveryben és bármikor mehet vissza az előző stock 4.4.2 -ra minden tovább szarozás nélkül, ment nekem is (végigpróbáltam a cm11 liquidsmooth paranoid romokat kiváncsiságból, mindegyik gyerekcipő, kamera, sd kártya egyéb bugokkal tűzdelt).

aksi? fm rádió? wifi?? 4 g??

Nem elérhető osie

« Reply #882 Dátum: 2014, 11 14, 16:22:57 »
aksi? fm rádió? wifi?? 4 g??

aksi maradt a régi (4-5h screen on time)
fm rádiót soha nem használtam most kipróbáltam, működik
wifi működik
4g a vodanal ebben a hónapban indul(t), budapesten még nem találkoztam vele, kétlem, hogy bármi gond lenne vele

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #883 Dátum: 2014, 11 14, 16:27:10 »
aksi maradt a régi (4-5h screen on time)
fm rádiót soha nem használtam most kipróbáltam, működik
wifi működik
4g a vodanal ebben a hónapban indul(t), budapesten még nem találkoztam vele, kétlem, hogy bármi gond lenne vele
ok csak kiváncsi voltam,xda-an rádióra sokan panaszkodnak,mer mono lett :D
a többi itt,

akkor lg jobb ,mint ami nexusra jön :D bár furcsa.

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #884 Dátum: 2014, 11 14, 17:30:31 »
Csak szólok hogy a rásió eddig is monó volt...
Nekem a "gyári" rootolt van fent és kib*szott jó eddig!
Mindenkinek ajánlom!

ok csak kiváncsi voltam,xda-an rádióra sokan panaszkodnak,mer mono lett :D
a többi itt,

akkor lg jobb ,mint ami nexusra jön :D bár furcsa.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #885 Dátum: 2014, 11 14, 17:35:26 »
Üdv!

Negatívumok:

Pozitívumok:

• ROOTOLT

Az Xposed nekem nem hiányzik, így nem is sorolom a negatívumok közé.
Akkor ezek szerint az xda-n levő rootolt verziót raktad fel recoveryből?

Nem elérhető osie

« Reply #886 Dátum: 2014, 11 14, 20:02:37 »
Az Xposed nekem nem hiányzik, így nem is sorolom a negatívumok közé.
Akkor ezek szerint az xda-n levő rootolt verziót raktad fel recoveryből?

ma reggel óta immáron:

elötte pedig 2 napig a skin1980 -félét, abból az előző verziót
a kettő lényegében tökugyanaz, az AndroidNow HD 3.2 -ben van egy task manager menüpont a multitaskingba amivel lehet processeket killelni itt kb vége is a különbségeknek, ugyanúgy rootolt, freezelni uninstallálni mindenki kedvére az lg-s (részemről) soha nem használt szarságokat

:ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #887 Dátum: 2014, 11 14, 23:15:06 »
ma reggel óta immáron:

elötte pedig 2 napig a skin1980 -félét, abból az előző verziót
a kettő lényegében tökugyanaz, az AndroidNow HD 3.2 -ben van egy task manager menüpont a multitaskingba amivel lehet processeket killelni itt kb vége is a különbségeknek, ugyanúgy rootolt, freezelni uninstallálni mindenki kedvére az lg-s (részemről) soha nem használt szarságokat

:ok:

Még mindig nem látom igazán, hogy megéri-e felrakni a gyári helyére akár ezt...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #888 Dátum: 2014, 11 15, 04:30:31 »
Még mindig nem látom igazán, hogy megéri-e felrakni a gyári helyére akár ezt...
én art miatt nem rakom,majd a már müxik minden vele,xposed nekem se,de sok más igen ami atr miatt halott.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #889 Dátum: 2014, 11 15, 06:08:18 »
Csak szólok hogy a rásió eddig is monó volt...
Nekem a "gyári" rootolt van fent és kib*szott jó eddig!
Mindenkinek ajánlom!
nem tom neked milyen rádiód volt,de nekem stereó.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: galaxy s 5 SM-G900F LG G3 D 855 galaxy note 2 N7100
  • PDA ROM: phoenix AndroidNow HD 9.3 SE omega
« Reply #890 Dátum: 2014, 11 15, 19:51:21 »
elég vérszegénynek találtam a kameráját ennek a telefonnak s5 után.
kicsit kutakodtam és ezt találtam :

különböző módok választhatóak, színhatás , iso állítás, fókusz módok  stb..
a videónál FHD 60 fps -el , audio zoom stb...
gondoltam megosztom veletek hátha hasonló véleményen vagytok .
egyébként ugyan az mint a gyárija csak kibővítve.
semmi okosság nem kell hozzá egy sima apk, csak telepíteni kell.
ha esetleg már volt erről szó akkor bocsi ;)

lehet hülye kérdés, de szerintetek nincs valami okosság arra hogy ezt a lézeres távolságmérőt  távolságmérésre is tudjam használni?
elvileg ha a kamerának tud információt adni a tárgyak távolságáról akkor nem kizárt hogy tudjam használni távolság mérésreis ...

Nem elérhető koldin

• PDA: LG G3
« Reply #891 Dátum: 2014, 11 16, 11:07:52 »
Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek, de elakadtam egy dologban.
Eddig úgy használtam az ébresztőt (egyébként külső alkalmazást, bár a gyári is így működött), hogy éjszakára "Némá"-ra állítottam a telcsit, de ezt az ébresztő felülírta, így nem zavart semmi hang, de az ébresztő bekapcsolt reggel.
Most feltettem az 5.0-s ROM-ot ( egyébként ezt: You are not allowed to view links. Register or Login ), amiben már nem "Néma", hanem "Ne zavarjon" opció szerepel. Úgy néz ki, hogy ha ezt állítom be, akkor ez felül ír mindent, még az ébresztőt is, és elindul ugyan az ébresztés, de némán, azaz  censored t sem ér...
Találtam egy opciót ami az alkalmazásoknál egyenként szabályozható, hogy ignorálja ezt a beállítást, de ez nem autómatikus, ezt csak a hang menüből aktiválhatom minden egyes alkalommal. Kérdésem, hogy van-e erről bárkinek tapasztalata, tanácsa?
Elnézést, ha túl hosszúra sikeredett :)

Köszi előre is!

Nem elérhető 1stvan

« Reply #892 Dátum: 2014, 11 16, 11:32:06 »
elég vérszegénynek találtam a kameráját ennek a telefonnak s5 után.
kicsit kutakodtam és ezt találtam :

különböző módok választhatóak, színhatás , iso állítás, fókusz módok  stb..
a videónál FHD 60 fps -el , audio zoom stb...
gondoltam megosztom veletek hátha hasonló véleményen vagytok .
egyébként ugyan az mint a gyárija csak kibővítve.
semmi okosság nem kell hozzá egy sima apk, csak telepíteni kell.
ha esetleg már volt erről szó akkor bocsi ;)

lehet hülye kérdés, de szerintetek nincs valami okosság arra hogy ezt a lézeres távolságmérőt  távolságmérésre is tudjam használni?
elvileg ha a kamerának tud információt adni a tárgyak távolságáról akkor nem kizárt hogy tudjam használni távolság mérésreis ...
Én most kipróbáltam.
Valóban elég jól kiterjeszti a telefon alapprogramját.
Vannak benne kifejezetten hasznos opciók, pl a fókuszkövetés videónál (kijelölsz egy fókuszpontot és ha mozgatod a telefont (kamerát) akkor is ugyanaz marad az éles. Addig követi, ameddig képben van. Sajnos nem működik ez hibátlanul, mert bizonyos esetekben rángatja a fókusztávolságot, így a videó borzalmas lesz.

Nekem az érintésre fényképezés hiányzik. Szerintem az nagyon jó, hogy kijelölöm a fókuszpontot és ahogy bemérte a távot fényképez is. Ebben a programban ezt nem találtam.

kb 500 ft-ért meg lehet hozzá venni a play-ben az extra funkciókat állító segédletet, amire ugyan ritkán van szükség, de néha jól jöhet.

Nekem hétköznapi eseményekhez a gyári kamera is elégnek tűnik.

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #893 Dátum: 2014, 11 17, 00:23:20 »
nemrég váltottam s5 ről erre a telefonra mert a kamerája meghalt ...
kezdődött a CAMERA INITIALIZE FAILED felirattal alkalmanként, másfél hónap alatt teljesen kifeküdt .
mondták ez az s5 nél széria hiba...
na most ez is elkezdte irkálni ezt a camera initialize failed hibaüzenetet, pedig ezzel rooton kívül semmit nem csináltam. egy moodolt kamerát tettem fel aminek még root jog se kell, egy teljesen átlagos apk. nem hiszem hogy az hazavágta volna.
még s 5 nél mindent kipróbáltam hogy orvosoljam repartos rommal újra raktam stb. de semmi nem segített rajta.
tök jó hogy minden gyártónál én fogom ki a hulladékokat!!! :D
valakinél volt már ilyen? ha igen van erre valami orvosság?
a telefon 5 napos...
hihetetlen számomra hogy ilyen értékű prémium készülékeknél, ennyire nem számít a minőség csak az hogy minél hamarabb összecsapjanak valamit hogy versenybe maradjanak a többi gyártóval...
vagy csak a T m.....e hoz hordják az összes mocskot :-[

Nem elérhető osie

« Reply #894 Dátum: 2014, 11 17, 07:07:52 »
a camera initialized nem LG G3 'feature' az android 4.x szarsága, semmi bajod nem lesz tőle, ez van, még a 100% gyári rommal is csinálja, fotózni stb ugyanúgy tudsz tőle, hidd el nem fogja 'hazavágni' a telefont

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #895 Dátum: 2014, 11 17, 07:49:55 »
nemrég váltottam s5 ről erre a telefonra mert a kamerája meghalt ...
kezdődött a CAMERA INITIALIZE FAILED felirattal alkalmanként, másfél hónap alatt teljesen kifeküdt .
mondták ez az s5 nél széria hiba...
na most ez is elkezdte irkálni ezt a camera initialize failed hibaüzenetet, pedig ezzel rooton kívül semmit nem csináltam. egy moodolt kamerát tettem fel aminek még root jog se kell, egy teljesen átlagos apk. nem hiszem hogy az hazavágta volna.
még s 5 nél mindent kipróbáltam hogy orvosoljam repartos rommal újra raktam stb. de semmi nem segített rajta.
tök jó hogy minden gyártónál én fogom ki a hulladékokat!!! :D
valakinél volt már ilyen? ha igen van erre valami orvosság?
a telefon 5 napos...
hihetetlen számomra hogy ilyen értékű prémium készülékeknél, ennyire nem számít a minőség csak az hogy minél hamarabb összecsapjanak valamit hogy versenybe maradjanak a többi gyártóval...
vagy csak a T m.....e hoz hordják az összes mocskot :-[

Én még egyszer sem találkoztam ilyennel. Csak tippelek: SD kártyára készülnek a képek? Jó az az SD kártya? Mikor volt legutoljára újra formázva?

Nem elérhető 1stvan

« Reply #896 Dátum: 2014, 11 17, 09:55:06 »
Vagy olyan app, ami mindkét telefonon rajta volt és blokkolja a kamerát?

Nem elérhető osie

« Reply #897 Dátum: 2014, 11 17, 13:25:08 »
Vagy olyan app, ami mindkét telefonon rajta volt és blokkolja a kamerát?

a zoxigén bokkolja?
igen, nyilván a camera blocker premium app a ludas, csak senki nem veszi észre, amikor feltelepítni magának, nem? :)
hagyjukmár

Nem elérhető ati454

• PFC Fan
« Reply #898 Dátum: 2014, 11 17, 16:48:46 »
hát remélem nem döglik be.
igen fotózni tudok , de amikor ezt kiírja utána zajos képeket csinál és elég lassan fókuszál!
a képeket direkt telefon memóriába mentem nem sdre. de egyébként az sd kártyám se rossz minőségű
(calss 10es 64 gb samsung xc) és eredeti nem ebayes .  sd insight nevű appal ellenőriztem.
 persze formáztam...
3 féle kdz vel probáltam mindegyik  romon csinálja...
úgyis hogy teljesen szűzen hagyom a romot.
s 5 nél is így kezdődött, mondták ne foglalkozzak vele nem lesz baja , másfél hónap múlva egyre többször írta végül már csak ennyit irt KAMERA HIBA és többet nem indult el a kamera, és semmi más kamera app se. úgy ahogy volt bedöglött az egész!
viszonylag sokat használom a kamerát ,  lehet valakinél nem döglik be ilyen hibaüzenetek mellett mert nem használja ennyit mint én , vagy nem tudom de az biztos hogy nem egészséges így a kamera mert ha az lenne nem kapnám a hibaüzeneteket.

Nem elérhető 1stvan

Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #899 Dátum: 2014, 11 17, 17:56:19 »
a zoxigén bokkolja?
igen, nyilván a camera blocker premium app a ludas, csak senki nem veszi észre, amikor feltelepítni magának, nem? :)
hagyjukmár
csak azert irtam mert siman lehet olyan app ami bezavarhat... T hagyjukmar kollega. Es csupan joindulatbol vetettem fel... T zoxigen bokkolja ur! De ha otleted is van sima beledumalas helyett, a tulaj biztosan orommel venne.

Tapatalk-kal küldve az én LG-D855-el