2025, 01 11, 10:01:55

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262356 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #450 Dátum: 2014, 09 19, 21:40:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Az lehetséges ,hogy T-mobilos G3at nem lehet kóddal függetleníteni? Csak mert nekem nagyon nem akarja elfogadni. Gyári tés rom van rajta....
Köszi a segítséget előre is
IGEN LEHET! Ez tuti biztos! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #451 Dátum: 2014, 09 19, 22:16:23 »
Akkor itt szépen meg is húzzuk a határvonalat. Mármint ami az unlock - ot illeti.. Sem a kódolás folyamata, sem a beszerzése, sem a hogyanja nem idevaló. Ma Magyarországon csak és kizárólag a szolgáltatói, hivatalos készülék függetlenítés a törvényes, minden egyéb módszert a BTK büntet, így tiltott az egész fórum területén. Köszönöm. :) 
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #452 Dátum: 2014, 09 19, 22:22:59 »
Akkor itt szépen meg is húzzuk a határvonalat. Mármint ami az unlock - ot illeti.. Sem a kódolás folyamata, sem a beszerzése, sem a hogyanja nem idevaló. Ma Magyarországon csak és kizárólag a szolgáltatói, hivatalos készülék függetlenítés a törvényes, minden egyéb módszert a BTK büntet, így tiltott az egész fórum területén. Köszönöm. :) 
Ez egyaltalan nem igy van! Amit a ***************** csinal az teljesen legalis dolog. Nem warez es nem teszel vele semilyen buncselekmenyt.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #453 Dátum: 2014, 09 20, 01:39:46 »
Ez egyaltalan nem igy van! Amit a *************** csinal az teljesen legalis dolog. Nem warez es nem teszel vele semilyen buncselekmenyt.

Sajnos nincs igazad. Magyarországon a Sim lockolt készülékeket kizárólag a lockot alkalmazó szolgáltató veheti le, minden más megoldás a BTK-ba ütközik. Volt erről több cikk is, pl az indexen is elég sokat foglalkoztak a témával.
Ez van, ha tetszik, ha nem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #454 Dátum: 2014, 09 20, 05:48:18 »
Nokéremszépen. Az időjárás effekt ugye megoldódott, de itt a másik dolog amire nagyon vágytam.
13 db zárolt képernyő feloldó animáció.
Root kell hozzá természetesen és a system/app mappában kell kicserélni. (Persze az eredetit elmenteni, hogy meglegyen) Permission rw-r-r- tehát a szokásos módosításokat is meg kell csinálni
moco meg van ez még neked valahol? mert sajna nálam a kereset fájl nem létezik-et irja,köcce. :p

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #455 Dátum: 2014, 09 20, 06:41:09 »
Sajnos nincs igazad. Magyarországon a Sim lockolt készülékeket kizárólag a lockot alkalmazó szolgáltató veheti le, minden más megoldás a BTK-ba ütközik. Volt erről több cikk is, pl az indexen is elég sokat foglalkoztak a témával.
Ez van, ha tetszik, ha nem.
Index jaaj hagyjuk mar ezt:-D Ha kell rendes szamlat kuldenek a fizetesrol e-mailben. Szoval nincs itt semmi torvenybe utkozo. A szolgaltato is ugyanezzel az NCX szamsorral unlockol mint amit ok kuldenek el csak a ************ elkuldi 10-30€-ert keszulektol, tipustol fuggoen, mig a magyar szolgaltatok lehuznak es elkerhetik ennek akar a duplajat is. Kulonben is a telefonnal azt csinalhatok amit akarok nem jar semilyen buncselekmennyel. Max veszitem a garanciajat. Amit meg az imdex es az origo es tarsaik leirnak a feler sem szabad elhinni!

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #456 Dátum: 2014, 09 20, 06:44:19 »
moco meg van ez még neked valahol? mert sajna nálam a kereset fájl nem létezik-et irja,köcce. :p
Parancsolj Limahl
Én meg elkérhetem az átlátszó smartot?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #457 Dátum: 2014, 09 20, 06:47:24 »
Parancsolj Limahl
Én meg elkérhetem az átlátszó smartot?
köszi,ezt csak be kell másolni,system,app?

tessék,minhárom benne.

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
« Reply #458 Dátum: 2014, 09 20, 06:49:50 »
köszi,ezt csak be kell másolni,system,app?

tessék,minhárom benne.

Igen, de a permissiont ne felejtsd itt se átírni! Újra indítás szükséges és annyit még hogy nekem a zároltkijelzőn az apk csere után csak újra indítással cseréli ki a képet!
Köszi!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #459 Dátum: 2014, 09 20, 06:50:40 »
Igen, de a permissiont ne felejtsd itt se átírni! Újra indítás szükséges és annyit még hogy nekem a zároltkijelzőn az apk csere után csak újra indítással cseréli ki a képet!
Köszi!

köszi.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #460 Dátum: 2014, 09 20, 07:18:54 »
Kicsit utannaolvastam ennek a SIM unlock temanak. Elvileg ez a rendelet szabalyozza a dolgot: You are not allowed to view links. Register or Login Ha ez meg hatalyos akkor a velemenyem ezzel kapcsolatba inkabb nem irnam le, mert az nyomdafesteket nem turne el.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #461 Dátum: 2014, 09 20, 07:46:34 »
Skacok, ne itt.. Lécci. Megvan ennek a helye, és ez nem az. Unlock téma ha nem a szolgáltató közreműködésével van, tiltott, kész. Ez nem vita tárgya, főleg nem a G3 általános topikban. Ez nem kérés. Hagyjuk meg a helyet a készülék specifikus dolgoknak. Köszönöm.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #462 Dátum: 2014, 09 20, 08:22:41 »
Skacok, ne itt.. Lécci. Megvan ennek a helye, és ez nem az. Unlock téma ha nem a szolgáltató közreműködésével van, tiltott, kész. Ez nem vita tárgya, főleg nem a G3 általános topikban. Ez nem kérés. Hagyjuk meg a helyet a készülék specifikus dolgoknak. Köszönöm.
Oke rendben befejeztem a temat. Reszemrol ennyi is eleg volt, hogy  sz a r ul induljon ez a szombat:-( Az elobbi posztomban olvasottak utan meginkabb megerositette bennem azt a tudatot, hogy szolgaltatotol soha tobbet telefont, de meg az orszagbol sem!!!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #463 Dátum: 2014, 09 20, 08:24:20 »
Index jaaj hagyjuk mar ezt:-D Ha kell rendes szamlat kuldenek a fizetesrol e-mailben. Szoval nincs itt semmi torvenybe utkozo. A szolgaltato is ugyanezzel az NCX szamsorral unlockol mint amit ok kuldenek el csak a sim-unlock.net elkuldi 10-30€-ert keszulektol, tipustol fuggoen, mig a magyar szolgaltatok lehuznak es elkerhetik ennek akar a duplajat is. Kulonben is a telefonnal azt csinalhatok amit akarok nem jar semilyen buncselekmennyel. Max veszitem a garanciajat. Amit meg az imdex es az origo es tarsaik leirnak a feler sem szabad elhinni!

Itt a lényeg:
A BTK 300 §/C szerint „aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #464 Dátum: 2014, 09 20, 08:25:50 »
Kicsit utannaolvastam ennek a SIM unlock temanak. Elvileg ez a rendelet szabalyozza a dolgot: You are not allowed to view links. Register or Login Ha ez meg hatalyos akkor a velemenyem ezzel kapcsolatba inkabb nem irnam le, mert az nyomdafesteket nem turne el.
Szia!
Nem igazán értek hozzá, de nem olyasmi van itt , hogy szoftveresen sem szabad buherálni, megosztani/ törölni/módosítani rendszer fájlokat? Mert akkor az egész fórum törvényt sért a roottal a fentebb megosztott widgetekkel stb.. :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #465 Dátum: 2014, 09 20, 19:16:39 »
Szia!
Nem igazán értek hozzá, de nem olyasmi van itt , hogy szoftveresen sem szabad buherálni, megosztani/ törölni/módosítani rendszer fájlokat? Mert akkor az egész fórum törvényt sért a roottal a fentebb megosztott widgetekkel stb.. :)
A root rendszergazdai jogokat ad a saját telefonodhoz, vagyis a "hülyegyerek" védelmet veszed le róla. Ezzel csak magadnak okozhatsz kárt és már többször bebizonyosodott, hogy van az a felhasználói réteg, akinél már születése előtt genetikai úton tiltani kéne a telefonjához a root jogot, mert később komoly ősz hajszál gyarapodást okoz különféle fórumokon, mikor "helyet csinál" a bugyuta játékainak a rendszerfájlok random törlésével. Aztán jön a "tönkrement a telcsim, most mit csináljak?" kérdéseivel. A gyártók/szolgáltatók is ezen okból tiltják a rootot, hogy a szervizesek munkaidejét ne a szétcseszett oprendszerű telefonok helyreállítása töltse ki. A másik, hogy az ilyen hülyegyerek sose fogja elismerni, hogy ő a hibás, hanem fennen hangoztatja, hogy a telefon a szar. A negatív propaganda meg megint nem használ az értékesítésnek.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #466 Dátum: 2014, 09 20, 19:27:38 »
Ez egyaltalan nem igy van! Amit a ***************** csinal az teljesen legalis dolog. Nem warez es nem teszel vele semilyen buncselekmenyt.
Ha a jogi dolgokat figyelmen kívül is hagyjuk, akkor is az ilyen pénzért dolgozó "vállalkozásoknak" ne csináljunk reklámot!

A készülékek kikódolására a playen is több megoldás van, emiatt fájjon a Google feje. Nem tiltjuk, nem is tudnánk, de reklámot lehetőleg nem csinálunk neki. Amíg valaki a saját telefonját kódolja ki, lelke rajta, majd lekvitteli a szolgáltatójával, ha nem tudja garanciálisan javíttatni a telefonját vagy legközelebb nem adnak el neki kedvezményesen telefont, mert felkerült a "szürke listára". Azonban, mint a fenti jogi példa is mutatja, a kikódolás mögött nem egyszer a jogtalan haszonszerzés áll, amit nem áll szándékunkban a fórumon támogatni. Szóval kéretik mindenkinek ehhez tartani magát.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #467 Dátum: 2014, 09 20, 20:59:23 »
A root rendszergazdai jogokat ad a saját telefonodhoz, vagyis a "hülyegyerek" védelmet veszed le róla. Ezzel csak magadnak okozhatsz kárt és már többször bebizonyosodott, hogy van az a felhasználói réteg, akinél már születése előtt genetikai úton tiltani kéne a telefonjához a root jogot, mert később komoly ősz hajszál gyarapodást okoz különféle fórumokon, mikor "helyet csinál" a bugyuta játékainak a rendszerfájlok random törlésével. Aztán jön a "tönkrement a telcsim, most mit csináljak?" kérdéseivel. A gyártók/szolgáltatók is ezen okból tiltják a rootot, hogy a szervizesek munkaidejét ne a szétcseszett oprendszerű telefonok helyreállítása töltse ki. A másik, hogy az ilyen hülyegyerek sose fogja elismerni, hogy ő a hibás, hanem fennen hangoztatja, hogy a telefon a szar. A negatív propaganda meg megint nem használ az értékesítésnek.

Csak fel kell menni google playre és meglesni azokat a hozzászólásokat amit rendszer app hozzászólásokhoz írnak a hozzászólok 99% törölni akarja öket  épp azok miatt mint amiket írtál , hogy "legyen több szabad hely" és rohadtul nem értik meg , hogy ezzel hazavágják a telefont. Sőt volt olyan is aki "sikeresen" törölte , majd írta idegesen , hogy ez meg ez a program nem fut és már azt a rohadt programot se tudja vissza rakni . Ilynre én azt szoktam írni az adja el az okos telefonját és használjon vonalas telefont vagy olyat ami max sms-re és telefonálásra jó.

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #468 Dátum: 2014, 09 21, 00:33:46 »
nekem mint laikusnak azért lenne 1-2 észrevételem. Miért kell a gyártókat,szolgáltatókat ennyire védeni?
M.o-on mindent dupla ha nem tripla  áron adnak az előfizetőknek /telefon,net/havidíj/stb./mint máshol!
én inkább azt olvasom a fórumon, hogy nem azért  szeretné  a hülye gyerek rootolni a telót, hogy rendszer apk-át töröljön, hanem , hogy a gyártó/szolgáltató által felrakott  censored okat törölje. az más kérdés, hogy sokszor fogalma nincs  mit csinál, csak turkál a system-ben. roppant bosszant, hogy ennyi pénzt fizetek egy teloért és első körben megkapom a szolgáltató,gyártó fostalicska alkalmazásait, aztán szembesülők azzal, hogy a gyártó lekorlátoz.PL: Knox, bootloader. megvettem azt a nyomorult szoftvert is a teloval, akkor meg miért?
az meg hogy a szervizes megdolgozik a pénzéért, hát az meg kb annyira érdekel, mint titeket, hogy én mennyit melózom, hogy megvegyem a túlárazott,lebutított, drágaszágot.
másik dolog a függetlenítés. ha a play-on fent van az alkalmazás ami teszi a dolgát/ez itt a link helye/akkor miért warez?
de ugyanez a helyzet a három betűs navival. fent van a play-n /ismét csak a link helye/akkor miért van az, ha bárki kérdez róla egyből jön, hogy ez warez.
bocs az off-ért.
1 volt hülye gyerek :) aki már nem csinál munkát a szervizesnek, mert felülírta a genetikát, és sokat olvas itt a fórumon.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #469 Dátum: 2014, 09 21, 03:45:37 »
rendbe vágtam, ;) nem frissitettem,és megkövetem magam,aksi több mint remek,végre oké minden,imádom a telót. :D :ok:

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #470 Dátum: 2014, 09 21, 08:36:53 »
rendbe vágtam, ;) nem frissitettem,és megkövetem magam,aksi több mint remek,végre oké minden,imádom a telót. :D :ok:

gratula, akkor már csak a profilodat kellene "helyreállítani"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #471 Dátum: 2014, 09 21, 08:39:12 »
javitom :D meg akarom nézni a végét,de megmakacsolta magát nem akar merülni. :D :taps:

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
« Reply #472 Dátum: 2014, 09 21, 08:39:40 »

Melyik romot tetted fel? Tényleg remek telefon és nem olyan unalmas, mint samu... Most gondolkodtam el rajta hogy az "A" rommal jött ki a telefon, mennyire csalódott voltam az akadás miatt, majd minden egyes update után jobb és jobb lett. Hihetetlen jó az LG a samu után...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #473 Dátum: 2014, 09 21, 08:54:34 »
Melyik romot tetted fel? Tényleg remek telefon és nem olyan unalmas, mint samu... Most gondolkodtam el rajta hogy az "A" rommal jött ki a telefon, mennyire csalódott voltam az akadás miatt, majd minden egyes update után jobb és jobb lett. Hihetetlen jó az LG a samu után...
nem tettem másikat,maradt a c rom, most pittyeget töltöért,még 15 % van benne de rátettem,mert kell ma még,de most jól belőve. :D

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #474 Dátum: 2014, 09 21, 11:08:31 »
mindjárt küldök egy másik linket
Tessék