2025, 01 10, 08:51:50

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262310 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2014, 11 06, 16:48:01 »
probálok ,kdz-vel feltenni romot,de 60% megáll,és nuku,ilyenkor.??

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #826 Dátum: 2014, 11 06, 16:53:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
probálok ,kdz-vel feltenni romot,de 60% megáll,és nuku,ilyenkor.??
Hivatalosan az LG oldalan beirt IMEI szamodra letoltott verzio is megall?

Update: You are not allowed to view links. Register or Login[IMEI szamodat ide ird be]

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #827 Dátum: 2014, 11 06, 17:17:59 »
Hivatalosan az LG oldalan beirt IMEI szamodra letoltott verzio is megall?

Update: You are not allowed to view links. Register or Login[IMEI szamodat ide ird be]
ez hulla,fdeltettem recoveryt,wipoltam,most meg csak villog lg logonál,kdz meg 60% -nál meg áll,megyen szervizbe. ez van

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #828 Dátum: 2014, 11 06, 17:23:56 »
ez hulla,fdeltettem recoveryt,wipoltam,most meg csak villog lg logonál,kdz meg 60% -nál meg áll,megyen szervizbe. ez van
Ejjj ejjj na mi történt itt ?  :( :( :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #829 Dátum: 2014, 11 06, 17:47:26 »
hát kibaxom,rec van frissités van,bármit csinálok 60% ék ig megy,onnan nuku,

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #830 Dátum: 2014, 11 06, 18:22:00 »
Melyik módszert próbálod, hogyan? Próbálj neki egy HR-t, majd kezd elölről.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető geris197

• PFC Fan
  • PDA: Huawei P9 Lite
« Reply #831 Dátum: 2014, 11 06, 19:53:40 »
Biztos boldogulsz vele,én egy hete döglesztettem meg az enyémet mikor az átlátszó időjárást és smart noticet akartam megcsinálni és valamit nem jó helyre másoltam és sorra dobálta ki,hogy ez meg az a folyamat leállt majd újra próbált indulni,de a lógótól tovább nem ment.Akksi ki-be sem segített.De nagy szenvedés árán sikerült feléleszteni.És akkor hol vagyok én hozzád tudásban mikor mindég Te okítasz engem :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #832 Dátum: 2014, 11 07, 08:23:09 »

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #833 Dátum: 2014, 11 07, 10:39:21 »
Csak és kizárólag információ gyanánt! Senki NE telepítse, mert ez kizárólag az F400S típusszámú G3-ra való, és tesztelésre van kiadva! Ha D855-re rakod brickelsz = kuka!!!

Kint egy teszt Android 5.0 Lollipop kdz az F400S G3-asokra. Ha valaki esetleg ilyennel is rendelkezik, jól gondolja meg mit csinál!

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #834 Dátum: 2014, 11 07, 13:59:46 »
Helló urak. Na hétfön kézbe kapom én is a szuper készüléket.Csak 16gb-os, de itt figyel nálam egy 64gigás kártya. Csak elég lesz. várom. :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #835 Dátum: 2014, 11 07, 14:00:57 »
igy néz ki lg g3 -on az ll.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #836 Dátum: 2014, 11 07, 14:51:19 »
igy néz ki lg g3 -on az ll.

Delelott mar lehozta a pocketnow. Kicsit lejjebb linkeltem is.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #837 Dátum: 2014, 11 07, 14:53:57 »
Delelott mar lehozta a pocketnow. Kicsit lejjebb linkeltem is.
sorry,nem néztem, :D tegnapi móka után szervizbe rohangáltam :D mily rém buta emberek vannak ott,már majdnem lehülyéztem,csak akkor elárulom root olt és bukta gari,de eszementek....

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #838 Dátum: 2014, 11 07, 18:28:28 »
1 hetes gyors vélemény a G3-ról.  :)
Gyári 4.4.2+root, semmi egyéb mod.

Kijelző: A helyzet, hogy a full hd az s4-ben épp elég volt...ameddig nem kezdtem el használni a qhd-t. Azóta vadászok a 4K-s háttérképekre, mert ha full HD-s hátteret állítok be, látom a "hiányzó pixeleket" vagyis, hogy kicsit életlen a kép, ráadásul az ikonok nagy része is tűéles, így még jobban kijön a háttér mosódása. Nincs igazi szükség erre a felbontásra, de tényleg durva (pl a 4K-s demo anyag ami a telefonon van gyárilag). A betekintési szög viszont gyengébb mint pl az Amoled-nél. Konkrétan kicsit oldalról nézve (pl 45 fokban) olyan, mintha csökkenne a fényerő. Szemből viszont gyönyörű. 50%-on napon is tökéletesen olvasható.

Sebesség: ART környezetben futtatom, néhány progi és játék kivételével minden fut így is és elég gyors. Nagyon ritkán látok lag-ot, nem is zavaró. A GPU optimalizálása még ráférne, mert ott bizony érezhető, hogy van benne egy kis "érdesség" amit S4-nél nem láttam. Lehet, hogy a qhd kijelző jobban megdolgoztatja a gput és a felbontás miatt jobban kijön. Játékoknál érezhető eléggé. :-(

Hang: Nálam az egyik nagyon fontos kérdés. A gyári szoftverekkel és beállításokkal nagyon laposan szólt fejhallgatóval minden zene. Hiába állítottam kiemelést pl a basszusra, szinte semmit nem változott. Elég ideges lettem, mert az S4 embertelenül jól szólt, de az S1 is. Sajnos ez általában szoftveres tiltások eredménye, ilyen olyan EU-s hangerővédelmi és egyéb irányelvek.... No ezt a problémát a ViperFX megoldotta. Mióta felraktam és optimalizáltam, nagyon kellemesre kikeverhető a hangzás.
A diktafon résszel van még gondom. Sajnos felvételnél nem jól szabályoz automatikusan és betorzít egy hangerő felett (ami nem koncert, csak egy próbatermi zenélés dob nélkül!) szóval kénytelen leszek külső progit használni (tapemachine).

Kamera: Pontos és gyors. Tetszik ahogy dolgozik. Bár szerintem a 4K-s felvételt túlságosan tömöríti, gondolom a lejátszhatóság és a méret miatt.

Fogyasztás: Háááát, ezt még gyúrni kell. Az 1 nap megvan (24 óra kikapcsolás nélkül) de több nem. És ez általános használatra igaz. Én 10L-es rommal használom, lehet, hogy az M vagy az N jobb lett. Szerintem én ezzel a rommal megvárom az 5-öt. Persze a kijelző fogyaszt. De én a wifi fogyaztásást is soknak látom. De még nem nézegettem meg az akksifigyelő program grafikonját (nem a gyárit, hanem amit használok, hogy monitorozzon mindent) A wakeup detektor viszont szerencsére azt írja, hogy sokat "alszik", vagyis nem pörög folyamatosan.

A kinézet eddig is bejött, nagyon jól eltalált és kellemesen ergonomikus. Könnyen megszoktam a hátlapi gombokat.
Általánosságban tetszett ez a telefon, de végül azért vettem meg, mert az LG G-pad 8.3 meggyőzőtt. Az egy nagyon korrektül összerakott gép. Tehát ebben az esetben az volt az etalon. Nem mondhatom, hogy roszabb a G3, de bizonyos dolgokban nem érzem azt a szintet. Azon meglepődtem, hogy az S4 (igaz az utolsó Echoe S5 port rommal) mennyire problémamentes telefon volt nekem mostanában. És itt az apróságokra gondolok, ami egy alkalmazáson belül jöhet elő (pl a torz felvétel).

Szóval nekem ez a telefon kis csalódás, nagy öröm  ;) De elég friss konstrukció, hogy ezek a kis hibák idővel elmúljanak.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #839 Dátum: 2014, 11 09, 11:26:35 »
sorry,nem néztem, :D tegnapi móka után szervizbe rohangáltam :D mily rém buta emberek vannak ott,már majdnem lehülyéztem,csak akkor elárulom root olt és bukta gari,de eszementek....
NA...mi van már az eldzsível..meggyógyult már ???  :oops: :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #840 Dátum: 2014, 11 09, 11:29:57 »
NA...mi van már az eldzsível..meggyógyult már ???  :oops: :oops:
sajna nem,szervizben pihen,de röhögtem jókat rajtuk,csak kussoltam,mert rootolva volt,remélem nem tudják inditani ök se,és nem derül ki,elsöre,balfékek gyülekezete. :D meglátjuk.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #841 Dátum: 2014, 11 09, 11:32:40 »
sajna nem,szervizben pihen,de röhögtem jókat rajtuk,csak kussoltam,mert rootolva volt,remélem nem tudják inditani ök se,és nem derül ki,elsöre,balfékek gyülekezete. :D meglátjuk.
De min röhögtél,mit mondtak ??? Hogy nem szakszerűen fogtad a kezedben a rendeltetésnek megfelelően ?  :D :D

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #842 Dátum: 2014, 11 09, 11:42:58 »
De min röhögtél,mit mondtak ??? Hogy nem szakszerűen fogtad a kezedben a rendeltetésnek megfelelően ?  :D :D
kezdjük ott,mondom nem indul,csak lg logo,ok,kiveszi sim-et,hát ez karcos,lehet ez is,aksit ki,hát lehet aksi halt meg,m ondom tuti lemerült,mert probálgattam,de semmi,elvitte hátra valahova,(közben mondom tuti szoftveres)hát ez gyenge,aksi,vitte telot hátra,lehet más gond is,mert csak lg logonál áll,mondom épp ezt mondtam, :D na bevizsgálják,stb stb szoval xar az aksim,sim-em meg minden szerinte,pedig kitünöen müködött,mig nem probáltam gyárira viszaállitani  :D ahelyet,hogy rádobtak volna 1 új romot,na mindegy,ez nem samu,hanem ldzsi.szoval 3 honapos teló.és minden halott,szerintük,1 rendszervisza állitástol :D nem szoft xar,kiváncsi leszek mit hoznak ki belölle? de ez volt utsó lg-im.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #843 Dátum: 2014, 11 09, 11:55:55 »
kezdjük ott,mondom nem indul,csak lg logo,ok,kiveszi sim-et,hát ez karcos,lehet ez is,aksit ki,hát lehet aksi halt meg,m ondom tuti lemerült,mert probálgattam,de semmi,elvitte hátra valahova,(közben mondom tuti szoftveres)hát ez gyenge,aksi,vitte telot hátra,lehet más gond is,mert csak lg logonál áll,mondom épp ezt mondtam, :D na bevizsgálják,stb stb szoval xar az aksim,sim-em meg minden szerinte,pedig kitünöen müködött,mig nem probáltam gyárira viszaállitani  :D ahelyet,hogy rádobtak volna 1 új romot,na mindegy,ez nem samu,hanem ldzsi.szoval 3 honapos teló.és minden halott,szerintük,1 rendszervisza állitástol :D nem szoft xar,kiváncsi leszek mit hoznak ki belölle? de ez volt utsó lg-im.
Mas gyartonak sem jobb a szerviz hattere Magyarorszagon. A Vaci Uton jo fejek a szervizesek es segitokeszek.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #844 Dátum: 2014, 11 09, 12:13:44 »
Édesek na! :D És ezért ez az uccsó  eldzsíd ???  :oops: van ilyen bakancs amit használunk el is romlik néha... :-X :D ;)

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #845 Dátum: 2014, 11 09, 12:19:29 »
Édesek na! :D És ezért ez az uccsó  eldzsíd ???  :oops: van ilyen bakancs amit használunk el is romlik néha... :-X :D ;)
:taps:

de tudom mi a gond, :D mondom is,de nem probálnának meg felrakni 1 új romot,ami kézenfekvő lenne,nem ez is rosz ,meg az is,bevizsgálják,vagy mit tom én mit mondott,most nincs teló,mit tom én meddig?5 perces soft frissités helyett,akkor már találjanak valamit,és cseréljenek mindent,1 3 honapos telon.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #846 Dátum: 2014, 11 09, 12:40:55 »
Soha ne menj magyar szervizbe ebédidőben  ;) Tudom ez nem vígasztal.
Sajnos nehéz kifogni segítőkész szakembert (másra is igaz ebben a csodás országban). Én csak remélni tudom, hogy nem kell szerviz közelébe se mennem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #847 Dátum: 2014, 11 09, 13:07:34 »
Soha ne menj magyar szervizbe ebédidőben  ;) Tudom ez nem vígasztal.
Sajnos nehéz kifogni segítőkész szakembert (másra is igaz ebben a csodás országban). Én csak remélni tudom, hogy nem kell szerviz közelébe se mennem.
Nexus 5 topikban egy forumtarsunk pont az ellenkezojet tapasztalta a Vaci Uti szervizben. Vasarolt telefonjat elozzo tulajdonosa franciabol vette egy webshopbol akik pdf-ben kuldtek el a szamlat. Itthon aztan valami problemaja lett a vassal. Felhivta a szervizt. Azt mondtak neki semmi gond nyomtassa ki a szamlat hozza be es termeszetesen szervizeljuk a telefont. Gyerekkori cimboram szinten hasonloan jo tapasztalatokrol szamolt be nekem. Miutan a Telemaxba vagy 1.5 honapig ultek egy alaplapcseren a hatlapon a patentokat elgorbitettek es nem lett rendesen visszapattintva. Bevitte a Vaci utra. Mikor mondta nekik hol jart elozzoleg a vas a szervizes csak annyit mondott no comment. Atvette a keszuleket es egy het alatt megcsinaltak. Kicsereltek neki meg az akksit is es egy flex kabelt is.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #848 Dátum: 2014, 11 09, 14:05:23 »
sajna nem,szervizben pihen,de röhögtem jókat rajtuk,csak kussoltam,mert rootolva volt,remélem nem tudják inditani ök se,és nem derül ki,elsöre,balfékek gyülekezete.
kezdjük ott,mondom nem indul,csak lg logo,
*
*
*
de ez volt utsó lg-im.
Figyuszka... Szerintem örülj neki hogy "balfékek gyülekezete" és nem pl én / Rizsi / vagy bármelyikünk dolgozik ott. Mielőtt a kezembe adtad volna levágtam volna hogy Te kaszáltad el. Én ha ott dolgoznék az ilyenre azt mondanám miután likvidáltam a gari papírodat:
- hogy amekkora lendülettel idejöttél, úgy viszlát, viheted ahova akarod vagy perkálsz mint a kisangyal... 

Szóval én a helyedben nem szólnék le / bírálnék senkit, inkább örülnék hogy nem közülünk dolgozik ott valaki..  ;)

A Váci úti szervizesek a helyükön vannak, és egyetlenként rengeteget dolgoznak. Az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Nem csak user error G3-at visznek oda (mint jelen esetben...), hanem valóban számtalan LG készülék garanciát szeretnék érvényesíteni, ami sok esetben azért tart 1.5 hónapig mert tele vannak olyan geek telefonokkal amik kaptak egy pofont. Baj hogy kicsit záródik az android? Egyáltalán nem...

Tényleg nem azért, de végigszántottad a samsung palettát (+szénné romoltad őket), az LG csúcsgépeit, és beadod működő bootloaderrel a telefont, és még ők a balfékek... Há én kérek elnézést.. Sok sikert, de komolyan.  :ok:

Nem elérhető 1stvan

« Reply #849 Dátum: 2014, 11 09, 14:42:19 »
attika79, teljesen igazad van...

Tegnap hangolgattam kicsit. Beállítottam, hogy az osztott képernyőre bármit ki lehessen rakni. Feldobtam a G3 Tweaks box-ot. Kiváló program. Rengeteg apró részletet ki-be lehet kapcsolni amitől kényelmesebb a gyári rom használata.
A 4K-s felvétel bitrátát felemeltem 30-ról 40 mbit/sec-re és a Jpeg tömörítés mértékét 95-ről 100%-ra. XDA-s trükkök. Nagyon tetszik így. Bár 4K-s felvételt nem fogok mindennap készíteni, mert 2 perc kb 650 Mb. De kétségtelenül szép a végeredmény.
1 nagy gondom van, hogy hangfelvételkor valamiért egy bizonyos hangerő fölött túlvezérelt lesz a felvétel. Ha videót rögzítek, akkor nincs ilyen, de a gyári hangrögzítővel ezt csinálja. És teszteltem kb 8 különböző hangfelvevőt, mindegyiknél ez van. Egyedül az i rig recordernél tudtam az in gaint visszavenni -6-ig, akkor nem torzított. Az auto gain beállításoknál lehet valami gond, de azt nem lehet szoftverből állítani alapból. Pedig próba felvételekhez szükségem lenne torzításmentes rögzítésre. Gondolkodtam azon, hogy veszek egy irig mic cast-ot (You are not allowed to view links. Register or Login), hátha a külső mikrofon megoldja ezt a gondomat.
S4-nél is volt ilyen torzítás gondom, de az utolsó Echoe romban hibátlan volt. Ha tudnám mitől, megcsinálnám a G3-on :-)
Használ valaki LG qi töltőt? Jelentem én igen és hibátlan (LG WCD-100). Vicc, hogy a Samsungnál mennyi gondom volt a jó töltő és vevő páros megtalálásával, itt pedig gyárilag még a Slim guard tokban is benne van+ olyan töltőt csinált az LG ami jól is néz ki, és nagyon stabilan működik!

Bocs a regényekért, valahogy most kedvem van írni   ;)