2025, 01 11, 04:12:31

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262350 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #550 Dátum: 2014, 10 03, 18:02:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ilyen vagyok ,most :D Crom trés,de fantastic.kigyomlálva,belőve. :D :ok:

Drága limahl kolléga hol az s5 ??? Elment szabira  :D :D :taps: :D :shock: ???
Az miaz a háttérben?Időjárás program vagy live háttér? :)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #551 Dátum: 2014, 10 03, 18:10:45 »
Drága limahl kolléga hol az s5 ??? Elment szabira  :D :D :taps: :D :shock: ???
Az miaz a háttérben?Időjárás program vagy live háttér? :)
elment ;) samu is,ez más és jobb, :D ez kellet nékem,samu után,vérfrissités :taps: elején még nem gyözött meg ,föleg aksi,de ki köll ismerni lelkivilágát, ;) s máris veri samut.(nem kicsit)láttam te is g2 -re váltottál,nehogy feladd,csak ismerd,meg(ki) és samu ,foscsi.live háttér,a legjobb amit kitaláltak, ;)ennél jobb nincs.semmit nem fogyaszt +-ba ,és fantastic, :D :taps:

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #552 Dátum: 2014, 10 03, 18:18:18 »
elment ;) samu is,ez más és jobb, :D ez kellet nékem,samu után,vérfrissités :taps: elején még nem gyözött meg ,föleg aksi,de ki köll ismerni lelkivilágát, ;) s máris veri samut.(nem kicsit)láttam te is g2 -re váltottál,nehogy feladd,csak ismerd,meg(ki) és samu ,foscsi.live háttér,a legjobb amit kitaláltak, ;)ennél jobb nincs.semmit nem fogyaszt +-ba ,és fantastic, :D :taps:

:D :D :D nem vagy semmi  hallod!!! köszcsi!!!Eddig én sem bántam meg! :ok: :D
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Zoli-s3

• easy andro ID
  • PDA: P30pro; One+2(A2003); HTC One(M7); SGSIII(i9300)
  • PDA ROM: 9.1; 3.10.49(LP5.1.1)Oxy2.1.2; 3.62.401.1 (JB 4.3 gyári) Sense 5.5; XXELLA (JB 4.1.2)
« Reply #553 Dátum: 2014, 10 04, 09:31:14 »

Jól néz ki... jobban,mint az eredeti... hogyan tüntetted el a pálmafás tengerpartot ? Vagy azt csak a full verzióban, fizetés után lehet ?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #554 Dátum: 2014, 10 04, 09:33:19 »
Jól néz ki... jobban,mint az eredeti... hogyan tüntetted el a pálmafás tengerpartot ? Vagy azt csak a full verzióban, fizetés után lehet ?

fullban-lehet csak,de ott viszont azt csinálsz amit akarsz. de szó szerint. :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #555 Dátum: 2014, 10 04, 09:39:00 »
En nem tuntetnem el, sot el birnam viselni a palmafas tengerpartot jo hideg koktelokkal:-)

Nem elérhető Zoli-s3

• easy andro ID
  • PDA: P30pro; One+2(A2003); HTC One(M7); SGSIII(i9300)
  • PDA ROM: 9.1; 3.10.49(LP5.1.1)Oxy2.1.2; 3.62.401.1 (JB 4.3 gyári) Sense 5.5; XXELLA (JB 4.1.2)
« Reply #556 Dátum: 2014, 10 04, 09:42:18 »
En nem tuntetnem el, sot el birnam viselni a palmafas tengerpartot jo hideg koktelokkal:-)

No persze... élőben én is... akár non-stop... no de virtuálisan ? Csak a szívem szakad és a vesém porzik... sóvárgok...  :oops:  :D :D :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #557 Dátum: 2014, 10 04, 11:21:08 »
fullban-lehet csak,de ott viszont azt csinálsz amit akarsz. de szó szerint. :D
most épp esik,ilyen,legjobb élőháttér :D nem fogyaszt,és brutál jó.ha valami akkor ez megéri az árát. :D :ok:

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #558 Dátum: 2014, 10 04, 13:09:54 »
most épp esik,ilyen,legjobb élőháttér :D nem fogyaszt,és brutál jó.ha valami akkor ez megéri az árát. :D :ok:

A pókhálós háttérképet elkérhetem? nagyon király!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #559 Dátum: 2014, 10 04, 13:11:43 »
A pókhálós háttérképet elkérhetem? nagyon király!
zedge,megtalálod. ;) ha nem irj újra.

summer wallpaper,a neve,

Nem elérhető sanros

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: note 2
« Reply #560 Dátum: 2014, 10 04, 20:23:29 »
Sziasztok.Tegnap óta én us G3 tulaj vagyok.Nagyon szép telefon..s5 volt előtte..hát mit ne mondjak..ez sokkal jobb..viszont van 1 kis gondom..akadozik..olvastam róla hogy ez probléma ennél a telónál..van erre valami gyógymód?független 16 gigás verzio..szoftver verzio:v10h

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D855-ről

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #561 Dátum: 2014, 10 05, 10:54:31 »
Sziasztok.Tegnap óta én us G3 tulaj vagyok.Nagyon szép telefon..s5 volt előtte..hát mit ne mondjak..ez sokkal jobb..viszont van 1 kis gondom..akadozik..olvastam róla hogy ez probléma ennél a telónál..van erre valami gyógymód?független 16 gigás verzio..szoftver verzio:v10h

nálam még csak trés C,de nem akad ez. :D nálam se volt biza jó a H ,1 nap után iszkiri vissza,trés C,minden ok. :ok:

Nem elérhető Hoze61

• PDA: LG G3 16GB
« Reply #562 Dátum: 2014, 10 05, 11:41:29 »
Milyen érdekes ez mert én is nemrég vettem G3-at, mert féltem az akadozástól. De nem lett igazam mert 10A és 10H firmware-rel is teljesen akadozás mentes volt. Most pedig 10K van rajta hasít és nem is akar lemerülni.

Nem elérhető sanros

« Reply #563 Dátum: 2014, 10 05, 14:04:55 »
10h-rol hogy tudok 10k-ra frissíteni?flashtoolal?simán rá kell tolni és annyi vagy van valami extra?esetleg egy 10k rom link is van valakinek?

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #564 Dátum: 2014, 10 05, 14:46:47 »
10h-rol hogy tudok 10k-ra frissíteni?flashtoolal?simán rá kell tolni és annyi vagy van valami extra?esetleg egy 10k rom link is van valakinek?

Korábban 1 másik fórumon már leírtam, hogy veszélyes játék a nem gyári rom felrakása. Erősen figyelmeztetnek az XDA-n, hogy csak "THIS DO ONLY WORK ON THE International D855 LG G3 Phone, DO NOT TRY IT ON OTHER VARIANTS/BRANDS! YOU HAVE BEEN WARNED." készüléken hajtható ez végre. Előtte fel kell rakni a TWRP recovery-t , ami nem egy szokványos módon történik. Arról nem beszélve, hogy senki nem tudta igazolni, hogy ez jobb rom, mint a hivatalos gyári utolsó rom. Addig, amig nem adják ki a kulcsot, nem lesz érdemi custom rom. Esetleg csak téglát gyártó rom.

Nem elérhető sanros

« Reply #565 Dátum: 2014, 10 05, 15:28:33 »
Ja okés

Nem elérhető k5.20

« Reply #566 Dátum: 2014, 10 05, 23:27:54 »

Korábban 1 másik fórumon már leírtam, hogy veszélyes játék a nem gyári rom felrakása. Erősen figyelmeztetnek az XDA-n, hogy csak "THIS DO ONLY WORK ON THE International D855 LG G3 Phone, DO NOT TRY IT ON OTHER VARIANTS/BRANDS! YOU HAVE BEEN WARNED." készüléken hajtható ez végre. Előtte fel kell rakni a TWRP recovery-t , ami nem egy szokványos módon történik. Arról nem beszélve, hogy senki nem tudta igazolni, hogy ez jobb rom, mint a hivatalos gyári utolsó rom. Addig, amig nem adják ki a kulcsot, nem lesz érdemi custom rom. Esetleg csak téglát gyártó rom.

Khmm, itt azért az írásodban van egy kis kavarodás.
A 'k' rom nem custom-rom. Semmiféle recovery csere nem kell hozzá. Igaz más módon lehet telepíteni, mert nem .kdz formátumú, hanem .tot.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #567 Dátum: 2014, 10 06, 09:22:17 »

Khmm, itt azért az írásodban van egy kis kavarodás.
A 'k' rom nem custom-rom. Semmiféle recovery csere nem kell hozzá. Igaz más módon lehet telepíteni, mert nem .kdz formátumú, hanem .tot.
Semmi kavar nincs. Nem mondtam, hogy custom-rom, de nem gyári rom. Hívatalosan nem jelent meg egyik IMEI számú telohoz sem 10k rom (You are not allowed to view links. Register or Login). A *.tot kiterjesztés miatt kell a custom recovery felrakás, mint írtam és ehhez kapcsolodik az xda-n megjelent figyelmeztetés is. Olvasd el az xda-n az ehhez kapcsolodó topikot.
Esetleg nézz át ugyanitt a custom rom topik utolsó bejegyzésibe is, hogy milyen problémát okozhat a nem megfelelő recovery.

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #568 Dátum: 2014, 10 06, 09:48:53 »
Semmi kavar nincs. Nem mondtam, hogy custom-rom, de nem gyári rom. Hívatalosan nem jelent meg egyik IMEI számú telohoz sem 10k rom (You are not allowed to view links. Register or Login). A *.tot kiterjesztés miatt kell a custom recovery felrakás, mint írtam és ehhez kapcsolodik az xda-n megjelent figyelmeztetés is. Olvasd el az xda-n az ehhez kapcsolodó topikot.
Esetleg nézz át ugyanitt a custom rom topik utolsó bejegyzésibe is, hogy milyen problémát okozhat a nem megfelelő recovery.
tot flashez custom recovery? :shock: biztos?
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető k5.20

« Reply #569 Dátum: 2014, 10 06, 23:12:30 »

Olvass utána újra, és majd belátod, hogy van kavar.
Nálam a 'K'-rom fut, de én nem raktam fel semmiféle custom recoveryt.

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Hoze61

• PDA: LG G3 16GB
« Reply #570 Dátum: 2014, 10 07, 11:03:35 »

Nálam tökéletesen fut a K rom, ha gyári ha nem

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #571 Dátum: 2014, 10 07, 17:03:26 »
Nálam tökéletesen fut a K rom, ha gyári ha nem
nm tom én H-ra frisitettem, de kib.....xott xar lett,mindenki nem lát vagy csak senkinek nem volt c,viszaraktam,és fajin minden megint :D nem akad ,laggol,aksi,4-5 órás kijezöt produkál. trés,eredeti C rom, de már leirtam ,párszor :D nem köll újab,majd ha netán lesz L megnézem,de addig minek? a betükön kivül ,itt se változik ,semmi,mint samun,ja de,C jobb mint H :D :ok:

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #572 Dátum: 2014, 10 07, 18:58:26 »
Sziasztok

A lenti kis videót ma rögzítettem, egy barátom LG G3 készülékéről.

Az első másodpercekben azt látni, hogy a telefon 3G kapcsolatban van, majd a 2G be illetve kikapcsolása után sikerül csak neki 4G hálózatra mennie, eközben érdemes nézni a hálózati típus menüpontot, hogy hogyan is változik.

Miután felment a 4G hálózatra a telefon, a hálózati pontok megtekintése után azonnal eldobja a 4G-t és vált H+ra, azt is látni továbbá, hogy a hálózati típus megint csak gsm/wcdma. Utána látni, hogy a manuális beállításnál sem lehet LTE-t választani. Ezután a történetet újra megismételjük.

Érdekes ugye?

Videó linkje, melyet állítsatok HD-re, úgy láthatóbbak a dolgok: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bt7705

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: 354153066550970
« Reply #573 Dátum: 2014, 10 07, 23:19:00 »
Sziasztok! Tudnátok segiteni nekem abban hogy újra szeretném rakni a szoftvert a telefonon! még sosem csináltam egy leirást szeretnék róla kapni! LG G3   V10c-216-30

Az az igazság hogy el kezdett kicsit akadni és talán az új szoftver megoldja! Vélemény???

Nem elérhető sanros

« Reply #574 Dátum: 2014, 10 08, 09:37:16 »
Sziasztok.egy olyan kérdésem lenne hogy van nekünk a g3-ban ez a lézeres fókusz...ez hogy is működik?azt a lézert azt kellene lássam vagy valami?