A root rendszergazdai jogokat ad a saját telefonodhoz, vagyis a "hülyegyerek" védelmet veszed le róla. Ezzel csak magadnak okozhatsz kárt és már többször bebizonyosodott, hogy van az a felhasználói réteg, akinél már születése előtt genetikai úton tiltani kéne a telefonjához a root jogot, mert később komoly ősz hajszál gyarapodást okoz különféle fórumokon, mikor "helyet csinál" a bugyuta játékainak a rendszerfájlok random törlésével. Aztán jön a "tönkrement a telcsim, most mit csináljak?" kérdéseivel. A gyártók/szolgáltatók is ezen okból tiltják a rootot, hogy a szervizesek munkaidejét ne a szétcseszett oprendszerű telefonok helyreállítása töltse ki. A másik, hogy az ilyen hülyegyerek sose fogja elismerni, hogy ő a hibás, hanem fennen hangoztatja, hogy a telefon a szar. A negatív propaganda meg megint nem használ az értékesítésnek.
nekem mint laikusnak azért lenne 1-2 észrevételem. Miért kell a gyártókat,szolgáltatókat ennyire védeni?
M.o-on mindent dupla ha nem tripla áron adnak az előfizetőknek /telefon,net/havidíj/stb./mint máshol!
én inkább azt olvasom a fórumon, hogy nem azért szeretné a hülye gyerek rootolni a telót, hogy rendszer apk-át töröljön, hanem , hogy a gyártó/szolgáltató által felrakott
okat törölje. az más kérdés, hogy sokszor fogalma nincs mit csinál, csak turkál a system-ben. roppant bosszant, hogy ennyi pénzt fizetek egy teloért és első körben megkapom a szolgáltató,gyártó fostalicska alkalmazásait, aztán szembesülők azzal, hogy a gyártó lekorlátoz.PL: Knox, bootloader. megvettem azt a nyomorult szoftvert is a teloval, akkor meg miért?
az meg hogy a szervizes megdolgozik a pénzéért, hát az meg kb annyira érdekel, mint titeket, hogy én mennyit melózom, hogy megvegyem a túlárazott,lebutított, drágaszágot.
másik dolog a függetlenítés. ha a play-on fent van az alkalmazás ami teszi a dolgát/ez itt a link helye/akkor miért warez?
de ugyanez a helyzet a három betűs navival. fent van a play-n /ismét csak a link helye/akkor miért van az, ha bárki kérdez róla egyből jön, hogy ez warez.
bocs az off-ért.
1 volt hülye gyerek
aki már nem csinál munkát a szervizesnek, mert felülírta a genetikát, és sokat olvas itt a fórumon.