azért én még várnék a felrakással,mert ki tudja, hogy működik-e bump, meg bármiféle root, és hogy lehet-e vissza fele is szoftverezni /4.4-re. ki tudja mi mindent tett még bele az lg?
bár akit ezek nem érdekelnek azoknak csak bátran
lollipop az art? mert ha igen akkor az xposed is felejtős.
Én ART ban nyomom a 4.4.2-t is és fent van az xposed+ a G3 tweak box is. Vagy másmilyen art van a loliban? Tévedtem, ismét Dalvik-on van. Lehet, hogy visszaváltott mikor felraktam az xposed-et? Hm
Egyébként nagyon komoly, hogy ennyi idő alatt kidobták, reméljük 1 év múlva is ilyen lelkesen frissítenek majd az aktuális romra...
Én már feltenném a lolit, de biztos, hogy várni fogok 1-2 hetet a reakciók miatt.
Viszont a G3-ammal valami nem stimmel! 41 órája nem kapott töltést sehonnan és most van 38%-on! Azt írja még 25 óra tervezett üzemidő van hátra
Amit észrevettem, hogy wifivel iszonyat gyorsan merült. Most csak annyi ideig kapcsoltam be wifit és mobilnetet, ameddig használtam is (netezés, frissítés, play stb...) tehát nem ment egész nap. De tegnap telefonáltam is, valamennyit játszottam is, spotfy is ment, olvastam is, szóval azért nem állt egész nap. Ehhez képes meglepően jól bírja.
Már lassan hiányzik, hogy nem töltöttem.